طرز تهیه انواع کوکی میوهای؛ کوکیهایی با بوی خوش چهار فصل سال
اگر شما هم همانند اکثریت افراد، جزو طرفداران پروپاقرص انواع کوکیها هستید اما هنوز کوکیهای میوهای را امتحان نکردهاید، میبایست تست کردن این خوراکیهای فوقالعاده را در برنامه خود قرار دهید. طرز تهیه انواع کوکی میوهای همانند کوکیهای معمولی بسیار ساده است و شما پس از چند بار تمرین و سعی و خطا میتوانید آنها را به راحتی و ظرف مدتزمان کوتاهی تهیه کنید.
تهیه انواع کوکی میوهای و سرو انواع کوکیها در مجالس و مهمانیها، میتواند ایدهای بسیار عالی برای میزبانهایی باشد که به دنبال پذیراییهای بسیار خاص و متنوع هستند. همانطور که در ادامه نیز خواهید دید، کوکیهای میوهای تنوع بسیار بالایی دارند و جذابتر آنکه میتوان بنا بر میوههای هر فصل، کوکیهای جدید و خوشمزهای تهیه کرد.
با ما همراه باشید تا در این مقاله به طور مفصل به سراغ بررسی بهترین کوکیهای میوهای برویم؛ ۷ کوکی میوهای مختلف را نام میبریم و پس از بررسی ترکیبات و طعم هرکدام از آنها، طرز تهیه هریک را به شما آموزش خواهیم داد.
کوکی میوهای
در طرز تهیه انواع کوکی میوهای شما ممکن است به میوه خشک، میوه تازه، پوست یک میوه و یا آبمیوه تازه نیاز داشته باشید. هریک از کوکیها میتوانند با دستور پخت متفاوتی پخت شوند و از همین رو مهم آن است که شروع به طبخ یک کوکی میوهای کنید، و راههای مختلف را امتحان کنید تا به نتیجه دلخواه خود دست یابید.
از انواع کوکی میوهای میتوان کوکی آلبالو و شکلات، کوکی انار و شکلات، کوکی لیمو، کوکی انار، کوکی کدو حلوایی و بسیاری موارد دیگر را نام برد که هریک مزه خاص و فوقالعاده خود را دارند و هم میتوانند برای سرو در مهمانیها و مجالس ایدهای عالی باشند، هم برای تغذیه سالم کودکان در مدارس و بسیاری استفادههای دیگر.
قرار گرفتن طعم و بافت و خاص کوکی در کنار میوههای فصلی باعث شده تا این دسته از کوکیها بسیار خوشمزه باشند و برای مراسمات خاصی نظیر شب یلدا و یا عید نوروز، در زمره خلاقانهترین پذیراییها قرار بگیرند.
جذابیت دیگر کوکی میوهای در این است که میتوان به سادگی آنها را در خانه طبخ کرد؛ این موضوع به شما اجازه میدهد بدون اتلاف زمان و انرژی، میانوعدههای فوقالعادهای را برای خانواده خود طبخ کنید.
از جمله مواردی که تهیه کوکی میوهای به روش خانگی را سادهتر میکند، امکان نگهداری طولانیمدت از خمیر کوکی است. میتوان خمیر کوکی را تا چند ماه بدون افت کیفیت داخل فریزر نگهداری کرد؛ بدین ترتیب شما میتوانید یک بار میزان زیادی خمیر کوکی تهیه کنید و در روزها و ماههای بعدی، میزان اندکی از آن خمیر را از فریزر خارج کرده و با میوههای آن فصل ترکیب و پخت کنید. کوکیهای پختهشده نیز اغلب تا حدود دو هفته قابلیت نگهداری خواهند داشت.
برای بررسی انواع کوکی میوه ای، طرز تهیه و دیگر اطلاعات ضروری درباره آنها، با ما همراه باشید.
کوکی آلبالو و شکلات
یکی از خوشمزهترینها در لیست بلند کوکیهای میوهای، کوکی آلبالو و شکلات است. مزه ترش و شیرین این کوکی در کنار ظاهر بسیار زیبا و اشتهاآوری که از آن بهرهمند است، باعث شده تا این کوکی به یکی از خوراکیهای بسیار پرطرفدار، مخصوصاً در میان کودکان، تبدیل شود.
همچنین به دلیل استانداردهای قابلقبول این خوراکی از لحاظ سازگاری با سلامتی کودکان و سالمندان، میتوان آن را بدون نگرانی برای مصرف تمام افراد خانواده تهیه کرد.
میزان کالری در ۱۰۰ گرم | ۴۵۵ کیلو کالری |
تعداد نفرات | ۶ نفر |
زمان آمادهسازی | ۱۵ دقیقه |
زمان پخت | ۶۰ دقیقه |
مواد لازم:
آلبالو خشکه | ۱ فنجان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
خلال بادام | ۱ فنجان |
آرد | ۲۵۰ گرم |
شکر | ۲۸۰ گرم |
پودر کاکائو تلخ | ۸۵ گرم |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | نصف قاشق چایخوری |
نمک | سهچهارم قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۸ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه این کوکی شامل این مراحل است:
۱. گرم کردن فر در حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد.
۲. ترکیب مواد خشک: آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر، شکر و نمک
۳. ترکیب تخم مرغ، کره و وانیل؛ لازم است این کار با کمک همزن برقی و یا همزن دستی با سرعت بالا انجام شود.
۴. اضافه کردن ترکیب آرد و مواد خشک به ترکیب تخم مرغ، کره و وانیل. آرد را لازم است به صورت آرام آرام و مرحله به مرحله با دور کم همزن به ترکیب اضافه کنید.
۵. اضافه کردن آلبالو خشک و بادام خرد شده به ترکیب آرد و تخم مرغ.
۶. شکلدهی به خمیر و قرار دادن آنها بر روی سینی شیرینیپزی.
۷. وارد کردن سینی به فر، به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.
۸. خارج کردن از فر، ۱۵ دقیقه زمان دادن برای خنک شدن کوکی، سپس بازگرداندن آن به داخل فر برای ۱۵ دقیقه.
برای اطلاعات بیشتر درباره اندازه مواد اولیه و جزئیات مراحل پخت، کوکی آلبالو و شکلات را مطالعه کنید.
کوکی انار و شکلات
کوکی انار و شکلات نیز همانند کوکی آلبالو و شکلات، طعمی خاص و خاصیتهای بسیاری دارد. البته مزه این کوکی به سبب وجود انار، بسیار متفاوت از کوکی قبلی بوده و معمولاً طعم ترش بیشتری نسبت به کوکی آلبالو و شکلات دارد.
همچنین از آنجایی که دانههای تازه انار در آن به کار میرود، کوکی آبداری به حساب میآید و در زمره خاصترین کوکیهای میوهای قرار میگیرد. در میان طرز تهیه انواع کوکی میوهای کوکی انار و شکلات یکی از جذابترین گزینهها به حساب میآید و به شما پیشنهاد میکنیم به هیچ عنوان آن را از دست ندهید.
میزان کالری در ۱۰۰ گرم | ۳۸۷ کیلو کالری |
تعداد نفرات | ۸ نفر |
زمان آمادهسازی | ۱۵ دقیقه |
زمان پخت | ۱۵ دقیقه |
برای پخت کوکی انار و شکلات به این مواد اولیه نیاز خواهید داشت:
انار دونشده | نصف پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد درشت |
آرد | ۱.۵ پیمانه |
شکلات چیپسی | نصف پیمانه |
رنده پوست پرتقال | نصف قاشث چایخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
شکر قهوهای | یکچهارم پیمانه |
شکر سفید | نصف پیمانه |
بیکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
جوش شیرین | یکچهارم قاشق چایخوری |
نمک | یکچهارم قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
پسته خردشده | دلخواه |
مراحل اصلی پخت آن از این قرار است:
۱. گرم کردن فر در حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد.
۲. ترکیب کردن کره، شکر سفید و شکر قهوهای.
۳. هم زدن ترکیب تا یکدست شدن آنها؛ ترجیحا با همزن برق.
۴. اضافه کردن وانیل و تخم مرغ به ترکیب؛ و هم زدن مجدد برای کمتر از یک دقیقه.
۵. اضافه کردن پوست پرتقال و هم زدن کامل مخلوط.
۶. مخلوط کردن مواد خشک: بیکینگ پودر،نمک و آرد.
۷. افزودن مواد خشک به ترکیب قبلی و هم زدن؛ تا دستیابی به حالت خمیری نهایی.
۸. اضافه کردن انار و چیپس شکلات.
۹. شکلدهی خمیر به شکل نهایی کوکی و قرار دادن آنها بر روی سینی.
۱۰. اضافه کردن پسته خرد شده و قرار دادن سینی داخل فر.
۱۱. خارج کردن کوکیها از فر و سرد کردن آنها در هوای اتاق.
به شما پیشنهاد میکنیم کوکی انار و شکلات را مطالعه کنید تا اطلاعات دقیقتری درباره این کوکی و مراحل پخت آن به دست آورید.
طرز تهیه کوکی هندوانه
اگر قصد دارید کوکی میوهای خوشمزه در خانه تهیه کنید که علاوه بر طعم جذاب، ظاهر خیرهکننده و فوقالعادهای نیز داشته باشد، زمان آن رسیده تا با کوکی هندوانه آشنا شوید. این کوکی نه به خاطر طعم و مزه، که به خاطر شکل خود به کوکی هندوانه معروف شده است.
در واقع در تهیه این خوراکی از ژلههای سبز و قرمز بهره میبرند تا شکلی هندوانهای به آن بدهند؛ همین موضوع باعث شده تا این کوکی به نام کوکی هندوانهای شناخته شود. شما میتوانید این خوراکی را مخصوصاً در شب یلدا تهیه کنید و آن را برای تزئین شیرینیجات خود به کار ببرید که این یک ایده خلاقانه و جذاب خواهد بود. در طرز تهیه کوکی هندوانه میتوانید به طور مفصل در این باره مطالعه کنید.
میزان کالری در ۱۰۰ گرم | ۴۵۰ کیلو کالری |
تعداد نفرات | ۸ نفر |
زمان آمادهسازی | ۱۵ دقیقه |
زمان پخت | ۱۵ دقیقه |
در طرز تهیه کوکی هندوانه به این مواد اولیه نیاز دارید:
آرد قنادی | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد درشت |
کره | ۱۵۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
بیکینگ پودر | نصف قاشق مرباخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
رنگ ژلهای قرمز و سبز | به میزان لازم |
طرز تهیه این کوکی بدین شکل است:
۱. رساندن کره به دمای اتاق، سپس هم زدن آن تا رسیدن به بافت یکدست کره.
۲. اضافه کردن پودر قند الکشده، و چند دقیقه هم زدن (ترجیحاً با همزن برقی).
۳. اضافه کردن وانیل و تخم مرغ و چند ثانیه هم زدن ترکیب.
۴. اضافه کردن آرد و بکینگ پودر به صورت مرحله به مرحله و هم زدن مداوم ترکیب.
۵. اختصاص خمیرهای مجزا برای رنگ سبز و قرمز، سپس اضافه کردن پودر رنگ و ترکیب خمیر. سپس قراردهی آنها در یخچال.
۶. شکلدهی به کوکیها با کمک خمیر سفید، قرمز و سبز؛ قراردهی آنها در سینی طبخ.
۷. وارد کردن کوکیها به فر به مدت ده دقیقه؛ سپس خارج کردن آنها.
۸. تزئین کوکیها با شکلات آبشده.
فرآیند شکلدهی به خمیر این کوکی کار پیچیدهای است و از همین رو بهتر است پیش از طبخ این کوکی، حتماً به مقالهای که در بالا گفته شد، سری بزنید.
طرز تهیه کوکی خرمالو
اگر میخواهید کوکی میوهای خوشمزه در خانه تهیه کنید و در فصل پاییز قرار دارید، به شما پیشنهاد میکنیم کوکی خرمالو را از دست ندهید. این کوکی جذاب را میتوان برای تغذیه کودکان در مدرسه نیز پیشنهاد کرد؛ چراکه خواص بسیار زیادی دارد و مقوی است.
همچنین ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و میتوان آن را به عنوان یک میان وعده کامل پر از غلات به حساب آورد. برای بررسی طرز پخت این کوکی با ما همراه باشید.
میزان کالری در ۱۰۰ گرم | ۲۰۰ کیلو کالری |
تعداد نفرات | ۶ نفر |
زمان آمادهسازی | ۴۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
مواد لازم برای تهیه کوکی خرمالو:
خرمالو | ۴ عدد |
زغالاخته خشکشده | یکچهارم پیمانه |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
شکلات سفید | یکچهارم پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۲۰۰ گرم |
شکر سفید پودرشده | سهچهارم پیمانه |
شکر قهوهای | یکچهارم پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
جوزهندی | یکچهارم قاشق چایخوری |
زنجبیل | یکچهارم قاشق چایخوری |
جو پرک دوسر | 1/3 پیمانه |
بادام پرک | 1/4 پیمانه |
طرز تهیه کوکی خرمالو به این نحو است:
۱. پوستگیری و له کردن خرمالوها.
۲. رساندن کره به دمای اتاق، سپس هم زدن آن تا رسیدن به بافت یکدست کره.
۳. اضافه کردن شکر و شکر قهوهای، و چند دقیقه هم زدن (ترجیحاً با همزن برقی).
۴. اضافه کردن تخممرغ و هم زدن تا یکدست شدن ترکیب.
۵. سپس اضافه کردن خرمالو و هم زدن آهسته.
۶. مخلوط کردن مواد خشک: آرد، نمک، بکینگ پودر، دارچین، زنجبیل، جوزهندی. سپس اضافه کردن آنها به مایه کوکی و هم زدن مجدد.
۷. اضافه کردن جو پرک دوسر، بادام، شکلات سفید خرد شده و زغالاخته.
۸. شکلدهی به خمیر و قرارگیری کوکیها در سینی پخت؛ سپس قرار دادن سینی در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.
برای دانستن فوت و فن پخت این خوراکی، طرز تهیه کوکی خرمالو را ببینید.
طرز تهیه کوکی لیمو
کوکی با میوههای خشک و مغزهای مختلفی ممکن است پخته شود؛ کوکی لیمو اما یکی از سادهترین دستور پختها را در میان انواع کوکیهای میوهای دارد و در عین حال، یکی از خوشبو و خوشمزهترین آنهاست. بافت بینظیر این کوکی در کنار عطر و بوی مسحورکننده آن، باعث شده تا کوکی لیمو در صدر لیست کوکیهای موردعلاقه بسیاری از افراد قرار داشته باشد.
میزان کالری در ۱۰۰ گرم | ۲۰۰ کیلو کالری |
تعداد نفرات | ۴ نفر |
زمان آمادهسازی | ۴۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
برای پخت کوکی لیمو به این مواد اولیه نیاز دارید:
آب لیمو ترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
رنده پوست لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
آرد | ۱ و نیم پیمانه |
شکر پودر شده | ۸۰ گرم (یا بیشتر؛ بنا بر ذائقه) |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
وانیل | یکچهارم قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کوکی لیمو به این صورت است:
۱. رساندن کره به دمای اتاق، سپس هم زدن آن تا رسیدن به بافت یکدست کره.
۲. اضافه کردن شکر و شکر قهوهای، و چند دقیقه هم زدن (ترجیحاً با همزن برقی).
۳. افزودن تخم مرغ و هم زدن ترکیب با دور سریع.
۴. افزودن آب لیموترش تازه، پوست لیموترش تازه رندهشده و کمی هم زدن.
۵. مخلوط کردن آرد و بیکینگ پودر؛ سپس اضافه کردن مرحله به مرحله آنها به ترکیب، در حالی که مخلوط را به آهستگی هم میزنیم.
۶. قرار دادن خمیر در یخچال به مدت یک ساعت.
۷. سپس شکلدهی به خمیر، تزئین آنها با پودر قند و قرار دادن کوکیها داخل سینی.
۸. قرار دادن سینی در فر ۱۷۰ درجه به مدت ده دقیقه تا یک ربع؛ سپس خارج کردن سینی و خنک شدن کوکیها.
به شما پیشنهاد میکنیم طرز تهیه کوکی لیمو را مطالعه کنید تا جزئیات بسیار بیشتری درباره پخت این کوکی خوشمزه پیدا کنید.
طرز تهیه شیرینی کوکی کدو حلوایی
در بین انواع کوکی با میوههای خشک و مغزها (و یا میوههای تر) تهیه میشوند، کوکی کدو حلوایی یکی از خاصترین بافتها و بیشترین خواص مفید برای سلامتی را دارد. این کوکی در ظاهر ممکن است برای برخی شیرینی جذابی نباشد؛ اما به شما پیشنهاد میکنیم آن را حداقل یک بار امتحان کنید تا به مزه جذاب و بینظیر آن پی ببرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، طرز تهیه شیرینی کوکی کدو حلوایی را مطالعه کنید.
میزان کالری در ۱۰۰ گرم | ۲۸۰ کیلو کالری |
تعداد نفرات | ۴ نفر |
زمان آمادهسازی | ۳۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
برای پخت کوکی کدو حلوایی به این مواد نیاز خواهید داشت:
پوره کدو حلوایی | ۱ لیوان |
آرد | ۱.۵ لیوان |
شکلات چیپسی | ۳ قاشق غذاخوری |
کره آبشده (در دمای اتاق) | ۱۱۰ گرم |
شکر قهوهای یا سفید | یکسوم لیوان |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
گردو خردشده | به مقدار کافی |
مراحل طرز تهیه شیرینی کوکی کدو حلوایی عبارتاند از:
۱. رساندن کره به دمای اتاق، سپس هم زدن آن تا رسیدن به بافت یکدست کره.
۲. اضافه کردن شکر و چند دقیقه هم زدن (ترجیحاً با همزن برقی).
۳. خنک کردن پوره کدو حلوایی در دمای اتاق، سپس اضافه کردن آن به ترکیب قبلی.
۴. مخلوط کردن و الک کردن آرد و بیکینگ پودر؛ سپس اضافه کردن آن به ترکیب قبلی به شکل مرحله به مرحله به ترکیب قبلی. همزمان، هم زدن آهسته آن تا زمان شکلگیری یک خمیر یکدست.
۵. افزودن شکلات چیپسی و گردو؛ زدن خمیر برای پخش شدن این مواد درون آن.
۶. قرار دادن خمیر در یخچال به مدت یک ساعت. سپس شکلدهی نهایی به کوکیها و چیدن آن داخل سینی تزئین.
۷. قرار دادن سینی داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه؛ سپس خارج کردن آن از فر و سرو آن.
طرز تهیه کوکی انار
در تهیه کوکی میوهای به روش خانگی، راهها و ترکیبات زیادی برای تنوع دادن به کوکیها وجود دارد. برای مثال در این مقاله روش پخت کوکی انار و شکلات را بررسی کردیم؛ حال میخواهیم کوکی انار را به شما معرفی کنیم که طعمی کاملاً متفاوت از مورد قبلی خود دارد. دلیل این موضوع به غیاب شکلات در ترکیب آن بازمیگردد.
طرز تهیه کوکی انار دقیقاً همانند کوکی انار و شکلات است؛ با این تفاوت که لازم است به کلی شکلات را از ترکیبات آن خارج کنید. به جز این مورد، تمامی قدمهای پخت کوکی انار، همانند کوکی انار و شکلات است. همچنین به شما پیشنهاد میکنیم به طرز تهیه کوکی انار که با روشهای خلاقانهتر پخت و سرو این محصول پی ببرید.
دورهمی با شما، عصرانه باما!
در این مقاله روشهای تهیه کوکی میوهای به روش خانگی را بررسی کردیم و با لیستی از مهمترین کوکیهای میوهای آشنا شدیم: کوکی آلبالو و شکلات، کوکی انار و شکلات، کوکی هندوانه، کوکی خرمالو، کوکی لیمو، کوکی کدو حلوایی و کوکی انار. به شما پیشنهاد میدهیم به مقالههای معرفیشده در هریک از این بخشها نیز سری بزنید تا با روشهایی بسیار جذاب برای پخت هریک مواجه شوید.
اما اگر میخواهید بدون دست به کار شدن برای آشپزی، انواع کوکیهای میوهای را نوش جان کنید، به شما پیشنهاد میدهیم به سرویس فروش آنلاین شیرینی و کیک اسنپفود مراجعه کنید؛ با کمک این سرویس میتوانید به لیست بزرگی از شیرینیجات از جمله کوکیها دسترسی داشته باشید و تنها با چند کلیک، ظرف مدتزمان کوتاهی سفارشهای شیرینی آنلاین خود را درب خانه تحویل بگیرید.
از همراهی شما متشکریم.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402