طرز تهیه کباب کوبیده مرغ + کوبیده مرغ در فر
پیش از هر چیزی لازم است یادآوری کنیم که لزوما قرار نیست کباب کوبیده همیشه با گوشت قرمز باشد! به طور قطع خیلیها هستند که گوشت مرغ را به گوشت قرمز ترجیح میدهند و حتی به خاطر حفظ سلامت خود و اطرافیان؛ سعی بر جایگزینی این گوشتها با هم دارند. در این حالت کباب کوبیده مرغ بهترین جایگزین برای آن دسته از افرادی است که به کباب کوبیده با گوشت قرمز علاقه مند هستند. اگر شما نیز مایل به یادگیری طرز تهیه کباب کوبیده مرغ هستید؛ در ادامه این مطلب با ما همراه شوید.
برای درست کردن کباب کوبیده با گوشت مرغ، باید درست مثل کباب کوبیده گوشت اصول خاصی را دنبال کنید. با دانستن این ترفندها میتوانید مدلهای مختلفی از این نوع کوبیده مثل کباب کوبیده مرغ رستورانی، تابهای و کباب کوبیده مرغ در فر را درست کنید. حتی جالب است بدانید که با کمی سلیقه و مهارت، امکان طبخ کباب کوبیده مرغ و گوشت را نیز خواهید داشت. همراه اسنپ فود باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه و سالم آشنا شوید.
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ |
|
تعداد نفرات | 3 نفر |
زمان آماده سازی | 60 دقیقه |
زمان پخت | 30 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
کوبیده مرغ رستورانی
اگر کباب کوبیده مرغ رستورانی خورده باشید، مطمئنا طعم آن را هنوز فراموش نکردهاید. پس خالی از لطف نیست که یاد بگیرید خودتان این کباب را در منزل درست کنید. این کباب نیز مانند کباب کوبیده گوشت گوساله گوسفند ، طعمی عالی داشته و همه اعضای خانواده عاشق آن خواهند شد.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی
برای تهیه کوبیده مرغ خانگی، لازم است که مواد مورد نیاز زیر را آماده کنید:
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
گوشت مرغ بدون استخوان (ترجیحا سینه مرغ) | حدود 600 گرم |
پیاز بزرگ | یک عدد |
کره | 50 گرم |
سیر | چهار حبه |
زعفران دم کرده | دو قاشق غذاخوری |
پاپریکا | یک قاشق چایخوری |
ریحان تازه خرد شده | یک چهارم پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
برای داشتن بهترین تجربه در طرز تهیه کباب کوبیده مرغ سیخی، این مراحل را دنبال کنید:
- مرحله اول: شما ممکن است بخواهید گوشت مرغ چرخ کرده را به صورت بسته بندی از فروشگاهها تهیه کرده یا خود در منزل نسبت به چرخ کردن گوشت مرغ اقدام کنید. به هر صورت لازم است که گوشت چرخ کرده مرغ، حتما تازه و مطمئن باشد. اگر چرخ گوشت دارید، گوشت مرغ را دو بار چرخ کنید تا کاملا ریز شود. اگر غذاساز قوی هم دارید، میتوانید از آن کمک بگیرید. برای انواع غذا با مرغ چرخ کرده نیز به همین شکل باید گوشت چرخ کرده مرغ را آماده کنید.
- مرحله دوم: سپس باید پیاز را با رنده کاملا ریز رنده کنید. آب پیاز رنده شده را بگیرید و با گوشت مرغ چرخ کرده مخلوط کنید. سیر را هم رنده کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. دقت داشته باشید که جدا کردن آب پیاز در این مرحله بسیار حائز اهمیت است و اگر پیازها آب دار باشند، به حتم کباب شما پس از سیخ زدن، وا خواهد رفت و ریزش پیدا میکند.
- مرحله سوم: حالا وقت اضافه کردن ادویهها است. نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و ریحان خرد شده را با گوشت مخلوط کنید. حالا باید این مواد مخلوط شده را به خوبی با دست یا هر وسیله دیگری، ورز دهید. البته میتوانید این مرحله ورز دادن را به غذاساز محول کنید.
- مرحله چهارم: وقتی مواد خوب با هم ترکیب شدند، روی ظرف را بپوشانید و برای حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت مرغ کاملا طعمدار شود.
- مرحله پنجم: به مرحله پنجم از کباب کوبیده مرغ در ماهیتابه رسیدیم. یک تابه مناسب برداشته، کره را در آن ذوب کرده و با زعفران دم کرده مخلوط کنید.
- مرحله ششم: بعد از استراحت گوشت مرغ، آنها را سیخ بزنید. دستتان را با آب کمی مرطوب کرده و مقداری از گوشت مرغ را روی سیخ پهن کنید. سپس با دو انگشت اشاره و شصت به آرامی روی گوشت فشارهای کوچک بیاورید تا گوشت مرغ روی سیخ کشیده شود و شکل انگشتان روی کباب بماند. به این شکل کباب شما شبیه کبابهای رستورانی میشود.
- مرحله هفتم: ذغالها باید خوب داغ شوند. کوبیده مرغ را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید و در طول مدت کباب شدن هم چند بار سیخ را بچرخانید تا همه طرف گوشت کباب شود.
- مرحله هشتم: در آخر هم با یک برس ترکیب کره و زعفران را روی کبابها بمالید تا خوش طعمتر و خوش رنگتر شوند.
در پایان این مطلب، اگر به غذاهای گوشتی علاقه مند هستید، توصیه میکنیم که حتما طرز تهیه چلو گوشت را دنبال کرده و این غذای خوشمزه را نیز در منزل آماده کنید.
نکته 1: یکی از قلقهای طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی استفاده از زرده تخم مرغ است. میتوانید همراه با ادویهها، یک عدد زرده تخم مرغ هم به مرغ چرخ کرده اضافه کنید. در حقیقت استفاده از زرده تخم مرغ به صورت مشترک در طرز تهیه کباب کوبیده گوشت و مرغ کاربرد دارد. با این حساب چه بخواهید کباب سیخی مرغ آماده کرده و چه کباب کوبیده معمولی را سیخ کنید، زرده تخم مرغ کلید طلایی خوشمزه شدن غذای شما محسوب میشود.
نکته 2: سر و ته گوشت را روی سیخ بیشتر فشار دهید تا بعد از درست شدن کباب راحتتر از روی سیخ جدا شود. اگر پیش از این کوبیده گوشت تهیه کرده باشید، حتما میدانید که سر و ته سیخ باید به چه شکلی فشرده شوند که کباب وا نرفته و روی ذغال، فر یا هر جای دیگری، گرفته و در شکل اولیه خود بماند.
طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای
اگر میخواهید به جای کباب کردن کوبیده مرغ روی زغال، آن را به صورت کوبیده مرغ در ماهیتابه درست کنید؛ مراحل زیر را در نظر داشته باشید. این مراحل برای تهیه این غذا با چرخ کرده مرغ در ماهیتابه لازم و ضروری است:
- مرحله اول: مواد لازم برای طرز تهیه کباب تابه ای مرغ دقیقا مثل روش قبلی بوده و مراحل آماده سازی آن هم مانند طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی است. فقط لازم است که در مرحله آخر به جای استفاده از منقل، از تابه استفاده کنید.
- مرحله دوم: داخل یک تابه کمی روغن بریزید. مواد کباب کوبیده مرغ را کف تابه پهن کنید. سعی کنید گوشت مرغ در همه نقاط تابه ضخامت یکسان داشته باشد.
- مرحله سوم: برای این که گوشت مرغ به خوبی پخته و مغزپخت شود، باید تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از این که مرغ کمی آب اضافه خود را از دست داد، زعفران دم کرده و کره را روی آن بمالید. برای تهیه زعفران و این که به خوبی رنگ بیندازد، بهتر است که از تکه یخ در آن استفاده کنید. یخ کمک خواهد کرد تا زعفران خوب دم کشیده و جا بیفتد.
- مرحله چهارم: وقتی یک طرف کباب کاملا پخت با استفاده از یک کارد آن را به شکل کباب کوبیده برش بزنید.
- مرحله پنجم: هر تکه را برگردانید و زعفران و کره را سمت دیگر کباب هم بمالید. منتظر بمانید تا سمت دیگر کباب هم کاملا سرخ شود.
نکته: همین طور شما میتوانید کباب کوبیده مرغ را روی سیخ چوبی بزنید و در تابه سرخ کنید.
در پایان این مطلب، پیشنهاد میکنیم که اگر به تهیه کباب با تابه علاقه دارید، طرز تهیه کباب تابه ای را نیز مطالعه کنید.
طرز تهیه کوبیده مرغ در فر
همین طور امکان تهیه کباب کوبیده مرغ در فر نیز وجود دارد و شما میتوانید به جای منقل و تابه از فر استفاده کنید.
- مرحله اول: مواد کباب کوبیده را آماده کرده و آنها را به شکل کباب در آورید.
- مرحله دوم: گريل فر را روشن کنید و بگذارید تا فر خوب گرم شود.
- مرحله سوم: سینی فر را چرب کنید و کوبیدههای مرغ را داخل سینی فر بچینید. زعفران، کره و همین طور ادویه مخصوص کباب مرغ، را روی کوبیده بمالید.
- مرحله چهارم: سینی را داخل فر و در بالاترین طبقه آن بگذارید. حدود 15 دقیقه وقت بدهید تا کباب خوب بپزد. بهتر است هر چند دقیقه یک بار کبابها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم خوب برشته شود.
چرا کباب کوبیده مرغ درست کنیم؟
اگر چه بیشتر ما عادت داریم که برای سفارش کباب، مستقیم به سراغ کباب کوبیده گوشت برویم؛ اما با در نظر گرفتن خواص عالی مرغ و همین طور کنار زدن مضرات گوشت قرمز، احتمالا شما نیز از این به بعد خرید یا تهیه کوبیده مرغ را ترجیح خواهید داد. سینه مرغ منبع غنی پروتئین است. یک وعده کباب کوبیده مرغ حدود 9/23 گرم پروتئین دارد. این کباب حاوی مقادیر زیادی ویتامین B6 و ویتامین B12 است. جالب است بدانید که این گوشت سفید و مغذی؛ حدود 6 درصد ویتامین A و حدود 11 درصد ویتامین C دارد.
به همین شکل؛ کباب مرغ سرشار از مواد معدنی است. 100 گرم کباب مرغ کوبیده هشت گرم آهن و دو گرم کلسیم دارد. این کباب منبع خوبی از فسفر، سلنیوم و نیاسین است. نیاسین خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. همچنین قند خون و کلسترول را کاهش میدهد.
اگر چه بیشتر اوقات در منزل راحت هستیم تا کباب دیگی مرغ آماده کنیم و کمتر کباب سیخی برای طبخ در منزل، مناسب به نظر میرسد. با تمام این تفاسیر ارزشش را دارد که حتی برای یک بار هم که شده طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در منزل را امتحان کنید.
نمیخوای واسه تهیه کوبیده مرغ وقت بزاری؟ خب از اسنپ فود سفارش بده…
طرز تهیه کوبیده مرغ را به صورت مرحله به مرحله برای شما آموزش دادیم. امیدواریم که مقاله تهیه شده برای شما مفید باشد و شما را در تهیه یک وعده غذایی خوشمزه راهنمایی کند. به علاوه شما میتوانید با سفارش آنلاین غذا از اسنپ فود، این کباب خوشمزه را به صورت اینترنتی خریداری کرده و در محل آدرس خود تحویل بگیرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402