طرز تهیه زیتون سوخاری خوشمزه و مخصوص رستورانی
در آشپزی ایتالیایی به میزان زیادی از زیتون استفاده میشود و این ویژگی را در پیتزاهایی که در فست فودها سرو میشود هم میبینیم. سرآشپزانی که در این سالنهای غذاخوری هستند، در بازههای زمانی مختلف، روشی متفاوتی را برای درست کردن غذا و پیش غذا توسط زیتون ارائه میدهند که هر بار طعمی متفاوت و منحصر به فرد دارند.
طرز تهیه زیتون سوخاری را هم میتوانیم در منوی اغلب فست فودهای این کشور ببینیم. غذایی سالم که گاهی به صورت شکم پر و گاهی به تنهایی درست میشود. با یک جستجوی ساده در بستر وب میتوانید عکس زیتون سوخاری که با هر دو روش تهیه شده را ببینید. ما هم در این مطلب میخواهیم آموزشی کامل برای درست کردن آن و تمام فوت و فنهایی که نیاز دارید را به شما ارائه دهیم.
زیتون سوخاری |
|
تعداد نفرات | 5 نفر |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه زیتون سوخاری
ترکیب اصلی برای درست کردن این غذا زیتون و پودر سوخاری است. دقیقا شبیه به طرز تهیه سیب زمینی سوخاری که اصلیترین مواد آن در سیب زمینی و پودر سوخاری خلاصه میشود. در نهایت بافت این غذا کاملا ترد بوده، طعم بسیار خوبی دارد و اصولا به عنوان پیش غذا یا برای تزئین غذای اصلی تهیه میشود. میتوانید با توجه به ذائقه خود در هنگام پخت، سبزیحات مختلفی را در قسمت داخلی زیتون قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه زیتون سوخاری شکم پر
در این روش طرز تهیه زیتون سوخاری، باید ابتدا موادی که در جدول زیر قرار داده شده را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
زیتون بدون هسته | 200 گرم |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
سیر خرد شده | 1 حبه |
جعفری تازه و خرد شده | 4 قاشق غذاخوری |
ژامبون خرد شده | 2 ورق |
تخم مرغ | 1 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | ½ فنجان |
پودر سوخاری یا خرده نان | ½ فنجان |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مراحل تهیه زیتون سوخاری شکم پر
پس از آماده سازی مواد بالا، باید مراحل زیر را برای درست کردن این پیش غذا انجام دهید:
- مرحله اول: درون یک ظرف پیاز، سیر، جعفری، ژامبون، روغن زیتون، نمک و فلفل را کاملا مخلوط کنید.
- مرحله دوم: سپس این مواد را درون مخلوط کن ریخته و آنقدر هم بزنید تا یک ترکیب خمیری به شما بدهد.
- مرحله سوم:با استفاده از یک ماسوره یا با دست داخل زیتونها را به وسیله موادی که آماده کردهاید پر کنید.
- مرحله چهارم: آرد و پودر سوخاری را در ظرفهای جداگانه بریزید.
- مرحله پنجم: تخم مرغ را هم درون یک کاسه شکسته و آن را خوب هم بزنید تا بافتش از هم جدا شود.
- مرحله ششم: زیتونها را ابتدا در آرد بغلتانید سپس درون تخم مرغ قرار دهید.
- مرحله هفتم: پس از آن هر زیتون را به آرد سوخاری آغشته کنید تا تمام سطح آن کاملا گرفته شود.
- مرحله هشتم: در یک تابه کوچک، کمی روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود.
- مرحله نهم: سپس زیتونها را درون روغن قرار داده و آن را کاملا سرخ کنید.
- مرحله دهم: زمانی که رنگ زیتونها تغییر کرد، میتوانید آنها را از درون روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید. اینکار باعث میشود تا چربی اضافه آن گرفته شود.
زیتون سوخاری ایتالیایی
از آنجایی که زیتون سوخاری یک پیش غذای ایتالیایی است، روشهای پخت مختلفی را میتوانید در این کشور برای آن ببینید. در یکی دیگر از اصلیترین روشهای طرز تهیه زیتون سوخاری ، از ژامبون، جعفری خرد شده و ادویههایی مانند آویشن، پنیر، برگ رزماری، دانه خردل، سیر له شده و فلفل قرمز برای لایه میانی زیتون استفاده میشود. بقیه مراحل پخت تقریبا شبیه به آن چیزی است که در بالا گفته شد با این تفاوت که قبل از سرخ کردن زیتونها، لازم است به مدت 20 دقیقه درون یخچال بمانند. همچنین در هنگام سرو نیز روی آن پارمزان و آب لیمو ترش میریزند.
نکات مهم در هنگام درست کردن زیتون سوخاری
برای اموزش زیتون سوخاری نیاز به رعایت کردن نکته یا فن خاصی ندارید و طی کردن همان مراحل بالا میتواند در نهایت بهترین طعم غذا را در اختیار شما قرار دهد. اما بهتر است قبل از شروع به کار چند نکته زیر را هم در ذهنتان بسپارید:
- استفاده از ژامبون و گوشت برای درست کردن این پیش غذا اختیاری است.
- اگر جزو افراد گیاهخوار هستید کافی است تنها از سبزیجات در لایه داخلی زیتون سوخاری استفاده کنید.
- میتوانید برای مواد داخلی زیتون، آن را به صورت پخته یا خام استفاده کنید. البته مواد پخته باید کاملا سرد باشند.
- بهترین ترکیب در کنار زیتون سوخاری سرو شده سس سفید است که طعم آن را بینظیر میکند.
- میتوانید در داخل سس از سبزیجات معطر مانند نعناع، گشنیز و … نیز استفاده کنید.
- اگر زیتون انتخابی شما از نوع هسته دار بود، میتوانید خودتان هسته را خارج کنید و بقیه مراحل طرز تهیه را انجام دهید.
- در طرز تهیه زیتون سوخاری ، استفاده از رب انار در مواد میانی زیتون، طعم آن را بهتر خواهد کرد.
- استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن زیتونهای سوخاری، باعث میشود تا طعم آن بهتر شود.
زیتون سوخاری، یک طعم جدید و متفاوت برای عاشقان فست فود
در میان لیست انواع سوخاری، آنهایی که به عنوان پیش غذا یا در کنار غذای اصلی سرو میشوند، همیشه طرفداران زیادتری دارند. مانند زیتون سوخاری که طرز تهیه آن را در این مطلب به طور کامل بیان کردیم. با رعایت همین چند نکتهای که عنوان شد و همچنین فراهم کردن مواد مورد نیاز برای تهیه آن، میتوانید به راحتی طعم این غذا را بچشید.
البته، اگر فرصت کافی ندارید یا درست کردن انواع پیش غذا و غذای سوخاری برایتان کمی سخت است، میتوانید از سفارش غذا اسنپ فود کمک بگیرید. در این پلتفرم تعداد زیادی فست فود قرار دارد که منوی کاملی از انواع غذا، دسر، پیش غذا و نوشیدنیها را به همراه قیمت در اختیار شما قرار دادهاند و میتوانید آنها را خریداری کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402