آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه فست فودها
3.8/5 - (62 امتیاز)
بدون نظر

اطلاعات تکمیلی تهیه پوآچای پیتزایی

مینا اسماعیل بیگی 15 شهریور 1402 6 دقیقه

 

پوآچای یکی از معروفترین انواع نان‌های ترکیه است ک به‌دلیل بافت نرم و پنبه‌ای شهرت زیادی دارد. بسته به مواد داخل این نان، از آن می‌توان به‌عنوان میان‌وعده یا وعده غذایی اصلی استفاده کرد. مثلاً برخی داخل پوآچای شکلات، مغزیجات و … اضافه می‌کنند که دراین‌حالت می‌توان روی آن به‌عنوان میان‌وعده حساب باز کرد.

اما برخی داخل این نان مواد پیتزایی می‌ریزند که باعث می‌شود پوآچای تبدیل به یک شام یا ناهار خوشمزه شود. طرز تهیه پوآچای پیتزایی یا Pogaca Pizza ساده است و به‌راحتی می‌توانید این غذا را در خانه تهیه کنید.

اگر پوآچای مطابق دستورالعمل پخت مناسبی تهیه شود، یک غذایی خوشمزه و مقوی برای بدن خواهد بود که جزء انواع فست‌فود‌ها به‌شمار می‌آید و قطعاً طعم و مزه آن را همه دوست خواهند داشت. اما آیا بهترین روش تهیه پوآچای پیتزایی را می‌دانید؟ چطور این غذا را در خانه درست کنیم؟

اطلاعات تکمیلی تهیه پوآچای پیتزایی

میزان کالری به‌ازای هر برش یا نان بین 200 تا 300 کالری بر اساس حجم نان و نوع مواد
زمان آماده‌سازی  10 تا 15 دقیقه (بدون درنظرگرفتن زمان استراحت خمیرها)
زمان پخت  40 دقیقه
تعداد نفرات  2 نفر یا بیشتر

مواد لازم برای تهیه پوآچای پیتزایی

مواد لازم برای تهیه خمیر پوآچای به‌ترتیب زیر است:

آرد نان فانتزی به‌مقدار لازم
خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
شیر یک‌و‌نیم پیمانه
شکر 1 قاشق چای‌خوری
روغن مایع یک‌چهارم پیمانه
نمک 1 قاشق غذاخوری

محتویات پوآچای پیتزایی به‌ترتیب زیر است:

سس کچاپ یا سس پیتزا 3 قاشق غذاخوری
سینه مرغ پخته و خردشده نصف یک عدد
فلفل دلمه‌ای خردشده نصف 1 عدد
ذرت 2 قاشق غذاخوری
سوسیس خردشده 1 عدد
پنیر پیتزا 1 پیمانه

مواد داخل پوآچای پیتزایی کاملاً سلیقه‌ای هستند و می‌توانید بسته به ذائقه‌تان مقدار آنها را کم یا زیاد کنید. مثلاً برخی به ذرت علاقه‌ای ندارد، بنابراین امکان حذف آن از بین مواد اولیه را دارند و می‌توانند به‌جای ذرت انواع مواد غذایی دیگه مثل قارچ یا … را داخل نان بریزند. البته اگر می‌خواهید پیتزا طعم مناسبی داشته باشد، از هر ماده غذایی به‌اندازه کافی روی خمیر بریزید.

طرز تهیه پواچا مرغ

  1. طرز تهیه پوآچا شکم پر مرغ به ‌این ‌صورت است که ابتدا باید شیر را داخل ظرفی مناسب بریزید و ظرف را روی گاز بگذارید تا گرم شود. دمای شیر باید به 35 یا 40 درجه سانتی‌گراد برسد. در صورت نداشتن دماسنج نوک انگشتتان را داخل شیر‌ها فرو ببرید، اگر احساس گرما کردید، یعنی شیر آماده است.
  2. در ظرفی مناسب شکر و خمیر را با یک‌دیگر ترکیب و آنها را به شیر اضافه کنید. بعد از هم‌زدن مواد، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد به‌مدت 10 دقیقه استراحت کنند.

پوآچای پیتزای مرغ، غذایی خوشمزه و خوش‌طعم

  1. آرد را الک کنید.
  2. آرد‌های الک‌شده را به‌همراه روغن مایع داخل داخل ظرفی بریزید و ترکیب کنید.
  3. نمک و خمیرمایه را داخل ظرف آرد بریزید. اضافه‌کردن کمی پودر آویشن نیز در این مرحله برای طعم بهتر نان اختیاری است.
  4. شروع به هم‌زدن همه مواد کنید و در این حین مابقی آرد‌ها را نیز کم‌کم به روغن بیفزایید. همه آرد‌ها را به‌یک‌باره به مواد اضافه نکنید و این کار را کم کم انجام دهید تا خمیر به غلظت مناسب برسد. شما باید تا زمانی که خمیر جنس لطیف و نچسبی پیدا می‌کند، اضافه‌کردن آرد را ادامه دهید.
  5. به‌مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید.
  6. خمیر را داخل ظرفی مناسب و با حجم زیاد بگذارید. روی ظرف را سلفون بکشید و آن را در محیطی گرم و خشک به‌مدت 1 ساعت قرار دهید تا خمیر حجم بگیرد.
  7. خمیر را از داخل ظرف خارج کنید و ورز دهید تا حجم اضافه‌اش گرفته شود.
  8. خمیر را به تکه‌های کوچکتر و مساوی تقسیم کنید.
  9. سینی فر را آماده کنید و کمی روغن داخل آن بریزید تا چرب شود.
  10. خمیر‌ها را داخل سینی بچینید و روی سینی را نایلون بکشید. اجازه دهید مواد دوباره به‌مدت 30 دقیقه استراحت کنند.
  11. یک استکان ته‌گرد را بردارید و ته آن را داخل روغن مایع فرو کنید. حالا با استکان روی خمیر‌ها فشار دهید تا فضای مناسب برای مواد روی پیتزا‌ها به‌وجود بیاید.
  12. در سطح به‌وجودآمده سس کچاپ بریزید و پخش کنید.

پوآچای پیتزا، غذایی تهیه‌شده با سس کچاپ

  1. مواد دلخواه‌تان مثل ذرت، سوسیس، مرغ و … را بریزید.
  2. روی مواد پنیر پیتزا بریزید.
  3. فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و اجازه دهید کمی گرم شود. اگر از فر‌های برقی یا توستر استفاده می‌کنید، دما را تا 160 درجه سانتی‌گراد پایین بیاورید.
  4. سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید پیتزا‌ها به‌مدت 40 دقیقه کاملاً پخته شوند. در برخی فر‌ها زمان پخت پیتزا کمتر یا بیشتر می‌شود؛ بنابراین به‌طور مداوم غذا را حین پخت بررسی کنید.

طرز تهیه پواچا گوشت مرغ به‌همین‌سادگی بود. اکنون پوآچای آماده است و می‌توانید این غذا را نوش جان کنید.

ما در بلاگ اسنپ فود علاوه بر پوآچای پیتزا، طرز تهیه انواع پیتزا دیگر را نیز آموزش داده‌ایم. برای پذیرایی مفصل از مهمانانتان می‌توانید وارد بخش آموزش پیتزا‌های سایت ما شوید و انواع این غذا‌های خوشمزه را یاد بگیرید.

نکته های مهم در تهیه پوآچای پیتزایی

نکته‌های مهمی در تهیه پوآچای پیتزایی وجود دارد که نباید آنها را از قلم بیندازید. اما آیا می‌دانید این نکته‌ها چه هستند؟

  • شیر اضافه‌شده به خمیرمایه پوآچای باید کاملاً ولرم باشد. شیر سرد باعث فعالیت خمیرمایه نمی‌شود و شیر داغ نیز خمیرمایه را از بین می‌برد.
  • شاید با اضافه‌کردن شکر در پوآچای پیتزا فکر کنید که غذا شیرین می‌شود، اما این‌طور نیست. شکر در این نان فقط به ‌منظور تغذیه خمیرمایه اضافه می‌شود.
  • در تهیه این نان امکان تعیین مقدار مشخصی آرد وجود ندارد؛ چون میزان جذب آب آرد‌های مختلف با یکدیگر متفاوت است. شما باید آرد را کم‌کم داخل مواد بریزید و خمیر را ورز دهید. تا زمانی که خمیر بافت لطیف و غیرچسبنده‌ای پیدا کرد، باید همچنان به اضافه‌کردن آرد ادامه دهید.
  • برای تهیه این نان مقدار زیادی آرد را به خمیر اضافه نکنید، چون خمیر سفت می‌شود و کیفیت نان را کاهش می‌دهد.
  • اگر هنگام ورزدادن خمیر روی سطح موردنظرتان چسبید، باید روی سطح کمی آرد بپاشید.
  • در حین ورزدادن خمیر آن را چنگ نزنید؛ درغیراین‌صورت بافت چسبنده‌ای پیدا می‌کند. برای همین باید آرد بیشتری نیز مصرف کنید. به‌جای این کار، از قسمت انتهای دستتان خمیر را ورز دهید.
  • برای تهیه خمیر پیتزا پوآچای نیازی به رومال ندارید.
  • شما می‌توانید به‌جای مرغ از گوشت چرخ‌کرده یا انواع گوشت‌های دیگر استفاده کنید.

پوآچای پیتزا، غذایی با ترکیب گوشت‌های مقوی

 

  • آرد شیرینی‌پزی گلوتن ندارد و از کیفیت غذا می‌کاهد؛ برای همین بهترین آرد برای تهیه خمیر این نان آرد نان فانتزی یا آرد گنبد قوی است.

پوآچای، ساندویچی پیتزایی ساده برای شام و ناهار

پوآچای پیتزایی یک ساندویچ ساده برای شام است که طرز تهیه پیچیده‌ای ندارد و به‌راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. پیشنهاد می‌دهیم در کنار پخت پوآچای، تارت پیتزا و انواع غذا‌های خاص دیگر را نیز بپزید تا سفره‌تان رنگی‌تر و زیباتر شود.

شاید در بسیاری از وب‌سایت‌های آشپزی و شیرینی‌پزی طرز تهیه پوآچا شکلاتی یا پوآچای شیرین را دیده‌ باشید که درست‌کردنشان خیلی سخت نیست. اگر قصد دارید این نان را به‌عنوان میان‌وعده تهیه کنید، کافیست به‌جای مواد پیتزا، شکلات و مواد شیرین‌کننده را داخل آن بریزید تا این نان تبدیل به یک میان‌وعده خوشمزه شود.

اگر حوصله درست‌کردن پوآچای را در خانه ندارید، کافیست از پلتفرم‌های سفارش غذا انلاین مثل اسنپ فود استفاده کنید. این پلتفرم‌ها امکان سفارش غذا فقط با چند کلیک ساده و در سریعترین زمان را برایتان فراهم کرده‌اند؛ بنابراین به‌لطف آنها نیازی نیست ساعت‌ها زمانتان را پای گاز صرف کنید یا لباس بپوشید و به‌صورت حضوری به فست فودی‌ها و مراکز عرضه غذای آماده بروید.

در پلتفرم اسنپ فود می‌توانید علاوه‌بر سفارش پوآچای پیتزای، پوآچای شکلاتی را نیزسفارش دهید. در واقع این پلتفرم فرصتی را به‌وجود آورده است تا تمام قنادی‌ها، شیرینی‌پزی‌ها، مراکز پخت غذا مثل فست‌فودی‌ها و … بتوانند محصولاتشان را در بستر آن به‌صورت آنلاین بفروشند. بنابراین با این ویژگی می‌توانید بدون نیاز به یادگیری طرز تهیه پوآچای ترکیه این نان را سفارش دهید و کمتر از چند دقیقه درب منزل تحویل بگیرید.

 

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود