آموزش آشپزی

طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و پفکی به روش ساده + فیلم طرز تهیه آن

مناسب برای

۴ نفر

نوع

غذای اصلی

سطح

متوسط

زمان آماده سازی

25 دقیقه

پخت

30 الی 60 دقیقه

مرغ سوخاری یکی از انواع فست فود است که به نسبت سایر غذاهای فوری دارای ارزش غذایی بالاتری است. در سال های اخیر با توجه به استقبال زیاد از مرغ سوخاری(Fried chicken) بسیاری از افراد به دنبال بهترین دستور طرز تهیه مرغ سوخاری هستند تا بتوانند به راحتی هزچه تمام تر در منزل خود این غذا را سرو کنند. در طرز تهیه مرغ سوخاری ، ابتدا پیاز و سبزی‌های معطر شامل نعنا، شوید، آویشن، جعفری و ترخون را در یک ظرف بریزید. ماست، زعفران، نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. تکه‌های مرغ را داخل کاسه ریخته و به مواد آغشته کنید. آرد سفید را با فلفل، پودر پیاز، پودر سیر و نمک داخل یک ظرف ترکیب کنید. تخم مرغ را در یک ظرف دیگر بشکنید و هم بزنید. تکه‌های مرغ را ابتدا در ظرف آرد سفید و سپس در تخم مرغ بغلتانید. در نهایت مرغ را به آرد سوخاری آغشته کرده و سپس در روغن سرخ کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا بهترین دستور العمل برای طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و پفکی را باهم بررسی کنیم.

مرغ سوخاری
تعداد نفرات ۴ نفر
زمان آماده‌سازی ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه
میزان سختی متوسط

طرز تهیه مرغ سوخاری به همراه مواد اولیه

کمتر کسی می‌تواند به مرغ سوخاری و طعم بی‌نظیر آن نه بگوید. این غذا را می‌توان به شکل‌های گوناگون و با طعم‌های مختلف مانند مرغ سوخاری اسپایسی ، مرغ سوخاری کره‌ای و … آماده کرد. در ادامه ابتدا طرز تهیه نوع ساده آن را توضیح داده و سپس به سراغ تهیه دیگر انواع مرغ سوخاری می‌رویم.

مواد لازم برای طعم دار کردن مرغ سوخاری

همان‌طور که گفته شد، برای طعم‌دار کردن مرغ سوخاری یا ران مرغ سوخاری همانند طرز تهیه ماهی سوخاری می‌توان از ادویه‌هایی همچون زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و نمک استفاده کرد. این ادویه‌ها طعم دهنده‌های اصلی مرغ سوخاری هستند، اما شما می‌توانید مطابق سلیقه خود از ادویه‌های دیگری مانند پودر رزماری، جعفری خشک، پودر گوجه فرنگی خشک شده و پودر مریم گلی هم استفاده کنید. اگر شما هم به طعم مرغ سوخاری خانگی علاقه داشته و می‌خواهید طرز تهیه آن را یاد بگیرید، مواد لازم را مطابق جدول زیر تهیه کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
ران یا سینه مرغ ۸ تکه
آرد سفید ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
سبزی‌های معطر (نعنا، شوید، آویشن، جعفری و ترخون) یک چهارم لیوان
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به‌اندازه کافی
آرد سوخاری ۱ پیمانه
تخم‌مرغ ۲ عدد
ماست چکیده ۱ پیمانه
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری مرغ سوخاری

عکس مرغ سوخاری

در این بخش طرز تهیه ی مرغ سوخاری با آرد گندم سفید را به صورت گام‌به‌گام آموزش می‌دهیم. جهت تهیه مرغ سوخاری باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

  • مرحله اول: برای تهیه مرغ سوخاری ترد به روش رستورانی ابتدا پیاز را به صورت خلال‌های درشت خرد کنید. پیازهای خرد شده را درون یک کاسه بریزید و سبزی‌های معطر خشک یا تازه مانند نعنا، شوید، آویشن، جعفری و ترخون را به کاسه اضافه کنید.
  • مرحله دوم: ماست را همراه زعفران دم‌کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد بیفزایید و به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
  • مرحله سوم: تکه‌های سینه یا ران مرغ را درون کاسه بریزید و آن‌ها را به‌خوبی زیرورو کنید تا قطعات مرغ کاملا به مواد طعم‌دهنده آغشته شوند. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید به مدت 2 الی 3 ساعت درون یخچال استراحت کند.
  • مرحله چهارم: آرد سفید را همراه با مقداری فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر و مقداری نمک درون کاسه دیگری ریخته و کنار بگذارید.
  • مرحله پنجم: تخم‌مرغ‌ها را درون ظرفی با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. در صورت تمایل می‌توانید کمی نمک، فلفل سیاه و آویشن نیز به تخم مرغ اضافه کنید.
  • مرحله ششم: پس از اینکه تکه‌های مرغ به خوبی طعم‌دار شدند، آن‌ها را از یخچال خارج کنید. درون قابلمه روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. حال تکه‌های مرغ را درون ترکیب آرد سفید و ادویه‌ها بگذارید و آن‌ها را مانند شستن لباس به یکدیگر ماساژ دهید تا آرد به‌خوبی جذب تکه‌های مرغ شود. پس از آنکه تکه‌های مرغ را از کاسه آرد خارج کردید، به تخم‌مرغ آغشته کنید.
  • مرحله هفتم: در ادامه تکه‌های مرغ را درون آرد سوخاری بغلتانید. اگر تمایل دارید تا مرغ سوخاری شما اسپایسی باشد، می‌توانید مقداری فلفل نیز به آرد سوخاری اضافه کنید.
  • مرحله هشتم: تکه‌های مرغ را درون روغن داغ قرار دهید تا به‌آرامی سرخ و طلایی شود. در این مرحله باید حرارت شعله کم باشد؛ زیرا تکه‌های مرغ با حرارت کم علاوه بر طلایی شدن، به‌خوبی مغزپخت می‌شوند.
  • مرحله نهم: زمانی که مرغ‌ها به‌خوبی سرخ شدند، آن‌ها را از روغن خارج کنید و روی توری فلزی یا دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن‌های اضافی تکه‌های مرغ خارج شود.
  • مرحله دهم: کلیه مرغ‌های خود را با همین دستور مرغ سوخاری آماده کنید. همچنین در صورت تمایل می‌توانید مرغ‌های سوخاری را همراه با سیب‌زمینی‌های سرخ شده، در ظرف سرو بچینید و تزیین کنید.

فیلم طرز تهیه مرغ سوخاری

در ادامه فیلم درست کردن مرغ سوخاری آمده است. می‌توانید از ویدیو استفاده کرده یا اینکه تهیه غذا را به صورت مرحله به مرحله با متن پیش ببرید. البته، تفاوتی در روش تهیه فیلم و متن نیست و در نهایت یک مرغ سوخاری ترد و جذاب خواهید داشت که از خوردن آن سیر نمی‌شوید.

 

طرز تهیه مرغ سوخاری در توستر

شما می‌توانید مرغ یا طرز تهیه فیله سوخاری ترد را در توستر نیز تهیه کنید. استفاده از توستر برای درست کردن مرغ سوخاری باعث می‌شود تا غذای شما بافت ترد و جذابی داشته باشد. اگر تمایل دارید که برای تهیه این غذا از روغن کمتری استفاده کنید، می‌توانید درست کردن مرغ سوخاری در توستر را امتحان کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاری در توستر

  • مرحله اول: برای درست کردن مرغ سوخاری در توستر، ابتدا ماست، تخم مرغ، زعفران دم‌کرده، نمک و کلیه ادویه‌ها را ترکیب کرده و تکه‌های مرغ را در این مواد قرار دهید.
  • مرحله دوم: مرغ‌ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا طعم‌دار شوند.
  • مرحله سوم: پس از خارج کردن مرغ‌ها از یخچال، تمام قسمت‌های آن‌ها را در ترکیب آرد سوخاری و ادویه‌ها بغلتانید و روی مرغ‌ها با برس روغن بمالید.
  • مرحله چهارم: توستر را با دمای 150 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  • مرحله پنجم: تکه‌های مرغ طعم‌دار شده را روی ورقه آلومینیوم بچینید و داخل توستر قرار دهید.
  • مرحله ششم: پس از 15 دقیقه مرغ را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر نیز به مدت 15 ترد و سوخاری شود.

طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

روش درست کردن مرغ سوخاری در فر مشابه تهیه آن در توستر است:طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

  • مرحله اول: ابتدا تکه‌های مرغ را در مواد استراحت داده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.
  • مرحله دوم: در ادامه روی تکه‌های مرغ روغن مالیده و داخل سینی فر بچینید.
  • مرحله سوم: فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده و منتظر بمانید تا گرم شود.
  • مرحله چهارم: مرغ‌ها را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند. در 5 دقیقه پایانی نیز گریل فر را روشن کرده تا مرغ‌ها برشته و طلایی کنید.

طرز تهیه مرغ سوخاری با پفک نمکی

از پفک نمکی هم می‌توان برای تهیه مرغ سوخاری و خوشمزه شدن آن استفاده کرد. در تهیه مرغ سوخاری، این پودر پفک را به جای آرد سوخاری مورد استفاده قرار دهید:

طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و پفکی

  • مرحله اول: ابتدا پفک نمکی را مقداری بکوبید تا حالت پودری پیدا کند.
  • مرحله دوم: تکه‌های مرغ را در ترکیب آرد سفید و ادویه‌ها فرو ببرید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید.
  • مرحله سوم: در نهایت نیز مرغ را داخل پودر پفک نمکی فرو برده و سپس در روغن سرخ کنید.

مرغ سوخاری بدون تخم مرغ

اگر به هر دلیل نمی‌توانید از تخم مرغ استفاده کنید، باز هم تهیه مرغ سوخاری بدون تخم مرغ امکان‌پذیر خواهد بود:

  • مرحله اول: پس از آنکه مرغ‌های طعم‌دار شده را از یخچال خارج کردید، ابتدا تکه‌های مرغ را در ترکیب آرد سفید و ادویه‌ها بغلتانید.
  • مرحله دوم: در ادامه تکه‌های مرغ را برای یک لحظه داخل آب سرد فرو برده و خارج کنید.
  • مرحله سوم: در نهایت نیز مرغ‌ها را به آرد سوخاری آغشته کرده و در روغن سرخ کنید.

مرغ سوخاری بدون تخم مرغ

طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و پفکی با آرد سوخاری خانگی

همان‌طور که گفته شد، برای تهیه مرغ سوخاری باید از آرد سوخاری استفاده کرد که ما معمولا این آرد سوخاری را از سوپرمارکت‌ها خریداری می‌کنیم. اما جالب است بدانید که آرد سوخاری را می‌توان در منزل و به صورت خانگی نیز تهیه کرد. روش تهیه مرغ سوخاری با آرد سوخاری خانگی دقیقا همان چیزی است که گفته شد، فقط آرد سوخاری آن متفاوت خواهد بود.طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و پفکی با آرد سوخاری خانگی

طرز تهیه آرد سوخاری خانگی

برای تهیه آرد سوخاری می‌توان از قسمت‌های دور نان تست که استفاده نمی‌شود، خمیر داخل نان باگت و نان باگت خشک شده استفاده کرد. البته دقت داشته باشید که نان مورد استفاده فاسد نباشد.

  • مرحله اول: خمیرهای نان را در هوای آزاد قرار دهید تا خشک شوند و سپس آن‌ها را به اندازه دلخواه پودر کنید.
  • مرحله دوم: پودر نان را داخل تابه ریخته و آنقدر حرارت دهید تا تغییر رنگ دهد.
  • مرحله سوم: در نهایت نیز پس از خنک شدن پودر نان، ادویه‌های دلخواه مانند زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، آویشن و نمک را به آن اضافه کنید.

نکته: این آرد سوخاری خانگی را باید در پلاستیک زیپ‌دار در یخچال نگهداری کرد تا در تماس با هوا قرار نگیرد.

تهیه مرغ سوخاری در هواپز

یکی از دیگر روش‌های طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی، استفاده از هواپز است:تهیه مرغ سوخاری در هواپز

  • مرحله اول: پس از آنکه تکه‌های مرغ آماده شدند، آن‌ها را مقداری تکان دهید تا آرد اضافی جدا شده و به سبد هواپز نچسبد.
  • مرحله دوم: کف سبد هواپز را به خوبی چرب کرده و تکه‌های مرغ را در آن بچینید.
  • مرحله سوم: پخت مرغ سوخاری در هواپز در حدود 20 دقیقه زمان می‌برد. وقتی نیمی از این زمان سپری شد، تکه‌های مرغ را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود.

از تکه‌های مرغ سوخاری می‌توان برای درست کردن غذا یا سالادهای دیگر مانند سالاد سزار با مرغ سوخاری نیز استفاده کرد.

مرغ سوخاری با پنیر پیتزا

برای آنکه مرغ سوخاری شما با پنیر پیتزا ترکیب شود، مطابق مراحل زیر پیش بروید:

مرغ سوخاری با پنیر پیتزا

  • مرحله اول: ابتدا سینه‌های مرغ را به خوبی بکوبید تا قطر آن‌ها کاهش یابد. سپس مرغ‌ها را به مواد آغشته کرده و در یخچال استراحت دهید.
  • مرحله دوم: پس از طعم‌دار شدن مرغ‌ها، مقداری پنیر پیتزا و پنیر گودا وسط فیله مرغ قرار داده و آن را رول کنید.
  • مرحله سوم: در ادامه رول‌ها را به آرد و ادویه‌ها آغشته کرده و داخل تخم مرغ فرو ببرید.
  • مرحله چهارم: در نهایت نیز رول‌های مرغ را در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.

از پنیر پیتزا می‌توان برای درست کردن سیب زمینی سوخاری هم استفاده کرد تا طعم جذابی ایجاد شود.

تهیه مرغ سوخاری با رب انار

اغلب ما می‌دانیم که خوراک مرغ را می‌توان با سس رب انار تهیه کرد، اما اگر دوست دارید مرغ سوخاری را نیز با طعم رب انار امتحان کنید، می‌توانید سس انار را تهیه کرده و آن را در کنار مرغ سوخاری سرو کنید:

تهیه مرغ سوخاری با رب انار

  • مرحله اول: رب انار را با نمک، فلفل، آبلیمو، روغن زیتون و مقداری کمی رب گوجه فرنگی مخلوط کنید.
  • مرحله دوم: این سس طعم ترشی دارد، اما اگر دوست دارید ترشی آن متعادل‌تر شود، می‌توانید در تهیه آن از شکر نیز استفاده کنید.
  • مرحله سوم: در نهایت مواد سس را به خوبی هم بزنید، مخلوط کرده و در کنار مرغ سوخاری سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه مرغ سوخاری

آشنایی با نکات و رازهای مرغ سوخاری باعث می‌شود تا بتوانید غذایی خوشمزه و حرفه‌ای آماده کنید:

  • در طرز تهیه مرغ سوخاری حتما باید از روغن مخصوص سرخ‌کردنی استفاده کنید؛ زیرا یک روغن سرخ‌کردنی مرغوب می‌تواند تکه‌های مرغ را به‌خوبی طلایی کرده و از سیاه شدن آن‌ها جلوگیری کند.
  • پیشنهاد می‌کنیم در کنار مرغ سوخاری، از سس قرمز استفاده کنید. قطعاً میل کردن مرغ سوخاری همراه با سس قرمز بسیار لذیذ خواهد بود.
  • درست کردن مرغ سوخاری با آرد سفید روش مرسومی است که باعث می‌شود تا بتوان از ترکیب آرد و ادویه‌ها برای طعم‌دار کردن و البته ترد شدن مرغ استفاده کرد.نکات طرز تهیه مرغ سوخاری
  • سرو مرغ سوخاری با سیب زمینی باعث جذاب‌تر شدن ظاهر غذای شما می‌شود و خوردن مرغ سوخاری در کنار سیب زمینی سرخ کرده بسیار محبوب و خوشمزه است.
  • برای تهیه مرغ سوخاری با دلستر می‌توانید نصف فنجان ماءالشعیر نیز به مواد طعم‌دهنده اضافه کرده و مرغ‌ها را در مواد استراحت دهید. استفاده از دلستر موجب طعم ترش‌تر مرغ‌های سوخاری می‌شود.
  • تهیه مرغ سوخاری با پودر پانکو نیز امکان‌پذیر است و می‌توانید در مرحله پایانی و پیش از سرخ کردن تکه‌های مرغ، آن‌ها را به پودر پانکو آغشته کنید تا خوشمزه‌تر شوند.

روش نگهداری مرغ سوخاری

پس از اموزش درست كردن مرغ سوخاري، اکنون این سوال پیش می‌آید که مرغ سوخاری را چگونه نگهداری کنیم؟ برای این کار تکه‌های مرغ را داخل ظرفی درب‌دار چیده و در یخچال قرار دهید. مرغ سوخاری بین ۳ تا ۴ روز در یخچال ماندگاری دارد. بهترین روش برای گرم کردن مرغ سوخاری نیز استفاده از فر است.

جلوگیری از خراب شدن مرغ سوخاری

برای جلوگیری از خراب شدن مرغ سوخاری، دقت داشته باشید که تکه‌های مرغ خارج از یخچال باقی نمانند. همچنین برای افزایش ماندگاری این غذا، تکه‌های مرغ را قبل از آغشته کردن به سس، در یخچال قرار دهید.

جایگزین ها در طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری کره ای را می‌توان یکی از بهترین جایگزین‌ها در روش تهیه این غذا دانست. اگر به مرغ سوخاری کره ای علاقه دارید، می‌توانید به‌جای روغن از کره استفاده کنید. شاید با خود فکر کنید که کره ممکن است سطح مرغ را بسوزاند، اما این‌طور نیست و کره نمی‌سوزد. بهتر است بدانید این کار، مرغ سوخاری شما را لذیذتر می‌کند. پس اگر مرغ سوخاری را برای مهمانان خود تهیه می‌کنید یا قصد دارید یک غذای بی‌نظیر و فوق‌العاده داشته باشید، می‌توانید کره را جایگزین روغن کنید.

مرغ سوخاری را از اسنپ فود سفارش دهید

در این مطلب طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی و مرغ سوخاری کره ای را آموزش دادیم و نکات و شیوه‌های مختلف در آموزش مرغ سوخاری را گفتیم. پیشنهاد می‌کنیم این غذای خوشمزه را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. البته، امروزه با پیشرفت و توسعه تکنولوژی شما می‌توانید غذاهای موردعلاقه و باب میل خود را به صورت آنلاین سفارش دهید. حال اگر بنا به هر دلیلی درست کردن فیله سوخاری در منزل برای شما امکان‌پذیر نیست، از سفارش آنلاین غذا اسنپ فود کمک بگیرید. به این شکل دیگر نیازی به خروج از منزل یا صرف زمان برای تهیه غذا نخواهید داشت.

سوالات متداول

برای طعم‌دار کردن مرغ سوخاری از چه ادویه‌هایی استفاده کنیم؟

اصلی‌ترین ادویه‌ها برای طعم‌دار کردن مرغ سوخاری شامل زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و نمک است. البته شما می‌توانید مطابق ذائقه خود از ادویه‌های دیگری همچون پودر رزماری، جعفری خشک، پودر گوجه فرنگی خشک شده و پودر مریم گلی نیز استفاده کنید.

آیا می‌توان در تهیه مرغ سوخاری به جای روغن، از کره استفاده کرد؟

برخی افراد تصور می‌کنند که اگر برای سرخ کردن مرغ سوخاری از کره استفاده کنند، کره می‌سوزد؛ اما این‌طور نیست. طرز تهیه مرغ سوخاری با کره موجب می‌شود تا غذا عطر و طعم جذاب کره را به خود بگیرد.

پودر پانکو چیست و آیا می‌توان در تهیه مرغ سوخاری از این پودر استفاده کرد؟

پانکو نوعی پودر سوخاری پرک شده به رنگ نارنجی است که در آشپزی کاربرد دارد. شما می‌توانید برای درست کردن مرغ سوخاری، پودر پانکو را نیز به کار ببرید.

نوشته های مرتبط

‫19 دیدگاه ها

  1. سلام طرز تهیه مرغ سوخاری در فر خیلی خوشمزه میشه خیلی خوبه مرغ سوخاری باحاله

    1. سلام روش درست کردن مرغ سوخاری در فر شبیه درست کردن مرغ سوخاری در توستر است.برای تهیه مرغ سوخاری در فر، فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده
      و منتظر بمانید تا گرم شود. مرغ‌ها را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند. در 5 دقیقه پایانی نیز گریل فر را روشن کرده و مرغ‌ها برشته و طلایی کنید.

      1. سلام برای طعم‌دار کردن مرغ سوخاری می‌توان از ادویه‌هایی طعم دهنده‌های اصلی این غذای خوشمزه استفاده کنید زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز،
        پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و نمک و پودر رزماری، جعفری خشک، پودر گوجه فرنگی خشک شده و پودر مریم گلی بسته به سلیقه و
        ذائقه ای خود استفاده کنید درصورتی که این غذا را فقط با نان سوخاری میل کنید و غذای فست فودی دیگری نخورید میشه گفت رژیمی میشود

  2. سلام من مرغ سوخاری در هواپز درست میکنم خیلی خوشمزه میشه روغن نمیگیره چربی نداره دوست دارم

    1. سلام یکی از روش‌های طرز تهیه مرغ سوخاری، استفاده از هواپز است. بعد از آنکه تکه‌های مرغ آماده شدند، آن‌ها را مقداری تکان دهید تا آرد اضافی جدا شده و به سبد هواپز نچسبد.
      کف سبد هواپز را به خوبی چرب کرده و تکه‌های مرغ را در آن بچینید. پخت مرغ سوخاری در هواپز در حدود 20 دقیقه زمان می‌برد. وقتی نیمی از این زمان سپری شد،
      تکه‌های مرغ را برگردانید تا طرف دیگر برشته شود.

    1. سلام برای تهیه مرغ سوخاری رب اناری : مرغ سوخاری با رب انار را با نمک، فلفل، آبلیمو، روغن زیتون و مقداری کمی رب گوجه فرنگی مخلوط کنید. این سس طعم ترشی دارد،
      اگر دوست دارید ترشی آن متعادل‌تر شود، می‌توانید در تهیه سس انار از شکر استفاده کنید.

    1. سلام برای درست کردن سس انار مرغ سوخاری ، انار را با نمک، فلفل، آبلیمو، روغن زیتون و مقداری کمی رب گوجه فرنگی مخلوط کنید. این سس طعم ترشی دارد،
      اگر دوست دارید ترشی آن متعادل‌تر شود، می‌توانید در تهیه این سس انار از شکر نیز استفاده کنید

  3. سلام رو مرغ سوخاری کره بزنم مرغ نمیسوزه !؟
    مزه کره ای به خورد مرغ سوخاری میره؟

    1. سلام اگر به مرغ سوخاری کره ای علاقه دارید،می‌توانید به‌ جای روغن از کره استفاده کنید.کره سطح مرغ را نمیسوزاند و هم کره
      نمی‌سوزد و مرغ سوخاری لذیذتر می‌شود.پس می‌توانید کره را جایگزین روغن نمایید.

  4. نان سوخاری کره ای و نان تست و مرغ سوخاری خیلی خوشمزه هستند کنار آش و سوپ و الویه مرغ خیلی خوبه خوشمزه هستش

    1. سلام سلیقه ای خوبی در نوع انتخاب غذا دارید نان سوخاری و نان تست وقت سرو آش و سوپ این غذاهای آبکی را مقوی تر می کنند و
      مرغ سوخاری و الویه مرغ با نان سوخاری میل کردن مزه و طعم فست فودی تری به غذا می دهند

    1. سلام برای طعم‌دار کردن مرغ سوخاری می‌توان از ادویه‌هایی زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و نمک استفاده کنید.
      از ادویه‌های دیگر مثل پودر رزماری، جعفری خشک، پودر گوجه فرنگی خشک شده و پودر مریم گلی هم برای درست کردن و طعم دار شدن مرغ سوخاری استفاده می کنند.

  5. سلام ممنونم از مطلبتون فقط سوالم اینه آموزش مرغ سوخاری بدون پودر سوخاری رو هم میشه بزارین؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا