انواع کیک

طرز تهیه کیک پاند؛ کیکی خوشمزه با بافتی جذاب

کیک‌های سبک و خانگی می‌توانند یکی از بهترین عصرانه‌ها و صبحانه‌ها را بسازند. انواع پاند کیک نیز می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای داشتن یک عصرانه سبک و لذیذ باشد. شاید تابه‌حال نام پاند کیک به گوش شما نخورده باشد؛ اما با دیدن تصویر این کیک حتماً متوجه شده‌اید درمورد چه کیکی صحبت می‌کنیم.

در پاسخ به این سؤال که کیک پاند چیست باید بگوییم که پاند کیک یک کیک کره‌ای است بااصالت انگلیسی است. نقطه تمایز این کیک نسبت به کیک‌های دیگر این است که برای تهیه این کیک نیازی به استفاده از بیکینگ‌پودر نیست. به همین دلیل بافت این کیک فشرده است. در این کیک از مغز گردو و میوه‌های خشک استفاده می‌شود.

معمولاً این کیک به‌عنوان کیک صبحانه استفاده می‌شود. دلیل نام‌گذاری پاند کیک این است که این کیک از مجموع 1 پوند (453 گرم) آرد، 1 پوند شکر، 1 پوند کره، و 1 پوند تخم‌مرغ تشکیل می‌شد. از انواع پاند کیک می‌توانیم به پاند کیک پرتقالی، پاند کیک دورنگ، پاند کیک شکلاتی و پاند کیک وانیلی اشاره کنیم که در ادامه به آموزش طرز تهیه آنها می‌پردازیم.

پاند کیک، یک کیک با ریشه انگلیسی.

طرز تهیه کیک پاند ساده، مرحله به مرحله

ابتدا مواد لازم برای تهیه این کیک خوشمزه را با هم مرور می‌کنیم.

مواد لازم مقدار لازم
آرد سفید 2 پیمانه
تخم‌مرغ 4 عدد
شکر 1 پیمانه
کره 225 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
نمک یک پینچ

 

جدول جزئیات کیک پاند

میزان کالری در هر 100 گرم 385 کیلو کالری
زمان آماده سازی 1 ساعت و 10 دقیقه
زمان لازم برای پخت 1 ساعت
تعداد نفرات 8-6 نفر

 

  • برای تهیه یک پاند کیک خوشمزه ابتدا باید اجازه دهید کره و تخم‌مرغ‌ها هم‌دمای محیط شوند. سپس فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. داخل قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید.
  • کره، وانیل و شکر را مخلوط کنید طوری که کرمی شوند. وقت آن است که تخم‌مرغ‌ها یکی‌یکی اضافه کنید و بعد از اضافه‌شدن هر تخم‌مرغ، 3 دقیقه مواد را مخلوط کنید طوری که رنگ تخم‌مرغ‌ها روشن شوند و مایع یکدست شود.
پاند کیک، یک گزینه عالی برای صبحانه و عصرانه.

 

  • در مرحله بعد آرد و نمک را مخلوط کنید و به‌تدریج روی مواد خود الک کنید. سپس مواد را خوب مخلوط کنید طوری که گلوله آردی باقی نماند. بدین ترتیب مواد کیک شما آماده است.
  • حال نوبت این است که مواد را داخل قالب بریزید و آن را به مدت حدوداً 60 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از 1 ساعت یک خلال چوبی داخل خمیر کیک کنید و اگر خمیر به خلال نچسبید کیک پخته شده است. پاند کیک خود را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. بسته به تعداد می‌توانید آن را برش دهید و نوش جان کنید.

 

طرز تهیه پاند کیک شکلاتی؛ یک کیک شکلاتی متفاوت

مواد لازم برای تهیه کیک پاند شکلاتی؛ کیک محبوب کودکان:

مواد لازم مقدار لازم
تخم مرغ 4 عدد
شکلات تخته‌ای 80 گرم
کره 120 گرم
شکر 4/3 پیمانه
آرد 1.5 پیمانه
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ‌پودر 2 قاشق چای خوری

 

جزئات طرز تهیه کیک پاند شکلاتی

میزان کالری در هر 100 گرم 420 کیلو کالری
زمان آماده سازی 1 ساعت
زمان لازم برای پخت 40 دقیقه
تعداد نفرات 8-6 نفر

 

  • مانند روش قبلی ابتدا باید صبر کنید که همه مواد هم دمای محیط شوند. همچنین فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را باید با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
  • در مرحله بعد شکر و کره را با همزن برقی و برای 5 دقیقه هم بزنید طوری که کرمی و کش‌دار شوند. در مدت زمان هم زدن سعی کنید کره اطراف ظرف را مخلوط کنید تا بوی خامی کره از بین برود.
  • در مرحله بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و پس از افزودن تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید. سپس مواد رو خوب مخلوط کنید. سپس پودر کاکائو را روی مواد الک کنید و خوب هم بزنید.
  • بعد از پودر کاکائو، مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. در انتها شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید.
عدم استفاده از بیکینگ‌پودر در رسپی اصلی پاند کیک.

 

  • قالب خود را با کمی کره یا روغن چرب کنید سپس مایه کیک را داخل آن بریزید. مواد خود را به مدت 40 دقیقه با دمای 170 قرار دهید تا پخته شود. نکته مهم این است که برای فرهای برقی و توستر دما باید 160 درجه باشد.
  • پس از 40 دقیقه کیک خود را از قالب خارج کنید و روی آن سس بریزید. پاند کیک شکلاتی شما آماده است. نوش جان.

 

طرز تهیه پاند کیک پرتقالی؛ کیکی با عطر بی نظیر

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی پاند:

مواد لازم مقدار لازم
شکر 150 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد 170 گرم
کره 120 گرم
آب پرتقال طبیعی 100 میلی لیتر
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

جدول جزئیات تهیه کیک پاند انگلیسی:

میزان کالری در هر 100 گرم 400 کیلو کالری
زمان آماده سازی 55 دقیقه
زمان لازم برای پخت 35 دقیقه
تعداد نفرات 6-5 نفر

 

  • اولین کار برای تهیه پاند کیک پرتقالی ساده این است که اجازه دهید کره با دمای محیط هماهنگ شود و کاملاً نرم شود. سپس کره، شکر و وانیل را با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید (با دور تند) طوری که مواد روشن و خامه‌ای شود.
  • حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به مواد خود اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا موادتان یکدست شود. سپس رنده پوست پرتقال را به مواد خود اضافه کنید و با همزن برقی به آرامی مخلوط کنید و بعد آب پرتقال را نیز اضافه کنید.
  • مواد خود را با همزن برقی باز هم بزنید. سپس آرد را به همراه بیکینگ‌پودر 3 بار الک کنید و در 3 مرحله به مخلوط خود اضافه کنید. مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
  • فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید فر کاملاً گرم شود. درون قالب خود را با مقداری روغن مایع چرب کنید، سپس آرد پاشی کنید (می‌توانید قالب را برگردانید تا آرد اضافی از قالب خارج شود). سپس مایه کیک را درون قالب بریزید.
  • قالب را طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 35 دقیقه درون فر بماند تا پخته شود. وقتی چک کردید که کیک کاملاً پخته شده است پاند کیک پرتقالی خود را از فر خارج کنید تا کاملاً خنک شود.
  • می‌توانید مقداری پودر قند درون الک بریزید و روی کیک خود را با آن تزئین کنید. پاند کیک پرتقالی شما آماده است. نوش جان.
پاند کیک پرتقالی، یک کیک خوش عطر و خوشمزه

 

طرز تهیه پاند کیک دو رنگ؛ یک کیک پاند بسیار زیبا

مواد لازم برای تهیه کیک پاند دو رنگ معروف انگلیسی:

مواد لازم مقدار لازم
آرد 280 گرم
شکر 250 گرم
تخم مرغ 5 عدد
کره 220 گرم
خامه صبحانه 160 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق سوپ‌خوری
بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
نمک یک پینچ

 

جدول جزئیات کیک پاند انگلیسی

میزان کالری در هر 100 گرم 410 کیلو کالری
زمان آماده سازی 65 دقیقه
زمان لازم برای پخت 45 دقیقه
تعداد نفرات 10 نفر

 

  • فر را با دمای 170 برقی یا 180 گازی روشن کنید. قالبی با ظرفیت 12 لیوان آب آماده کنید و آن را با کمی روغن (یا کره به دمای محیط رسیده) کاملاً چرب کنید و سپس آرد پاشی کنید.
  • آرد اضافی را با چند ضربه می‌توانید خارج کنید. می‌توانید قالب را داخل یخچال قرار دهید تا پاند کیک شما بعد از پخت راحت‌تر از قالب خارج شود.
  • مواد آردی (آرد، بیکینگ‌پودر و نمک) را مخلوط کنید و سپس الک کنید. کره هم دمای محیط را هم بزنید، شکر را اضافه کرده و به ‌هم‌زدن ادامه دهید طوری که مواد کرمی رنگ شود.
  • حالا وقت آن است که تخم‌مرغ‌ها را تک‌تک اضافه کنید. هر تخم مرغ را 30 ثانیه هم بزنید و همراه آخرین تخم مرغ وانیل را نیز اضافه کنید و حدود یک دقیقه به هم‌زدن ادامه دهید.
  • خامه به دمای محیط رسیده را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد آردی را در چند مرحله اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود. یک پیمانه از مایه کیک بردارید و در آن پودر کاکائو الک کنید و سپس آنها را خوب مخلوط کنید.
امکان تهیه پاند کیک با طعم‌های متنوع.

 

  • برای داشتن پاند کیک دو رنگ ابتدا نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید، بعد مایه شکلاتی کیک را روی آن بریزید و سپس بقیه مایه کیک را روی مواد شکلاتی بریزد. می‌توانید سطح کیک را با پشت قاشق یا پالت صاف کنید.
  • قالب خود را در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه دهید. بعد از پخت کیک آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید که کمی خنک شود سپس پاند کیک خود را از قالب خارج کنید و کمی صبر کنید تا کاملاً خنک شود. پاند کیک دو رنگ، زیبا و خوشمزه شما آماده است. نوش جان.

نکات نهایی در مورد کیک متفاوت پاند.

ما در این مقاله تلاش کردیم شما را با پاند کیک طرز تهیه انواع پاند کیک آشنا کنیم. با استفاده از این مقاله می‌توانید به طرز تهیه پاند کیک شکلاتی، پاند کیک پرتقالی و پاند کیک دو رنگ دسترسی پیدا کنید.

اگر به طرز تهیه کیک پاند علاقمند بودید به شما پیشنهاد می‌دهیم با طرز تهیه کیک کره ای و طرز تهیه کیک ماست  نیز آشنا شوید. همچنین با سفارش انلاین شیرینی می‌توانید در کمتر از نیم ساعت کیک و شیرینی مورد نظر خود را تهیه کنید و در خانه نوش جان کنید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا