طرز تهیه 6 صبحانه فرانسوی خوشمزه و آسان
۴ نفر
غذای اصلی
متوسط
30 دقیقه
30 دقیقه
بهطور معمول، بشقاب صبحانه فرانسوی در دسته صبحانههای ساده و بدون دردسر قرار میگیرد. فرانسویها همانطور که در مورد لهجه و زبان خود متعصب هستند، روی صبحانههای خود و وعدههای غذایی نیز تعصب خاصی دارند. بهویژه صبحانه برای آنها اهمیت زیادی دارد.
در این مطلب، به بررسی طرز تهیه صبحانه فرانسوی میپردازیم و صبحانههای معروف فرانسوی که تهیه آنها بسیار ساده و راحت است را برای شما شرح میدهیم. اگر میخواهید یک صبحانه فرانسوی خوشمزه را بهآسانی درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
7 طرز تهیه صبحانه فرانسوی بهصورت کامل
برای تهیه یک سینی صبحانه فرانسوی خوشمزه شما به مواد اولیه خاصی نیاز ندارید. در صبحانههای فرانسوی شما با کمترین امکانات میتوانید بهترین غذاها را تهیه میکنید. حتی با اضافهکردن یا کمکردن یک ماده اولیه میتوانید صورت کلی صبحانه و حتی نام آن را نیز تغییر دهید. به همین دلیل صبحانههای فرانسوی طرفداران زیادی دارند و محبوب هستند. 7 صبحانه زیر از معروفترین صبحانههای فرانسوی هستند.
بیشتر بخوانید: صبحانه انگلیسی
طرز تهیه کیک صبحانه فرانسوی؛ مافین ترد و خوشمزه
این دستور پخت به شما آموزش میدهد که چگونه مافینهای خوشمزه با رویهای ترد و شیرین درست کنید. شما میتوانید این مافینها را با دارچین و شکر تزئین کنید تا طعم و عطر بینظیری پیدا کنند. برای تهیه صبحونه فرانسوی، ابتدا مواد لازم زیر را تهیه کنید:
مقدار | مواد لازم |
یکونیم پیمانه | آرد همه منظوره |
یکونیم قاشق چایخوری | بیکینگ پودر |
نیم قاشق چایخوری | نمک |
یکچهارم قاشق چایخوری | جوز هندی |
نیم پیمانه (برای مخلوط اولیه) + نیم پیمانه (برای رویه) | شکر سفید |
یکسوم پیمانه | روغن جامد |
یک عدد | تخم مرغ |
نیم پیمانه | شیر |
یک قاشق چایخوری | دارچین |
شش قاشق غذاخوری (آبشده) | مارگارین |
مرحله اول
فر را روی دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید تا گرم شود. در این میان، در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه هم نیم پیمانه شکر و روغن جامد را با همزن بزنید تا کرمرنگ و سبک شود. بعد از آن، تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید. هر دو مواد را با شیر مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله دوم
قالب مافین را چرب کنید یا کاغذ روغنی داخل آن قرار دهید. مایه را داخل قالبهای مافین بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان را در مرکز مافین فرو کنید و تمیز بیرون بیاید، در فر قرار دهید تا بپزد. در حالی که مافینها در حال پخت هستند، نیم پیمانه شکر باقیمانده را با دارچین مخلوط کنید و مارگارین آبشده را آماده نگه دارید.
مرحله سوم
مافینها را از فر خارج کنید و بلافاصله هر کدام را ابتدا در مارگارین آبشده و سپس در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید تا تمام سطح آنها پوشیده شود. در نهایت مافینها را گرم سرو کنید و آنها را در دمای اتاق نگه دارید.
نکته
برای طعمدارکردن بیشتر مافینها، میتوانید به جای مارگارین از کره آبشده استفاده کنید. همچنین میتوانید به مخلوط آرد، کمی وانیل یا پوست لیموی رندهشده هم بیفزایید.
سفری به پاریس با کروسان خانگی؛ طعم لذیذ صبحانه فرانسوی
برای بسیاری پاسخ به سوال صبحانه فرانسوی چیست با کروسان معنی میشود. کروسان به اندازهای خوشمزه است که این روزها میتوانید آن را در هر کافهای پیدا کنید؛ اما آیا میدانستید درستکردن آن سادهتر از چیزی است که فکر میکنید؟ ابتدا مواد لازم زیر را تهیه کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تخممرغ | 1 عدد |
شیر کمچرب | 1.5 لیوان |
شکر سفید | 4 قاشق غذاخوری |
آرد شیرینیپزی یا آرد همهمنظوره | 6 لیوان |
پودر خمیرمایه فوری | 1.5 قاشق غذاخوری |
کره | 200 گرم |
روغن مایع | 1.5 پیمانه |
نمک | 2 قاشق مرباخوری |
آب | 2.5 پیمانه |
شکلات یا پنیر | به مقدار دلخواه |
مرحله اول
ابتدا باید به سراغ آمادهکردن خمیر بروید. در یک کاسه، آب ولرم، شکر و خمیرمایه را مخلوط کنید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه عمل آید. سپس شیر ولرم را گرم کنید؛ اما آن را نجوشانید. بعد از عملآمدن خمیرمایه، شیر ولرم را به آن اضافه کنید.
90 درصد آرد را الک و کمکم به مایه اضافه کنید. نمک را هم در این مرحله بیفزایید و مواد را خوب هم بزنید. بقیه آرد را کمکم به خمیر اضافه کنید؛ اما حواستان باشد چسبندگی خمیر بهطور کامل از بین نرود، چون باید خمیر کمی چسبناک باقی بماند.
مرحله دوم
خمیر را ورز دهید تا هوای داخل آن خارج شود. حالا نوبت آن است که خمیر را به چند قسمت برابر تقسیم کنید. در یک ظرف چربشده، خمیر را قرار دهید و بگذارید دوباره در دمای اتاق به مدت 50 تا 70 دقیقه استراحت کند. پس از استراحت خمیر، آن را روی سطح آردپاشیشده بگذارید، ورز دهید و پس از آن، خمیر را با وردنه پهن کنید.
مرحله سوم
هر تکه خمیر را با کره آبشده چرب کنید. سپس لایهها را روی هم قرار دهید و لایه آخر را کرهمالی نکنید. خمیر را در یخچال قرار دهید تا دوباره 10 تا 20 دقیقه استراحت کند. پس از استراحت، خمیر را مجدد روی سطح آردپاشیشده پهن کنید و با چاقو آن را به مثلثهایی با اضلاع مساوی برش بزنید.
مرحله چهارم (اختیاری)
میتوانید نان کروسان را ساده یا با مواد مختلفی مانند شکلات، مغز گردو و دارچین یا پنیر و سبزیجات ریزشده درست کنید. فیلینگ را در قسمت بزرگ مثلث قرار دهید و خمیر را از پایه به نوک رول کنید. نوک خمیر را خوب فشار دهید تا در حین پخت باز نشود.
مرحله پایانی
تخممرغ را با شیر مخلوط کنید و روی هر تکه خمیر بزنید. سپس نانها را به مدت 10 دقیقه در سینی فر استراحت دهید. نانها را در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید. برای طلاییشدن نانها در 2 تا 3 دقیقه آخر از گریل استفاده کنید.
شکلات داغ فرانسوی که قرار است عاشقش شوید!
برای تهیه شکلات داغ، یک نوع پرطرفدار از صبحانه فرانسوی در کافه، مواد زیادی احتیاج نخواهید داشت؛ اما یادتان باشد نکات انتهایی را حتما بخوانید.
مقدار | مواد لازم |
یکونیم پیمانه | شیر کامل |
نیم پیمانه | خامه غلیظ |
دو قاشق چایخوری | پودر قند |
نیم قاشق چایخوری | پودر اسپرسو (اختیاری) |
8 اونس (حدود 225 گرم)، خردشده | شکلات تلخ (حداقل 70%) |
به مقدار دلخواه، برای تزئین | خامه فرمگرفته |
مراحل تهیه یک شکلات داغ فرانسوی
- مرحله اول: یک قابلمه با اندازه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید. شیر کامل، خامه غلیظ، پودر قند و پودر اسپرسو (در صورت استفاده) را در قابلمه بریزید و با همزن دستی بهآرامی هم بزنید تا حبابهای ریزی اطراف لبههای قابلمه ایجاد شود. (مراقب باشید مخلوط به جوش نیاید.)
- مرحله دوم: قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکلات خردشده را به آن اضافه کنید. با همزن بهآرامی هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شود. در صورت نیاز، میتوانید قابلمه را دوباره روی حرارت کم قرار دهید تا شکلات سریعتر ذوب شود.
- مرحله آخر: شکلات داغ آماده را در فنجانهای سرو بریزید و هر فنجان را با مقدار زیادی خامه فرمگرفته تزئین کنید.
برای دستیابی به طعم قویتر شکلاتی، میتوانید از شکلات تلخ با درصد کاکائوی بالاتر استفاده کنید. همچنین، میتوانید به جای پودر اسپرسو، عصاره وانیل در شکلات داغ بریزید.
پیشنهاد
- برای تزئین بیشتر، میتوانید روی شکلات داغ، کمی پودر کاکائو یا شکلات رندهشده بپاشید.
- از شکلات تلخ یا نیمهتلخ با کیفیت بالا استفاده کنید. شکلات شیری ممکن است برای برخی ذائقهها خیلی شیرین باشد؛ اما در نهایت به خودتان بستگی دارد.
- ترکیبی از شیر کامل و خامه برای غلظت و طعم بهتر مناسبتر است.
- برای دستیابی به طعم اصیل شکلات داغ فرانسوی، از آب استفاده نکنید و حتما از شیر استفاده کنید.
- برای افرادی که لبنیات مصرف نمیکنند، شیر نارگیل پرچرب جایگزین مناسبی است.
صبحانهای رویایی با تخم مرغ همزده فرانسوی
نیمرو و املت با طعم دلچسبشان عضو ثابت سفرههای ما هستند؛ اما اگر میخواهید این منبع پروتئین را متفاوتتر از همیشه بخورید و طعم متفاوتی از تخممرغ را تجربه کنید، تخممرغ همزده فرانسوی انتخاب متفاوتی خواهد بود. برای یادگیری طرز تهیه املت فرانسوی ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:
مقدار | مواد لازم |
3 عدد | تخممرغ |
یکونیم قاشق غذاخوری | کره بدون نمک |
4 قاشق غذاخوری | مخلوط خامه و شیر |
1 قاشق غذاخوری | پیازچه تازه خردشده |
1 قاشق غذاخوری | آویشن تازه خردشده |
2 برش | نان تست |
به مقدار دلخواه | نمک دریایی |
به مقدار دلخواه | فلفل سیاه تازه آسیابشده |
مرحله اول
تخممرغها را در یک کاسه کوچک بشکنید و با چنگال بههمراه نمک و فلفل هم بزنید. یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره را اضافه کنید و اجازه دهید آب شود و شروع به کفکردن کند. تخممرغها را به تابه اضافه و حرارت را کم کنید. با استفاده از یک قاشق پلاستیکی، تخممرغها را بهطور مداوم هم بزنید. (حدود 5 دقیقه زمان دهید.)
مرحله دوم
حرارت را کمی زیاد کنید. اگر تخممرغها خیلی سریع شروع به پختن کردند، تابه را از روی حرارت بردارید و به همزدن با قاشق پلاستیکی ادامه دهید. بعد از حدود 10 دقیقه پخت، خامه را اضافه و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید 5 دقیقه دیگر بپزد.
مرحله سوم
به همزدن ملایم ادامه دهید. تخممرغها شروع به لختهشدن و کرمیشدن میکنند. وقتی این اتفاق افتاد، پیازچه و آویشن را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. در نهایت، مقدار مساوی از تخممرغها را روی هر برش نان تستشده قرار دهید و میل کنید.
- نکته: برای داشتن تخممرغهای آبکیتر، حدود 60 ثانیه بعد از اضافهکردن خامه، پخت را متوقف کنید؛ اما اگر ترجیح میدهید تخممرغها کرمیتر و نرمتر باشند، کمی بیشتر بپزید.
تبدیل نان تست به یک صبحانه خوشمزه؛ رول نان تست فرانسوی
برای تهیه رول نان تست، این صبحانه فرانسوی ساده، ابتدا کافی است مواد اولیه زیر را تهیه کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
کره | 100 گرم |
تخممرغ | 2 عدد |
شکر | 5 قاشق غذاخوری |
شکر قهوهای | 2 قاشق غذاخوری |
دارچین | 3 قاشق غذاخوری |
شیر | یک فنجان |
شربت افرا برای سرو | به مقدار لازم |
مرحله اول
در یک کاسه کوچک قابل استفاده در مایکروویو، 3 قاشق غذاخوری کره بریزید و در ماکروویو قرار دهید تا فقط ذوب شود. با یک چنگال، 2 قاشق شکر قهوهای را با 3 قاشق شکر و 1 قاشق دارچین مخلوط کنید تا کاملا صاف و قابل پخش شود؛ سپس آن را کنار بگذارید.
در یک کاسه کمعمق، تخممرغها و شیر را با هم مخلوط کنید و آن را هم کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک دیگر هم، 2 قاشق غذاخوری شکر را با 2 قاشق چایخوری دارچین هم بزنید و آن را هم کنار بگذارید.
مرحله دوم
کنارههای نان تست را برش دهید و هر برش را با وردنه نرم کنید و سپس بپیچید یا رول کنید. هر تکه نان را با یک لایه نازک از مخلوط کره ذوبشده بهطور کامل بپوشانید. کره باقیمانده را در یک ماهیتابه نچسب بریزید و بگذارید تا روی حرارت متوسط آب شود.
مرحله سوم
هر رول را یکییکی به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید. سپس در ماهیتابه بگذارید و هر طرف آنها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید تا کاملا قهوهای طلایی و کمی ترد شوند. روی هر رول، مخلوط شکر و دارچین بپاشید. در انتها میتوانید آن را خالی یا بلافاصله با شربت افرا سرو کنید.
صبحانهای رویایی با فرنچ تست
برای تهیه فرنچ تست ابتدا مواد لازم در جدول زیر را تهیه کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
شیر | دو سوم فنجان |
تخممرغ | 2 عدد |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | یکچهارم قاشق چایخوری |
نمک | به میزان دلخواه |
نان تست | 6 عدد |
کره | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه فرنچ تست
- مرحله اول: ابتدا شیر، تخم مرغ، وانیل، دارچین و نمک را در یک کاسه کمعمق با هم مخلوط کنید.
- مرحله دوم: یک تابه را با کره چرب کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا گرم شود. و هر دو طرف نان را به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید.
- مرحله سوم: هر دو طرف نان را به مدت 3 تا 4 دقیقه در ماهیتابه داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
این صبحانه لذیذ فرانسوی که به طرز تهیه نان سوئیسی شباهت زیادی دارد را باید بهصورت گرم میل کنید.
صبحانه فرانسوی، سریع، لذیذ و مقوی
در این مطلب از اسنپ فود، طرز تهیه 7 صبحانه فرانسوی جذاب و لذیذ را برای شما توضیح دادیم. همانطور که دیدید در پاسخ به سوال صبحانه فرانسوی شامل چیست میتوانیم مواد متفاوتی را در نظر بگیریم. بستگی دارد شما چه صبحانهای انتخاب میکنید، نان فرنچ یا نان تست رولشده؟ شاید هم تخممرغ همزده بتواند انتخاب خوشمزهای باشد. طرز تهیه این صبحانهها آسان است و میتوانید از مراحل گفتهشده استفاده کنید.
فراموش نکنید که اگر زمانتان کم است، سفارش آنلاین از کافه نیز میتواند شما را بهخوبی غافلگیر کند. پس صبحانه فرانسوی را سفارش دهید و از خوردن آن لذت ببرید. راستی شما کدام صبحانه فرانسوی را امتحان کردهاید؟ اگر دستور پخت خاصی دارید ما بیصبرانه منتظر شنیدن آن هستیم.
سوالات متداول
معروفترین صبحانههای فرانسوی کدامها هستند؟
رول تست، فرنچ تست، تخممرغ همزده، کیک صبحانه فرانسوی، کروسان و شکلات داغ فرانسوی از جمله صبحانههای فرانسوی معروف هستند.
آیا صبحانه فرانسوی میتواند بهصورت رژیمی هم تهیه شود؟
بله، ترکیب ماست و میوهها و همچنین نان و پنیر جزو صبحانههای رژیمی فرانسوی هستند.
آیا مواد اولیه خاصی برای تهیه انواع صبحانه فرانسوی مورد نیاز است؟
خیر، همانطور که توضیح داده شد، مواد اولیه صبحانه فرانسوی بسیار ساده هستند.
سلام تارتین صبحانه فرانسوی خیلی بی نظیر بود واقعا از صبحانه های تکراری خسته شده بودم خیلی خوشمزه است و مزه خوبی داره مرسی واسه عصرونه هم خوبه
سلام وقت بخیر می توانید انواع صبحانه ها و انواع کیک و شیرینی را اسنپ فود انلاین تهیه کنید https://snappfood.ir/
سلام املت فرانسوی شبیه به خاگینه هستش مواد اولیه اش و مزشون یکی هستش
سلام املت فرانسوی شبیه به خاگینه است اما مواد اولیه این صبحانه خوشمزه قارچ، روغن، فلفل سیاه و نمک، فلفل دلمهای، تخم مرغ و گوجه فرنگی است.