آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه پیراشکی مرغ و گوشت
آموزش آشپزی
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه پیراشکی گوشت و مرغ

مینا اسماعیل بیگی 17 خرداد 1400 5 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

پیراشکی یکی از آن دسته غذاهای سبک است که طرفداران بسیاری دارد و در کنار باقی غذاها می توان آن را در مهمانی ها سرو کرد. درون پیراشکی را می توان با انواع مواد غذایی مانند گوشت، مرغ و سبزیجات پر کرد. درست کردن پیراشکی در منزل بسیار آسان است.

پیراشکی را می توان در تابه سرخ کرد و یا درون فر قرار داد. در نتیجه اگر فر در دسترس ندارید می توانید خیلی ساده آن را در تابه به همراه روغن سرخ کنید. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پیراشکی مرغ، گوشت  را به شما آموزش دهیم. پس اگر اولین بار است که قصد دارید این غذای جذاب را در خانه تهیه کنید، این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

طرز تهیه پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ یکی از انواع پیراشکی است. در ادامه از مواد لازم برای تهیه این پیراشکی نام برده ایم.

  1. مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ
  2. سینه مرغ 300 گرم
  3. خمیر پیراشکی به مقدار لازم
  4. پیاز کوچک یک عدد
  5. سیر یک حبه
  6. نمک و فلفل به مقدار لازم
  7. تخم مرغ یک عدد
  8. قارچ 100 گرم
  9. رب نصف قاشق غذاخوری
  10. فلفل دلمه ای نصف یک عدد

قبل از اینکه به مراحل تهیه پیراشکی مرغ بپردازیم پیشنهاد می کنیم اگر به دونات علاقه مند هستید طرز تهیه دونات را نیز از دست ندهید.

طرز تهیه پیراشکی مرغ

مرغ را آبپز کنید

ابتدا باید مرغ را به همراه ادویه و پیاز آبپز کرده و سپس مرغ ها را کاملاً ریش ریش کنید.

پیاز را تفت دهید

در ادامه باید پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و آن را به همراه روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.

فلفل دلمه ای و قارچ را برش بزنید.

در این مرحله باید فلفل دلمه ای و قارچ را خرد کرده و پیاز اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید. پس از آن که از فلفل دلمه ای و قارچ از حالت خامی خارج شد رب را به ترکیب بیفزایید.

مرغ را اضافه کنید

در مرحلۀ آخر نوبت به اضافه کردن مرغ های ریش ریش شده می رسد. پس مرغ را به همراه یک حبه سیر رنده شده به موادی که از قبل آماده کردید، اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید و تفت دهید. حال می توانید ادویه های دلخواتان از جمله نمک، فلفل و آویشن را به آن بیفزایید.

خمیر پیراشکی را آماده کنید

خمیر پیراشکی آماده در بازار وجود دارد. می توانید از این نوع خمیر استفاده کنید که کیفیت بالایی دارند. برای قرار دادن موادی که آماده کردید درون خمیر پیراشکی باید خمیر را روی سطح صاف پهن کنید. هرچقدر اندازۀ خمیر کوچک تر باشد بهتر است. سپس مواد را وسط خمیر قرار دهید به شکلی به مقداری از لبه ها فاصله داشته باشد. سپس یک طرف آن را روی لبۀ دیگر قرار دهید و با کمک انگشت دو طرف را بهم بچسبانید.

پیراشکی را درون فر قرار دهید

اگر تمایل داشته باشید پیراشکی را با استفاده از فر آماده کنید، باید برای روی آن رومال تهیه کنید. باید برای درست کردن رو مال یک تخم مرغ را هم بزنید و به آن کمی ماست اضافه کنید. یک کاغذ روغنی را روی سینی فر قرار دهید و پیراشکی را روی آن بگذارید. سپس ترکیب تخم مرغ همزده و ماست را روی آن ها بمالید.

فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی را داخل فر قرار دهید. برای آماده شدن پیراشکی مرغ 30 دقیقه زمان لازم است. برای سرخ کردن پیراشکی ها نیز باید آن را درون روغن داغ قرار دهید. در این روش دیگر احتیاجی به  رومال نیست.

طرز تهیه پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت یکی دیگر از انواع پیراشکی هاست. پیراشکی گوشت را می توان به عنوان پیش غذا نیز سرو کرد.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت

  1. گوشت چرخ کرده 200 گرم
  2. پیاز یک عدد
  3. فلفل دلمه ای 1 عدد
  4. قارچ 150 گرم
  5. رب گوجه فرنگی 1 قاقش غذاخوری
  6. نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  7. روغن
  8. خمیر پیراشکی

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت

پیاز را تفت دهید.

ابتدا باید پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و آن را به همراه روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.

گوشت را اضافه کنید

در ادامه باید گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و همراه آن تفت دهید. تا بوی گوشت گرفته و کاملاً سرخ شود.

قارچ را نگینی کنید

سپس باید قارچ ها را خرد کنید و به مواد قبلی بیفزایید. در این مرحله می توانید کمی آب لیمو به ترکیب اضافه کنید تا رنگ قارچ سیاه نشود.

فلفل دلمه ای را اضافه کنید

در این مرحله فلفل دلمه ای را به شکل نگینی برش بزنید و به موادی که از قبل تفت داده اید اضافه کنید. زمانی که فلفل کمی پخته و از حالت خامی خارج شد یک قاشق رب گوجه فرنگی به این ترکیب بیفزایید و همۀ مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست حاصل شود.

خمیر پیراشکی را آماده کنید

خمیر پیراشکی آماده در بازار وجود دارد. می توانید از این نوع خمیر استفاده کنید که کیفیت بالایی دارند. برای قرار دادن موادی که آماده کردید درون خمیر پیراشکی باید خمیر را روی سطح صاف پهن کنید. همانطور که قبل تر اشاره شد، هرچقدر اندازۀ خمیر کوچک تر باشد بهتر است. سپس مواد را وسط خمیر قرار دهید به شکلی به مقداری از لبه ها فاصله داشته باشد. سپس یک طرف آن را روی لبۀ دیگر قرار دهید و با کمک انگشت دو طرف را بهم بچسبانید.

خمیر پیراشکی را آماده کنید

پیراشکی را درون فر قرار دهید

شبیه به پیراشکی مرغ اگر تمایل داشته باشید پیراشکی را با استفاده از فر آماده کنید، باید برای روی آن رومال تهیه کنید. باید برای درست کردن رو مال یک تخم مرغ را هم بزنید و به آن کمی ماست اضافه کنید. یک کاغذ روغنی را روی سینی فر قرار دهید و پیراشکی را روی آن بگذارید.

سپس ترکیب تخم مرغ همزده و ماست را روی آن ها بمالید. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی را داخل فر قرار دهید. برای آماده شدن پیراشکی گوشت 30 دقیقه زمان لازم است. برای سرخ کردن پیراشکی ها نیز باید آن را درون روغن داغ قرار دهید.

حالا که به پایان نزدیک می شویم پیشنهادی دیگری هم برای شما داریم. اگر مایلید پیراشکی را نه به عنوان یک غذا بلکه به عنوان یک دسر میل کنید پیشنهاد می کنیم طرز تهیه پیراشکی خانگی را از دست ندهید.

 

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود