طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه، مسافری از کشور روسیه
سالاد روسی یکی از محبوبترین خوراکیها در کشور روسیه است که اکنون پای آن به ایران و دیگر نقاط جهان نیز باز شده است. طعم نهایی این ترکیب تقریبا شبیه به الویه بوده و با استفاده از سس مایونز و دیگر چاشنیها درست میشود. در این مطلب میخواهیم به طرز تهیه سالاد روسی و کلیه نکاتی که برای درست کردن آن نیاز دارید، بپردازیم.
سالاد روسی |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 4-3 ساعت |
زمان تهیه | 1:30 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه سالاد روسی با ژامبون
این سالاد برای اولین بار در قرن 18 میلادی تهیه شد سپس با اضافه شدن ترکیبات مختلف به آن به صورت سالاد روسی امروزی درآمده است. برای درست کردن سالاد روس، نیاز به انجام مراحل سخت و طولانی نخواهید داشت و میتوانیم آن را در میان انواع سالاد قرار دهیم که با دستورالعمل ساده و سریع تهیه میشوند.
البته مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن آن، تنها به مواردی که در اینجا گفته میشود، خلاصه نخواهد شد. به عنوان مثال در سالاد روسی رژیمی میتوان سس مایونز را حذف و از ماست کم چرب استفاده کرد. در ادامه به اصلیترین روش درست کردن این غذا خواهیم پرداخت:
مواد لازم در تهیه سالاد روس
قبل از شروع به کار باید مواد زیر را برای درست کردن این سالاد آماده کنید:
| مقدار مورد نیاز |
ژامبون گوشت | ½ پیمانه |
هویج | 1 عدد |
خیارشور | کمتر از نصف پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
سیب زمینی بزرگ | 3 عدد |
نخود فرنگی | 1 پیمانه |
ذرت | 1 پیمانه |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 4 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
ماست یونانی | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
شوید تازه خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مراحل تهیه سالاد روسی خوشمزه
پس از آمادهسازی مواد بالا، مراحل زیر را برای طرز تهیه سالاد روس انجام دهید:
- مرحله اول: سیبزمینیها را در یک قابلمه پر از آب روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تقریبا به مدت 40 دقیقه کاملا پخته شود. سپس پوست آنها را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.
- مرحله دوم: تخممرغها را درون قابلمه جداگانهای ریخته و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه کاملا پخته شوند. سپس پوست آنها را گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید.
- مرحله سوم: اکنون نوبت هویج است که به مدت 15 دقیقه درون آب جوش بپزد و سپس به صورت مکعبی خرد شود.
- مرحله چهارم:ذرت را هم درون قابلمه ریخته و اجازه دهید حدود 20 دقیقه روی حرارت بجوشد تا کاملا پخته شود.
- مرحله پنجم: نخود فرنگیها نیز برای پخت نیاز به 5 دقیقه زمان دارند تا کاملا نرم و قابل مصرف شوند.
- مرحله ششم: این سبزیجات را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.
- مرحله هفتم: ژامبون را به صورت مکعبی و ریز خرد کنید.
- مرحله هشتم: خیارشورها را با رنده ریز، رنده کرده و در ظرفی جداگانه قرار دهید.
- مرحله نهم: اکنون تمام مواد مورد نیاز شما آماده است و باید آنها را مخلوط کنید. برای اینکار در یک ظرف بزرگ، سیب زمینی، هویج، ذرت، نخود فرنگی، ژامبون و خیار شور را ریخته و به آرامی با یکدیگر ترکیب کنید.
- مرحله دهم: برای تهیه سس سالاد، باید ابتدا ماست یونانی و سس مایونز را درون یک ظرف ریخته و به خوبی مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی را ایجاد کنند.
- مرحله یازدهم: سس خردل را به مواد بالا اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کنید.
- مرحله دوازدهم: کمی شوید تازه را به صورت ساطوری خرد کرده و به ترکیب سس اضافه کنید.
- مرحله سیزدهم: روغن زیتون را به این ترکیبات اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
- مرحله چهاردم: آب لیمو ترش را به مقداری که نیاز دارید به سس اضافه کرده سپس نمک و فلفل سیاه را هم در این مرحله اضافه کنید.
- مرحله پانزدهم: سس را به خوبی هم بزنید تا تمام ترکیبات به خرد هم بروند و یک سس یکنواخت، با طعم دلخواه را به شما بدهند.
- مرحله شانزدهم: سسی که درست کردهاید را به ترکیبات سالاد خود اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید.
- مرحله هفدهم: اجازه دهید تا سالاد به مدت 2 ساعت درون یخچال باقی بماند، سپس آن را سرو کرده و با برگ نعناع یا شوید تازه تزئین کنید. طرز تهیه سالاد روسی به پایان رسید.
چند نکته مهم و کاربردی در طرز تهیه سالاد روسی
سالاد روسی را میتوان با مواد در دسترس و متنوعی تهیه کرد. تنها کافیست نکات مربوط به درست کردن آن را رعایت کنید تا در پایان یک سالاد خوشمزه و مقوی داشته باشید.
- اگر گیاهخوار هستید میتوانید ژامبون را از میان مواد اولیه حذف کنید و سالاد روسی با لوبیا چیتی را امتحان کنید. سالاد روسی با لوبیا مراحلی ساده و دقیقا شبیه به آن چیزی دارد که در بالا گفته شد، تنها نکته مهم، پخت لوبیاها قبل از استفاده است.
- در بسیاری از رستورانهای روسیه، سالاد روسی با لوبیا سبز تهیه میشود و طعم بینظیری دارد.
- این سالاد را میتوانید به جای کالباس، با مرغ نیز تهیه کنید و برای اینکار، باید از قبل آن را پخته و ریش ریش کنید.
- سالاد روسی در اوکراین و روسیه با گوشت و در لهستان با کرفس و سیب نیز تهیه میشود.
سالاد روسی، پیش غذایی سالم و خوشمزه
در این مطلب به طور کامل به طرز تهیه سالاد روسی و نکاتی که در طی این فرایند نیاز دارید، پرداختیم. عدهای بر این باورند که سالاد روسی با کلم اصلیترین روش درست کردن آن است، در صورتی که این سالاد نیز همانند تمام سالادهای دنیا میتواند طرز تهیه متفاوتی داشته باشد که در این مطلب نیز به برخی از آنها اشاره کردیم.
حال، اگر به این سالادها علاقه داشته و زمان کافی برای تهیه آنها را ندارید، میتوانید از اسنپ فود کمک بگیرید. به این منظور، به قسمت سفارش آنلاین غذا رفته و در کنار غذا، انواع سالاد و دسر را نیز سفارش دهید.