انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام؛ دسر ملایم و خوشمزه برای هر جشن

اگر می‌خواهید یک شیرینی خوشمزه برای مهمانی‌های عید یا دورهمی‌ها تهیه کنید، شیرینی ملکه بادام یک گزینه فوق‌العاده است. در طرز تهیه شیرینی ملکه بادام ، ابتدا باید کره و پودر قند را با همزن بزنید و در ادامه، تخم‌مرغ‌ها، خامه و پودر هل را اضافه کنید. سپس، تا حدی که خمیری نچسب شکل بگیرد، روی مواد، آرد الک کنید. خمیر را در قالب‌های تارت قرار دهید و در فر، نیم‌پز کنید. سپس داخل هر تارت را با مخلوطی از عسل، خلال بادام و بقیه مواد میانی شیرینی پر کنید. این شیرینی باید مجددا به مدت 30 دقیقه داخل فر بپزد تا آماده سرو شود.

در ادامه، جدول مشخصات غذایی شیرینی ملکه بادام را با هم می‌بینیم:

شیرینی ملکه بادام
زمان آماده سازی حدود 30 دقیقه
زمان پخت حدود 40 دقیقه
میزان سختی متوسط

شیرینی ملکه بادام؛ طعمی متفاوت و لذیذ

شیرینی ملکه بادام؛ طعمی متفاوت و لذیذ

شیرینی ملکه بادام در دسته انواع شیرینی خشک قرار می‌گیرد و بافت آجیلی و طعمی غنی دارد. بنابراین، اگر شیرینی‌هایی با بافت سبک‌تر و طعم ملایم‌تر را می‌پسندید، بهتر است رسپی‌های دیگری مانند طرز تهیه شیرینی ساق عروس را پیش ببرید. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه شیرینی ملکه بادام را با هم می‌خوانیم:

مواد اولیه برای تهیه شیرینی ملکه بادام خانگی

مواد مورد نیاز برای تهیه این شیرینی شامل موارد زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد 375 گرم (2.5 لیوان)
پودر قند 125 گرم (½ لیوان)
کره 200 گرم
تخم‌مرغ 2 عدد
خامه 50 گرم
پودر هل ½ قاشق چایخوری

مواد لازم برای روی شیرینی

برای مواد روی شیرینی، موارد زیر را آماده کنید. فراموش نکنید که استفاده از مواد اولیه باکیفیت، تأثیر زیادی روی طعم نهایی شیرینی شما دارد.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
عسل 200 گرم
شکر ½ لیوان
خامه 50 گرم
کره 75 گرم
خلال بادام 2 لیوان
زعفران دم‌کرده 1 قاشق غذاخوری

گام‌به‌گام طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام اصیل شامل مراحل زیر است:

مرحله اول

گام‌به‌گام طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

برای شروع، کره‌ای که به دمای محیط رسیده است را همراه با پودر قند، درون یک کاسه مناسب بریزید و با استفاده از همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا ترکیبی کشدار با رنگ کرمی روشن به دست آید.

مرحله دوم

در ادامه، تخم‌مرغ‌ها را یکی پس از دیگری به مخلوط اضافه کنید و بعد از هر تخم‌مرغ، مواد را حدود ۱ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس، خامه و پودر هل را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا بافتی یکدست و معطر ایجاد شود.

مرحله سوم

مرحله سوم طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ملکه بادام، آرد را به آرامی روی مواد الک کنید تا خمیری نرم و یکدست ایجاد شود که به دست نچسبد. در این زمان باید اضافه کردن آرد را متوقف کنید تا خمیر شیرینی خشک نشود.

مرحله چهارم

فر را روشن کنید و روی دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا فضای داخل آن کاملا گرم شود. در این فاصله، خمیر را با وردنه به ضخامت حدود 3 میلی‌متر پهن کنید و با یک کاتر گرد، قالب بزنید. حالا خمیرهای گرد را در قالب‌های تارت قرار دهید و با نوک انگشت آن‌ها را فرم دهید تا کاملا درون قالب‌ها جای بگیرند و کمی گود شوند.

مرحله پنجم

برخلاف طرز تهیه کاپ کیک، پخت این شیرینی باید در دو مرحله انجام شود. پس در این مرحله، قالب‌های تارت را داخل سینی فر بچینید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. لازم است که خمیرها به مدت 10 تا 12 دقیقه نیم‌پز شوند. در این فاصله به سراغ درست کردن مواد روی شیرینی بروید.

مرحله ششم

مرحله ششم طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

عسل، کره، خامه و شکر را درون یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. این مواد را به آرامی هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.

مرحله هفتم

وقتی مواد به نقطه جوش رسیدند، بادام‌ها را به مخلوط اضافه کنید و صبر کنید تا مواد مجددا شروع به جوشیدن کنند. در این مرحله، زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله هشتم

تا اینجای کار، خمیرهای تارت به حالت نیم‌پز رسیده‌اند، آن‌ها را از فر خارج کنید و روی هر خمیر تارت را با مقداری از مخلوط بادام و زعفران پر کنید.

مرحله نهم

حالا دمای فر را به 150 درجه سانتی‌گراد کاهش دهید و شیرینی را دوباره به مدت 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا بپزند و طلایی شوند.

مرحله دهم

بعد از اتمام پخت، شیرینی‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند. سپس در ظرف سرو بچینید و همراه با چای در کنار انواع شیرینی عید سرو کنید.

البته همانطور که دیدید، تهیه این شیرینی کمی زمان می‌خواهد و بنابراین، پیشنهاد ما این است که اگر حوصله یا فرصت کافی برای تهیه ملکه بادام را ندارید، به شیرینی فروشی آنلاین اسنپ فود سر بزنید. با مراجعه به شیرینی فروشی اسنپ فود، می‌توانید شیرینی موردنظر خود را با چند کلیلک سفارش دهید و در منزل منتظر رسیدن آن بمانید.

نکات کلیدی برای تهیه شیرینی ملکه بادام

نکات کلیدی برای تهیه شیرینی ملکه بادام

در طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خانگی، نکات و ریزه‌کاری‌های زیر را در نظر داشته باشید:

  • شما می‌توانید برای تهیه این شیرینی شکیل، مطابق دستور بالا و شبیه طرز تهیه پای سیب از قالب تارت استفاده کنید. روش دیگر این است که خمیر را به صورت یکدست روی سینی چرب شده فر پهن کنید و لایه‌ای از مخلوط بادام را روی آن بریزید. در نهایت، باید خمیر را به صورت مربعی یا شکل‌های دلخواه، برش بزنید.
  • برخلاف طرز تهیه شیرینی مربایی، خمیر این شیرینی احتیاجی به استراحت ندارد.
  • اگر می‌خواهید خلال بادام‌های نرم‌تر و خوشمزه‌تری داشته باشید، آن‌ها را از شب قبل در مخلوطآب، شکر و گلاب بخیسانید.
  • استفاده از پودر قند بافت شیرینی را نرم می‌کند و این موضوع در مورد پخت بسیاری دیگر از شیرینی‌های خانگی مانند طرز تهیه شیرینی کره ای و … هم صادق است. بنابراین، اگر پودر قند نداشتید، آن را با شکر جایگزین نکنید، بلکه شکر را با آسیاب به صورت پودر درآورید.

تزئین شیرینی ملکه بادام برای جشن‌ها و مهمانی‌ها

تزئین شیرینی ملکه بادام برای جشن‌ها و مهمانی‌ها

معمولا برای تزئین شیرینی ملکه بادام مانند طرز تهیه شیرینی نان چرخی عمل می‌کنند و روی هر شیرینی مقداری پودر پسته می‌پاشند. البته این شیرینی به دلیل ظاهر آجیلی خود به تنهایی هم جذاب و شکیل است و می‌توانید به شکل ساده آن را سرو کنید.

ملکه بادام؛ شیرینی با طعم غنی بادام…

شیرینی ملکه بادامی خوشمزه با طعم غنی و شرقی خود، همیشه یکی از انتخاب‌های متمایز برای مهمانی‌ها است. با‌این‌حال، اگر می‌خواهید این شیرینی را با طعمی جدید امتحان کنید، استفاده از پودر دارچین و گلاب را در نظر داشته باشید. از سوی دیگر، اگر به‌دنبال شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر برای عید نوروز هستید، شیرینی مربایی یا شیرینی شکری را امتحان کنید. این شیرینی‌ها نه‌ تنها به راحتی و با کمترین مواد اولیه تهیه می‌شوند، بلکه برای پذیرایی از مهمانان هم بسیار مناسب هستند.

سوالات متداول

آیا می‌توان در طرز تهیه شیرینی ملکه بادام به‌جای بادام از مغزهای دیگر استفاده کرد؟

بله؛ می‌توانید از پسته، بادام‌ هندی یا فندق به‌عنوان جایگزین استفاده کنید. البته طعم نهایی کمی متفاوت خواهد بود.

مدت ماندگاری شیرینی ملکه بادام چقدر است؟

این شیرینی در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک تا یک هفته تازه می‌ماند.

آیا می‌توان شیرینی ملکه بادام را بدون زعفران درست کرد؟

بله؛ می‌توانید زعفران را حذف کنید یا برای رنگ، جایگزین‌هایی مانند زردچوبه به کار ببرید، اما طعم اصلی کمی تغییر خواهد کرد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا