آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
انواع پای و تارت
4/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

تارت گیلاس؛ دسری خوشمزه برای دورهمی‌ها

مینا اسماعیل بیگی 04 فروردین 1403 11 دقیقه

 

تابستان با کلی میوه‌های خوشمزه و رنگارنگ در راه است. میوه‌های دلچسب و لذیذی که خواص بی‌شماری نیز دارند. یکی از محبوب‌ترین میوه‌های تابستانی گیلاس است. این میوه خوشمزه را می‌توان در تهیه انواع دسرهای دلچسب مثل تارت گیلاس استفاده کرد.

 

تارت گیلاس، یک دسر تابستانی و خوشمزه

در این مقاله طرز تهیه تارت گیلاس را به شما آموزش می‌دهیم. تارت گیلاس، دسری خوشمزه و خوش‌عطر است که با ترکیب طعم ترش و شیرین گیلاس و خمیر تارت ترد، تجربه‌ای بی‌نظیر را به ارمغان می‌آورد. این دسر تابستانی انتخابی ایده‌آل برای عصرانه‌های دلچسب یا مهمانی‌های دوستانه است و می‌تواند زینت‌بخش سفره‌های شما باشد.

در ادامه با همه فوت و فن‌های پخت تارت گیلاس به سبک حرفه‌ای‌ها آشنا خواهید شد. از انتخاب مواد اولیه مرغوب تا پخت خمیر ترد و مغزی لذیذ، گام‌به‌گام در کنار شما خواهیم بود تا در نهایت مثل یک قناد حرفه‌ای، این دسر عالی را درست کنید.

میزان کالری در هر برش 170 کالری
زمان لازم برای آماده‌سازی 1 ساعت
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات متوسط
درجه سختی 8 نفر

 

تارت گیلاس؛ دسری خوشمزه برای دورهمی‌ها

تارت گیلاس دسری لذیذ با ظاهری اشتهاآور است که به‌صورت رسپی‌های متنوع درست می‌شود. در ادامه چند نوع از رسپی‌های محبوب این تارت را به شما آموزش خواهیم داد.

 

تارت گیلاس، دسری لذیذ با دستور تهیه سریع و آسان

این تارت یک دسر چندلایه است که لایه اول آن را یک خمیر تارت ترد و طلایی تشکیل می‌دهد که بافتی ترد و طعمی شیرین دارد. لایه دوم و بخش خوشمزه این دسر، طعمی ملس دارد ترکیبی از مزه‌های ترش ‌و شیرین است که در دهان آب می‌شود.

تارت آلو نیز یکی از بی‌نظیرترین دسرهایی است که می‌توانید برای یک عصر دلپذیر تابستانی درست کنید. طرز تهیه تارت آلو را در بلاگ اسنپ فود به طور کامل شرح داده‌ایم.

طرز تهیه تارت گیلاس بدون فر

در ادامه با یک طرز تهیه ساده و سریع در خدمت شما هستیم، طرز تهیه تارت گیلاس بدون فر که با چند قلم ماده اولیه، بدون نیاز به فر و به ‌راحتی می‌توانید قبل از رسیدن مهمان‌ها آن را درست کنید. پس اگر در خانه اسباب پذیرایی ندارید، نگران نباشید! الان به شما یاد می‌دهیم که چطور قبل از رسیدن مهمان‌ها یک دسر عالی درست کنید.

تارت کاراملی نیز دسر بی‌نظیری است که پیشنهاد می‌دهیم پس از مطالعه این مقاله، طرز تهیه آن را نیز در بلاگ اسنپ فود مطالعه بفرمایید.

 

تارت گیلاس بدون فر، یک عصرانه عالی

موادی که نیاز دارید عبارت‌اند از:

پنیر ماسکارپونه 1 بسته
بیسکویت پتی پور 3 بسته
کره 200 گرم
خامه صبحانه 300 گرم
پودر قند 5 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق غذاخوری
آب 3 قاشق غذاخوری
گیلاس یا مربای گیلاس (به‌دلخواه) به مقدار لازم
ژله گیلاس یا آلبالو (به‌دلخواه) 1 بسته

 

مراحل تهیه تارت گیلاس بدون فر

مرحله اول: در ابتدا باید بیسکویت‌ها را آماده کنید. برای این کار می‌توانید از گوشت‌کوب دستی یا غذاساز استفاده کنید. بیسکویت پتی پور را در غذاساز ریخته و کامل خرد کنید. پس از آن، کره را در یک ظرف ریخته و روی بخار کتری قرار دهید تا کامل ذوب شود. حالا کره ذوب شده را داخل بیسکویت‌های خرد شده بریزید و با دست خوب ورز دهید تا کره به خورد بیسکویت‌ها برود و با آن مخلوط شود.

مرحله دوم: حالا نوبت به ریختن خمیر بیسکویتی داخل قالب می‌رسد. کف قالب مورد نظرتان را با استفاده روغن کامل چرب کنید و بعد خمیر را داخل قالب بریزید. دقت داشته باشید که خمیر بیسکویتی باید به طور یکنواخت در همه جای قالب پخش شود. اکنون با استفاده از کف یک لیوان یا گوشت‌کوب، خمیر را فشار دهید تا کامل به قالب پرس شود. بعد از اتمام کار قالب را درون یخچال بگذارید تا خمیر تارت سفت شود.

مرحله سوم: در این فاصله تا خمیر تارت سفت می‌شود شما ژلاتین تارت را آماده کنید. ژلاتین را در 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و چند دقیقه صبر کنید تا محلول شما حالت اسفنجی به خود بگیرد. سپس آن را روی بخار کتری در حال جوش بگذارید و به روش بنماری ذرات ژلاتین را کامل در آب حل کنید.

 

تارت گیلاس بدون فر، یک دستور تهیه آسان و راحت

مرحله چهارم: در مرحله بعدی با استفاده از همزن، پنیر را هم بزنید و خامه و 5 قاشق پودر قند را به پنیر زده شده اضافه کنید. سپس مواد را با همزن برقی خوب میکس کنید تا یک ترکیب صاف و یکدست درست شود.

مرحله پنجم: قالب تارت را از یخچال خارج کرده و نیمی از ترکیب پنیر و خامه و پودر قند را روی لایه بیسکویتی بریزید و چندبرش از گیلاس تازه یا مربای گیلاس را روی مواد قرار دهید. بعد یک‌لایه دیگر از ترکیب پنیر و خامه را روی آن‌ها بریزید. بعد از این کار دوباره تارت را داخل یخچال برگردانید و اجازه دهید برای یک ساعت در یخچال استراحت کند تا مواد خودش را بگیرد.

مرحله ششم: اکنون نوبت آماده‌کردن ژله است. پس از سفت‌شدن لایه پنیری روی تارت، ژله گیلاس یا آلبالو (هر یک را که بیشتر دوست داشتید) آماده کرده و روی لایه پنیری بریزید. برای این کار پودر ژله را در یک لیوان آب داغ خوب حل کنید و بعد یک لیوان آب سرد داخل محلول بریزید و دوباره هم بزنید. پس این که ذرات ژله کامل در آب حل شد، آن را روی لایه پنیری ریخته و دوباره تارت را در یخچال بگذارید تا ژله نیز سفت شود.

بعد از چند ساعت تارت شما آماده سرو است، آن را با خامه فرم گرفته و چندبرش گیلاس تزیین کرده و مبل کنید.

طرز تهیه تارت گیلاس با خمیر مخصوص

یکی دیگر از رسپی‌های دیگر این تارت تابستانی و خوشمزه، تارت گیلاس با خمیر مخصوص است که مدت ‌زمان درست‌کردن آن کوتاه‌تر است. این تارت دارای یک لایه ترد و یک لایه نرم و لطیف است و طعم بسیار دلچسبی دارد.

 

تارت گیلاس با خمیر مخصوص، فوق‌العاده خوشمزه و خوش‌عطر

اگر هم به پخت تارت با طعم‌های دیگر علاقه دارید، راز پخت تارت پرتقال با طعمی بی‌نظیر در مقاله طرز تهیه تارت پرتقال  در بلاگ اسنپ فود منتشر شده است. اگر می‌خواهید مثل یک حرفه‌ای تارت پرتقال درست کنید حتما از این صفحه دیدن کنید.

برای درست‌کردن تارت گیلاس با خمیر مخصوص باید ابتدا خمیر آن را درست کنید. موادی که برای درست‌کردن خمیر این تارت نیاز دارید، عبارت‌اند از:

آرد 2 لیوان
شکر 1 قاشق غذاخوری
کره 150 گرم
آب سرد نصف لیوان
زرده تخم‌مرغ 1 عدد
نمک 1.4 قاشق چای‌خوری

 

موادی که برای تهیه فیلینگ گیلاس این تارت به آن‌ها نیاز دارید عبارت‌اند از:

گیلاس 500 گرم
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت یا ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
پسته و گردو خرد شده 1.4 لیوان

 

مراحل طرز تهیه تارت گیلاس با خمیر مخصوص

مرحله اول: در اول کار، آرد، شکر و نمک را با هم ترکیب و الک نمایید. سپس این ترکیب الک شده را در مخلوط‌کن ریخته و کره را نیز به آن بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید. زرده تخم‌مرغ را نیز به ترکیب افزوده و دوباره آن را مخلوط نمایید. درصورتی‌که خمیرتان سفت بود می‌توانید مقداری آب به خمیر افزوده و آن را هم بزنید تا بافت خمیر لطیف‌تر شود.

پس از آن با نوک انگشتان خود و به ‌آرامی خمیر را ورز دهید و سپس آن را در یک کیسه‌فریزر ریخته و برای 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله دوم: در این فاصله تا خمیر استراحت می‌کند شما مواد لایه میانی تارت را آماده کنید. برای درست‌کردن فیلینگ تارت گیلاس، اول هسته‌های گیلاس را جدا کرده و گوشت آن را در یک قابلمه بریزید و با شکر ترکیب کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید.

اجازه دهید تا گیلاس‌ها با حرارت ملایم پخته شوند و بافتی غلیظ پیدا کنند. پس از پخته ‌شدن گیلاس‌ها، دو قاشق غذاخوری نشاسته یا پودر ژلاتین (هر کدام را که بیشتر دوست داشتید) در آب سرد حل‌کرده و به گیلاس‌های پخته شده بیفزایید تا غلظت ماده میانی تارت به حد مطلوب برسد.

 

تارت گیلاس با خمیر مخصوص، یک دسر خانگی دلچسب

مرحله سوم: اکنون باید نان تارت را آماده کنید. خمیری که آماده کرده بودید را از یخچال بیرون آورید و آن را روی یک کیسه‌فریزر بریزید. بعد یک کیسه‌فریزر دیگر روی خمیر قرار دهید. حالا با استفاده از وردنه خمیر را به اندازه قالب‌تان، پهن کنید. بعد از پهن کردن خمیر آن را از کیسه‌فریزرها جدا کرده و داخل قالبی که کف آن را چرب کرده‌اید، بگذارید.

حاشیه خمیر را متناسب با اندازه قالب برش بزنید و با استفاده از چنگال سطح آن را سوراخ کنید تا از پف‌کردن خمیر جلوگیری شود. خمیر را به مدت 30 دقیقه و با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد در فر بپزید تا سطح آن طلایی شود.

مرحله چهارم: حالا که نان تارت پخته شده، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا در دمای محیط خنک شود. بعد از خنک ‌شدن خمیر، آن را از قالب جدا نمایید و فیلینگ گیلاس را روی نان تارت بریزید. مغز گردو و پسته خرد شده را نیز روی آن بپاشید.

در نهایت تارت را برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا فیلینگ گیلاس سفت شود سپس آن را میل نمایید.

تارت فندق نیز از دسرهای بسیار عالی و مغذی است که می‌توانید به‌عنوان یک میان‌وعده عالی برای فرزندان دلبندتان درست کنید. طرز تهیه آن در بلاگ اسنپ فود کامل آموزش ‌داده‌ شده است.

طرز تهیه تارت گیلاس و بادام

تارت گیلاس و بادام یکی از شیک‌ترین و خاص‌ترین دسرهایی است که می‌تواند خلاقیت و هنر دست شما را به مهمان‌هایتان نشان دهد. این دسر خوشمزه را می‌توانید برای جشن تولد و دورهمی‌های خود درست کنید و از خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

 

تارت گیلاس و بادام یک دسر مجلسی محبوب

موادی که برای درست‌کردن خمیر این رسپی از تارت گیلاس لازم دارید عبارت‌اند از:

 

کره 125 گرم
شکر 125 گرم
آرد سفید 225 گرم
تخم‌مرغ 1 عدد

 

مواد لازم برای تهیه فیلینگ گیلاس در تارت گیلاس و بادام:

کره 125 گرم
شکر 125 گرم
تخم‌مرغ 3 عدد
لیموترش 1 عدد
بادام‌زمینی 125 گرم
گیلاس 120 گرم
پودر قند برای تزیین

 

آموزش مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه تارت گیلاس و بادام

مرحله اول: برای درست‌کردن این رسپی از تارت گیلاس مثل همیشه اول باید خمیر آن را آماده کنید. برای درست‌کردن خمیر، شکر، آرد، کره، نمک و تخم‌مرغ را در میکسر ریخته و با هم میکس کنید. سپس خمیر را در یک کیسه‌فریزر بریزید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله دوم: بعد از درست‌کردن خمیر تارت، سراغ آماده‌کردن لایه میانی آن بروید. برای این کار ابتدا کره را به مدت چند ثانیه کوتاه روی بخار کتری قرار دهید تا به ‌آرامی ذوب شود.

 

تارت گیلاس با طعمی ملس و عطری دلپذیر

مرحله سوم: پوست لیمو را رنده کرده و آن را در یک ظرف به همراه شکر و تخم‌مرغ‌ها با هم ترکیب نمایید. حالا کره ذوب شده را پس از خنک ‌شدن به این ترکیب اضافه کنید و مواد را با هم میکس کنید. بعد از آن بادام‌زمینی را نیز در آسیاب خرد کرده و آن را داخل ترکیب بریزید و دوباره مواد را با هم میکس نمایید.

مرحله چهارم: فر را روی دمای 175 درجه گرم کنید. خمیر تارت را در قالب چرب‌شده پهن کنید و با دست فشار دهید تا خمیر کامل و به طور یکنواخت در همه جای قالب پهن شود. سپس هسته‌های گیلاس را از گوشت آن جدا کنید و گیلاس‌ها را به طور یکنواخت روی همه قسمت‌های خمیر قرار دهید.

مرحله پنجم: حالا مواد لایه میانی که آماده کرده بودید را روی گیلاس‌ها بریزید و قالب را برای 45 دقیقه در فر بگذارید تا تارت پخته شود. زمانی که لبه‌های خمیر تارت، طلایی رنگ و ترد شد به این معنا است که تارت گیلاس شما آماده شده است. آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود و بعد روی آن را با بادام‌زمینی و پودر قند تزیین کرده و سرو کنید.

تارت گیلاس و شکلات

اگر به شکلات علاقه دارید، تارت گیلاس و شکلات همان دسری است که می‌تواند شما را عاشق خودش کند. حالا برویم که طرز تهیه این تارت بی‌نظیر را یاد بگیریم.

 

تارت گیلاس و شکلات، شیرین و ملس

اگر یک مهمانی و دورهمی با مهمان‌های خاص در پیش دارید پیشنهاد می‌دهیم طرز تهیه تارت موس سفید را نیز در بلاگ اسنپ فود مطالعه بفرمایید که از جمله بهترین دسرها برای پذیرایی است.

مواد لازم برای درست‌کردن خمیر تارت گیلاس و شکلات عبارت‌اند از:

بیسکویت پتی پور 3 بسته
کره 70 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

 

موادی که برای درست‌کردن لایه میانی تارت گیلاس و شکلات به آن نیاز دارید عبارت‌اند از:

شیر 2 لیوان
آرد ذرت 3 قاشق سوپ‌خوری
پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذاخوری
شکلات شیری 100 گرم
شکر 1 قاشق غذاخوری
کره 5 گرم
گیلاس بدون هسته 1 لیوان
ژله گیلاس 1 بسته
آب جوش 1 لیوان

 

مراحل طرز تهیه تارت گیلاس و شکلات

مرحله اول: برای درست‌کردن خمیر تارت باید بیسکویت پتی پور را پودر کنید. سپس کره، شکر و پودر کاکائو را به بیسکویت پودر شده اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را کف و دیواره قالب تارت بریزید و به طور فشرده و یکدست پخش کنید. اگر از قالب کمربندی استفاده نمی‌کنید، قالب 8 اینچی را با فویل بپوشانید به طوری که فویل از دیواره‌های قالب بیرون بزند.

اکنون قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت آن را خارج کرده و در فر بگذارید تا بپزد. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

مرحله دوم: مواد میانی تارت را آماده کنید. برای این کار شکلات تخته‌ای را خرد کنید. چهار قاشق غذاخوری آب سرد را روی ژلاتین بریزید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند تا اسفنجی شود.

 

تارت گیلاس یک میان‌وعده مغذی

شیر و آرد ذرت و شکر را در یک قابلمه مخلوط نمایید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام آن را هم بزنید تا ترکیب غلیظ شود. شکلات خرد شده را به مخلوط شیر افزوده و مجدد مواد را هم بزنید تا شکلات ذوب شود.

حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید. ژلاتین ذوب‌شده و کره را به مخلوط شکلات اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله سوم: نان تارت پخته شده را از فر بیرون آورید تا خنک شود. حالا مواد میانی را روی نان تارت بریزید و صاف کنید. تارت را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد میانی سفت شوند.

مرحله چهارم: ژله گیلاس را با آب جوش حل کنید و بگذارید تا خنک شود. گیلاس‌ها را مرتب روی تارت بچینید و سپس ژله خنک شده را به ‌آرامی روی گیلاس‌ها بریزید. در نهایت تارت را به مدت یک ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا ژله سفت شود.

حالا تارت شما آماده شده است. می‌توانید آن را میل کنید.

خواص تارت گیلاس

تارت گیلاس، دسری خوشمزه و مغذی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد.

  • گیلاس‌ها منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که می‌توانند به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی و بیماری‌های مزمن مانند سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی کمک کنند.
  • آنتوسیانین‌ها که همان رنگ قرمز گیلاس هستند، نوعی آنتی‌اکسیدان قوی هستند که می‌توانند به کاهش التهاب و بهبود عملکرد مغز کمک کنند.

 

تارت گیلاس، طعم دلچسب تابستان

  • همچنین گیلاس به دلیل این که سرشار از ملاتونین است خواب را تنظیم کرده و کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد.
  • علاوه بر این به کاهش درد عضلانی کمک کرده و درد مفاصل را کاهش می‌دهد.

در آخر…

به پایان یکی دیگر از مقالات آموزشی اسنپ فود رسیدیم. در این مقاله طرز تهیه تارت گیلاس با چند روش مختلف را به شما آموزش دادیم. حالا می‌توانید هر یک از مزه‌های تارت گیلاس را که بیشتر دوست دارید در خانه درست کنید و در کنار عزیزان از خوردن آن لذت ببرید.

تارت کاستارد نیز از دسرهای لذیذی است که یادگیری طرز تهیه آن را به شما توصیه می‌کنیم.

 

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود