طرز تهیه ساندویچ شکلاتی؛ عصرانهی خوش طعم و خاص
شکلات یکی از خوراکیهای بینظیر و پرطرفدار در سراسر جهان است. تقریباً میتوان گفت که همهی مردم زمین عاشق شکلات هستند و یا حداقل چند خوراکی با طعم شکلات را میپسندند. شکلات از درخت کاکائو به دست میآید و خاستگاه آن آمریکا جنوبی و آمریکای مرکزی است.
شکلات که در این دوره فقط به صورت نوشیدنی استفاده میشد تا سده ۱۷ یک خوراکی گرانقیمت به شمار میرفت. به مرور زمان استفاده از کاکائو گسترش پیدا کرد و محصولات مختلفی مانند کره کاکائو و پودر کاکائو از آنها تهیه شد.
تا اینکه در سال ۱۸۴۷ ژوزف فرای اولین شخصی شد که شکلاتها را به شکل امروزی عرضه کرد. از آن روز شکلات تمام قارهها و کشورها را درنوردید و با ترکیبات خلاقانهای با آن در سراسر دنیا ارائه شد. ساندویچ شکلات یکی از خوراکیهایی است که با استفاده از شکلات و برای یک صبحانه یا میان وعده خوشمزه تهیه شده است. در ادامه این مقاله قصد داریم تا چند دستور تهیه ساندویچ شکلات را به شما آموزش دهیم تا بتوانید در منزلتان از تهیه آنها لذت ببرید.
طرز تهیه ساندویچ موز و شکلات
موز و شکلات ترکیبی هیجانانگیز برای یک ساندویچ عالی هستند. در ادامه این مطلب، دستور تهیه یک ساندویچ خوشمزه با ترکیبات اصلی موز و شکلات و نان تست را برای شما آماده کردهایم.
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه ساندویچ موز و شکلات
نان تست | ۸ عدد |
شکلات صبحانه | ۲۰۰ گرم |
گردو ریز و خرد کرده | ۲ عدد |
کره ذوب شده | ۴ قاشق سوپخوری |
سس شکلات | برای تزیین |
پودر پسته | برای تزیین |
جدول جزئیات طرز تهیه ساندویچ موز و شکلات
میزان کالری در هر 100 گرم | 175 |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 15 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
مراحل تهیه ساندویچ موز و شکلات
۱. در مرحله اول کره ذوب شده را روی نانها بمالید.
۲. سپس شکلات و گردو را در یک ظرف با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی ۴ تا از نانها بمالید.
۳. موزها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
۴. موزها را روی نانهای شکلاتی بچینید و سپس نانهای باقی مانده را روی هر کدام از ساندویچها بگذارید و کمی فشار دهید تا لایهها به هم بچسبند.
۵. ساندویچها را داخل ساندویچ ساز بگذارید و ۳ تا ۴ دقیقه منتظر بمانید تا روی ساندویچها طلایی شود.
۶. روی ساندویچها شکلات آب شده یا سس شکلات بریزید و بعد آن را با پودر پسته تزئین کنید.
ساندویچهای شما آماده است. آنها را گرم نوش جان کنید.
طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی
فرنچ تست شکلاتی یکی دیگر از دستورهای خوشمزه برای تهیه ساندویچ شکلاتی است. این دستور به ساندویچ ساز احتیاج ندارد و به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید.
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه فرنچ تست شکلاتی
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
شکلات | صبحانه |
نان تست | 8 عدد |
جدول جزئیات طرز تهیه فرنچ تست شکلاتی
میزان کالری در هر 100 گرم | 210 |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 5 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
مراحل تهیه فرنچ تست شکلاتی
۱. در مرحله اول تخم مرغها را درون یک ظرف بشکنید. سپس شکر و شیر را به آن اضافه کنید و با همزن مخلوط را هم بزنید تا شکر حل و مخلوط یکدست شود.
۲. حالا نوبت نان تستها است. لبههای نان تست را با چاقو جدا کنید. سپس با وردنه روی آنها بکشید تا کمی باز شوند.
۳. کمی شکلات صبحانه را روی نانها بمالید و آن را در سراسر نان پخش کنید.
۴. حالا روی نانهای شکلاتی را با نان دیگر بپوشانید. کمی فشار دهید تا لایهها خوب به هم بچسبند.
۵. سپس نانها را از قطر برش بزنید تا شکل مثلث شود.
۶. نانها را داخل مخلوط شیر و تخم مرغ بغلطانید.
۷. کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. سپس نانها را درون کره سرخ کنید.
۸. پس از ۲ دقیقه نانها را بچرخانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. سپس آنها را از ماهیتابه خارج کنید و درون ظرف بچینید.
طرز تهیه ساندویچ شکلاتی نرم و مرطوب
برای تهیه این نوع ساندویچ شکلاتی شما به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد کیک | ۴۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱۲ گرم |
روغن | ۴۰ گرم |
شیر | ۴۵ گرم |
شکر | ۶۵ گرم |
خامه فرم گرفته | ۱۲۰ گرم |
شیر غلیظ شده | ۲۰ گرم |
در صورت در دسترس نبودن شیر غلیظ میتوانید ۱۲ گرم شکر استفاده کنید.
جدول جزئیات طرز تهیه ساندویچ شکلاتی نرم و مرطوب
میزان کالری در هر 100 گرم | 289 |
زمان آماده سازی | 1 ساعت |
زمان لازم برای پخت | 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
مراحل تهیه ساندویچ شکلاتی نرم و مرطوب
۱. در مرحله اول زرده تخم مرغها را از سفیده آنها جدا کنید و در دو ظرف جداگانه بریزید.
۲. شیر را در یک کاسه بریزید و روغن را به آن اضافه کنید سپس آنها را هم بزنید.
۳. در مرحله بعدی آرد و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند.
۴. در مرحله بعدی زردههای تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
۵. حالا ظرف حاوی سفیده تخم مرغ را بیاورید و آن را با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند.
۶. سپس شکر را کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا خوب پف کند.
۷. حالا مخلوط آرد را به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا یکدست شود.
۸. فر را روشن کنید و پس از گرم شدن آن را روی دمای ۱۵۰ درجه و زمان ۴۰ دقیقه تنظیم کنید.
۹. کف قالب مستطیلی را کاغذ روغنی پهن کنید و مخلوط ساندویچ را به آن بیفزایید.
۱۰. سپس قالب را داخل فر بگذارید تا پخته شود.
۱۱. پس از پخته شدن قالب را خارج کنید و کاغذ پوستی را باز کنید.
۱۲. خامه فرم گرفته و شیر غلیظ شده را در یک ظرف بریزید و با هم زن خوب هم بزنید.
۱۳. نان ساندویچ را از وسط نصف کنید و یک قسمت را به طور کامل خامه بزنید و قسمت دیگر را روی آن قرار دهید.
۱۴. آن را در کاغذ پوستی بپیچید و برای مدتی در یخچال بگذارید.
۱۵ سپس آنها را از یخچال خارج کنید و مثلثی برش بزنید و داخل طرف مورد نظرتان بچینید.
ساندویچ شکلاتی میان وعدهای آسان و لذیذ
در این مطلب، طرز تهیه ۳ نوع ساندویچ شکلاتی مختلف را به شما آموزش دادیم. شما میتوانید هر یک از این دستورها را به آسانی در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید. شما میتوانید از این ساندویچها در مهمانیها نیز استفاده کنید. علاوه بر ساندویچ شکلاتی، بهترین دسرهای شکلاتی برای مهمانی و مجالس و همچنین طرز تهیه کیک شکلاتی در پنج دقیقه میتواند شما را در تهیه دسرهای خلاقانه برای مهمانیها و مجالستان یاری کند.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402