طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ
پیتزا همیشه به عنوان یک غذای جذاب و خوشمزه شناخته میشود که در هر لحظه میتواند ما را وسوسه کند! اما این خوشمزهی محبوب عموما با استفاده از موادی تهیه میشود که چندان سالم نیستند و بعضی از آنها نیز حتی میتوانند مضر هم باشند؛ مثل سوسیس و کالباس.
ما برای شما یک پیشنهاد فوقالعاده داریم؛ پیتزا اسفناج (Spinach pizza)، یک پیتزای مقوی با طعمی بینظیر! پیتزاهایی که با استفاده از سبزیجات آماده میشوند همیشه سرشار از خواص متفاوت هستند، اگر دوست دارید با این نوع پیتزاها بیشتر آشا بشوید، مقاله پیتزا سبزیجات را در بلاگ اسنپ فود به شما پیشنهاد میکنیم.
اسفناج یکی از انواع سبزیهای پرخاصیت است که سرشار از مواد مغذی مانند فیبر و آنتی اکسیدانها بوده و نقش مهمی در بهبود عملکرد بدن دارد. حالا فکرش را بکنید که میتوانید یک پیتزا با چنین خواصی را در منزل تهیه کنید و در کنار خانواده با خیال راحت نوش جان کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه انواع پیتزا اسفناج ایتالیایی را با هم بررسی کنیم.
طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ
پیتزا اسفناج یکی از انواع پیتزاهای مورد توجه در ایتالیا و ترکیه است که میتوان آن را با دستورهای مختلفی تهیه کرد. همچنین میتوانیم مواد مختلفی را نیز به این ترکیب خوشمزه اضافه کرد و ارزش غذایی دریافتیمان را ارتقا ببخشیم. هرچیزی که برای داشتن یک پیتزا اسفناج خوشمزه به آن احتیاج دارید، این جا در اختیار شماست!
کالری در هر 100 گرم | 235 کیلوکالری |
مدت زمان آماده سازی | 45 دقیقه |
مدت زمان پخت | 20 تا 25 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
قبل از شروع مواد زیر را آماده میکنیم:
اسفناج تازه | 1 کیلوگرم |
پیاز | 1 عدد درشت |
سیر | 4 حبه |
سس کچاپ | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 300 گرم |
قارچ | 4 عدد |
زردچوبه | به مقدار کافی |
آویشن | به مقدار کافی |
نمک و فلفل | به مقدار کافی |
مرحله اول طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ
تهیه خمیر پیتزا همیشه یکی از دغدغههای تهیه پیتزا در منزل است، شما میتوانید از انواع خمیرهای آماده استفاده کنید یا خودتان خمیر را در منزل تهیه کنید. برای این کار 3 تا 5 گرم مایه خمیر را به همراه کمی نمک داخل آب گرم بریزید و مخلوط کنید و سپس به این مخلوط آرام آرام آرد را اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
بعد از 6 ساعت استراحت خمیر شما به همین راحتی آماده میشود. شما حتی میتوانید برای تهیه این پیتزا از نان تست نیز استفاده کنید. پیتزا اسفناج با نان تست برای شما به یک غذای سریع و خوشمزه تبدیل خواهد شد. انواع پیتزاهای مختلف را میتوان با خمیر گفته شده در بالا به راحتی درست کرد. اگر کنجکاوید چه پیتزاهایی را میتوانید درست کنید، مقاله انواع پیتزا به سوالهای شما در این زمینه پاسخ خواهد داد.
مرحله دوم طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ
ابتدا اسفناجها را به خوبی شسته و در اندازههای متوسط خرد میکنیم. سپس آن را در یک تابه مناسب بدون روغن تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود. شما میتوانید اسفناجها را بخارپز نیز کنید ولی نکته قابل توجه این است که آب اسفناجها باید به خوبی خارج بشود.
مرحله سوم طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ
پیازها را نگینی خرد کرده و داخل یک تابه به همراه کمی روغن تفت میدهیم. بعد از اینکه پیازها سبک شدند و رنگشان کمی طلایی شد، سیرهای رنده شده، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را نیز داخل تابه ریخته و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ
بعد از تفت داده شدن پیاز و سیر، اسفناجها را نیز اضافه میکنیم. حدود 5 تا 10 دقیقه همه مواد را با هم تفت میدهیم تا کاملا عطر و طعم آنها به خورد هم برود. بعد از این مدت اجازه میدهیم تا مواد پیتزا کمی خنک شوند.
مرحله پنجم طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ
خمیر آماده شده را به چند چانه تقسیم میکنیم. چانه خمیر را به خوبی داخل قالب مورد نظر پهن میکنیم. دقت داشته باشید که کف قالب را کمی چرب کنید، همچنین ضخامت خمیر در همه جای قالب یکسان باشد. کمی سس کچاپ را به خوبی کف خمیر پیتزا میمالیم.
مرحله ششم طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ
مقداری از پنیر پیتزا را روی سس کچاپ ریخته و سپس مواد آماده شده (ترکیب پیاز و اسفناج) را به آن اضافه میکنیم. بعد از این مرحله، باقی مانده پنیر را روی موادمان میریزیم. در نهایت قارچها را که ورقهای برش دادیم روی پیتزا میچینیم.
در انتها کمی آویشن روی پیتزا میپاشیم تا عطر فوق العادهای به غذای ما بدهد. قالب پیتزا را داخل فر که با دمای 200 درجه گرم شده است قرار میدهیم. بعد از حدود 20 تا 25 دقیقه بعد پیتزا اسفناج ایتالیایی ما آماده است! پخت این پیتزا مجموعا کمی بیشتر از یک ساعت زمان میبرد، اگر دوست دارید پیتزا اسفناج شما در کمترین زمان آماده باشد، حتما سفارش غذا آنلاین از اسنپ فود را امتحان کنید.
ترکیبهای خوش طعم در کنار پیتزا اسفناج
- پیتزا اسفناج و مرغ:
برای درست کردن پیتزا اسفناج و مرغ، نیاز به 2 عدد سینه مرغ داریم. سینههای مرغ را داخل آب جوش به همراه پیاز و ادویههای مناسب میپزیم. بعد از اینکه مرغها پخت آنها را ریش ریش میکنیم. بعد از تفت دادن اسفناجها، مرغهای ریش ریش شده را به آن اضافه میکنیم. بعد از 10 دقیقه تفت دادن مرغ و اسفناج در کنار هم مواد پیتزا ما آماده است. شما میتوانید برای این نوع پیتزا اسفناج، قارچها را نیز به صورت تفت داده شده استفاده کنید.
سس بشامل که از ترکیب آرد و شیر و پنیر به دست میآید گزینه بسیار خوبی در برابر سس کچاپ برای کف این پیتزا خواهد بود. اما میتوانید از سس کچاپ نیز استفاده کنید. سس پیتزا را کف خمیر ریخته، بعد از اضافه کردن کمی پنیر، مواد پیتزا را نیز اضافه میکنیم.
در نهایت بقیه پنیر را نیز روی همه مواد میریزیم. اگر دوست دارید یک پیتزا اسفناج رژیمی داشته باشید، پیتزا اسفناج و مرغ بهترین پیشنهاد خواهد بود زیرا این پیتزا منبع بسیار خوبی برای دریافت پروتئین است. اما دقت داشته باشید که در این صورت باید از میزان کمتری پنیر استفاده کرده و برای سس کف پیتزا نیز بهتر است از سسهای رژیمی استفاده شود.
- پیتزا اسفناج و گوشت:
برای طعم دار کردن گوشت در این مدل از پیتزا از ماست استفاده میکنیم. 250 گرم راسته گوساله یا گوسفندی را به صورت نواری و باریک برش داده و به همراه مقداری نمک داخل یک لیوان ماست میریزیم. 15 دقیقه برای طعم دار کردن گوشتها کافی است. سپس گوشتهای طعم دار شده را داخل روغن به خوبی سرخ میکنیم تا رنگ آن تغییر کند.
داخل یک تابه دیگر مقداری روغن ریخته و پیاز و سیر را در آن تفت میدهیم. بعد از طلایی شدن سیر و پیاز، اسفناجها را نیز به آن اضافه میکنیم. کمی آبلیمو نیز به اسفناجها اضافه میکنیم. بعد از اینکه اسفناجها کامل پخته شد، گوشتهای سرخ شده را نیز به آن اضافه کرده و همه مواد را با هم به خوبی ترکیب میکنیم. مواد پیتزا اسفناج و گوشت خوشمزه ما بعد از 10 دقیقه آماده است.
· پیتزا اسفناج و پنیر خامهای:
یکی از پیتزاهای خوشمزه و در عین حال سریع و راحت، پیتزا اسفناج و پنیر خامهای است. شما برای این پیتزا نیاز به حدود 250 گرم پنیر خامهای دارید. بعد از اینکه اسفناجها با پیاز و سیر به خوبی تفت داده شدند، 2/3 از پنیر خامهای را داخل تابه میریزیم و با باقی مواد مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم حدود 5 دقیقه باهم تفت داده بشوند.
برای سس کف پیتزا 1/3 باقی مانده پنیر را با نصف لیوان شیر مخلوط میکنیم. ترکیب پنیر و شیر را آن قدر هم میزنیم تا کاملا یکدست شود. از سس آماده شده روی سطح خمیر ریخته و سپس مخلوط اسفناج و پنیر خامهای را به آن اضافه میکنیم. با اضافه کردن پنیر پیتزا روی مواد، پیتزای ما آماده رفتن داخل فر است.
فر را با دمای 180 درجه گرم کرده و پیتزا را برای حدود 10 تا 15 دقیقه داخل فر قرار میدهیم. پیتزا مخلوط نیز یکی دیگر از انواع پیتزاهایی است که در مدت زمان کوتاهی آماده میشود، اگر علاقمند هستید این پیتزا خوشمزه را درست کنید، مقاله پیتزا مخلوط راهنمای خوبی برای شما خواهد بود.
ختم کلام
ما در این مقاله به پیتزا اسفناج پرداختیم و طرز تهیه آن را به طور کامل و جامع بررسی کردیم. همچنین توضیح دادیم که چگونه میتوان انواع مختلف این پیتزا را با استفاده از مواد غذایی دیگر مثل مرغ یا گوشت درست کنیم. حالا شما به راحتی میتوانید پیتزا اسفناج محبوب خود را با توجه به توضیحات داده شده به راحتی درست کنید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید. شما کدام دستور پخت را برای تهیه پیتزا اسفناج امتحان میکنید؟ حتما تجربیات خود را از این پیتزای جذاب با ما درمیان بگذارید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402