طرز تهیه انواع دسر مناسب جشن تولد
آیا به دنبال ایدههای خاص و منحصر به فردی هستید که فراتر از ارائه یک کیک معمولی در جشن تولد باشد؟ انواع دسر تولد وجود دارد که میتواند به شیرین تر شدن مهمانی به شما کمک زیادی بکند. دسر برای تولد بچه ها میتواند جشن تولد را هیجان انگیزترکند. جشن تولد بدون دردسر نیست. اما فراتر از آن، زمانی که قرار است مهمانانی را برای تولد دعوت کنیم، نوع دیزاین جشن و سرو خوراکیهایی که بتواند همه پسند باشد، کمی به خلاقیت نیاز دارد. این روزها همه ما دوست داریم مهمانی تولد خود را کمی متفاوت تر از سایرین برگزار کنیم. پس اگر شما هم به دنبال دسرهای جشن تولد فوق العاده خلاقانه هستید که بتواند دورهمی شما را متمایز کند، این راهنما را دنبال کنید.
انواع دسر تولد با شکلات و میوه
یکی از راههای خلاقانه و البته خوشمزه برای تنوع بخشیدن به فضای مهمانی، استفاده از ترکیب میوه و شکلات است. دسر شکلاتی یک دسر مناسب جشن تولد است که با دیزاینهای متنوع میتوان جذابیت جشن را افزایش داد. این ایده در کنار ساده بودن خود می تواند بسیار جذاب باشد. در ادامه به معرفی دستور تهیه این دسر می پردازیم.
مواد اولیه دسر میوه شکلاتی
برای تهیه دسر میوه شکلاتی به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
هندوانه | نصف |
چوب بستنی | چند عدد |
توت فرنگی یا هر میوه دیگر | به مقدار لازم |
شکلات قهوه ای و سفید | به میزان لازم |
ترافلهای خوراکی | به مقدار لازم |
طرز تهیه و مراحل دسر میوه شکلاتی
برای طرز تهیه میوه شکلاتی مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: در قدم اول شکلاتهای خود را به صورت جداگانه به روش بن ماری ذوب کنید.
- مرحله دوم: در ادامه توت فرنگیها را به آرامی و با آب سرد بشویید. اجازه دهید توت فرنگیها خشک شوند. البته میتوانید از میوههای دیگر هم استفاده کنید، اما برای اینکه این خوراکی در بینبهترین دسرهای تولد قرار بگیرد، باید میوههایی را انتخاب کنید که ماندگاری و طعم بهتری دارند و برای مهمانی مناسب تر هستند.
- مرحله سوم: هندوانه را به اشکال مکعبی برش بزنید و درون هر کدام یک چوب بستنی فرو کنید.
- مرحله چهارم: کمی که شکلاتهای بن ماری شده خنک شدند، می توانید چوب بستنیهای هندوانه ای را به شکلات قهوهای یا سفید آغشته کنید. پس از درآوردن هر چوب بستنی باید آن را روی یک استند یا کاغذ آلومینیوم قرار دهید و به یخچال منتقل کنید.
- مرحله پنجم: همین مرحله را برای توت فرنگیها تکرار کنید. با این تفاوت که میتوانید هر توت فرنگی را با استفاده از قسمت برگ سبزشان بگیرید و درون شکلاتها فرو ببرید. در این مرحله نیز باید توت فرنگیها را به داخل یخچال انتقال دهید.
- مرحله ششم: برای تزیین و کاور کردن میوههای شکلاتی می توانید از ترافلهای رنگی استفاده کنید. فقط زمان استفاده آنها باید بلافاصله بعد شکلاتی کردن میوهها باشد، چون بعد از خشک شدن این کار امکان پذیر نیست. البته می توانید از شکلاتهای با رنگ مخالف هم برای تزیین هر میوه شکلاتی استفاده کنید.
موس شکلاتی دسر مورد علاقه کودکان
از دیگر انواع دسر برای تولد می توانیم موس شکلاتی را نام ببریم که به عنوان یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص تولد همیشه طرفداران خاص خود را دارد. این دسر را نه تنها برای جشن تولد، بلکه برای هر مهمانی دیگری نیز می توانید سرو کنید. به علاوه طرز تهیه دسر کاسترد را نیز دنبال کرده و از این دسر خوشمزه برای مراسم خود استفاده کنید.
مواد اولیه موس شکلاتی
مواد اولیه موس شکلاتی که یک دسر راحت برای تولد است، به ترتیب زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
چیپس شکلاتی یا شکلات تخته ای | 130 گرم |
شکر | 60 گرم |
خامه | 25 گرم |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
سفیده تخم مرغ | 3 عدد |
نمک | نوک قاشق مربا خوری |
طرز تهیه موس شکلاتی
برای تهیه موس شکلاتی، یکی از انواع دسر تولد خوشمزه ، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- مرحله اول: برای تهیه یکی دیگر از دسرهای جشن تولد باید ابتدا خامه را با تکههای شکلات به روش بن ماری ذوب کنید.
- مرحله دوم: در ادامه تهیه موس شکلاتی باید زرده را با حسابی هم بزنید. سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم زدن را تا جایی ادامه دهید تا مخلوط کاملاً با هم یکدست شود. برای این کار حتماً از همزن برقی استفاده کنید. در طرز تهیه دسر مگنولیا نیز دیدیم که هم زدن با همزن برقی، چقدر میتواند در نتیجه کار موثر باشد.
- مرحله سوم: در این مرحله باید مخلوط خامه و شکلات ذوب شده را به ترکیب اضافه کنید. پس از مخلوط کردن، دوباره ترکیب را به خوبی هم بزنید تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند.
- مرحله چهارم: بعد از آن نوبت کار کردن روی سفیده تخم مرغ است. کمی نمک به سفیدهها اضافه کنید و با همزن مخلوط را خوب هم بزنید تا پف کند. برای تغییر بوی سفیده تخم مرغ میتوانید از کمی وانیل کمک بگیرید. سفیده باید به حدی تغییر فرم دهد که هنگام کج کردن ظرف به آرامی سرازیر شود. البته این نکته را نیز در نظر بگیرید که هم زدن بیش از اندازه هم میتواند پف سفیده تخم مرغ را بگیرد.
- مرحله پنجم: در ادامه سفیدههای تخم مرغ را نیز به ترکیب اصلی اضافه کنید و مخلوط را خوب ترکیب کنید. برای ترکیب کردن از همزن برقی استفاده کنید تا مایع موس شما پف کند.
- مرحله ششم: در انتها مایع را درون قالبهای مورد نظر خود بریزید و برای حداقل 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا موس شکلاتی آماده شود.
- مرحله هفتم: برای تزیین هم میتوانید از تکههای میوه مثل موز، یا خامه و بستنی استفاده کنید.
پاناکوتا زعفرانی از دسرهای شیک و مجلسی
عطر و رنگ زعفران میتواند جلوه خاصی به مهمانی شما دهد و پاناکوتا یک دسر خوشمزه برای جشن تولد است. در ادامه طرز تهیه این دسر فوق العاده را در اختیار شما قرار میدهیم. به علاوه حتما طرز تهیه دسر زعفرانی را نیز که با طعم عالی زعفران دارد، را دنبال کنید.
مواد اولیه پاناکوتا زعفرانی
مواد اولیه پاناکوتا زعفرانی، این دسر ارزان برای تولد به شرح زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
پودر ژلاتین | 2 قاشق سوپ خوری |
شیر | 5/1 پیمانه |
خامه صبحانه | 1 بسته |
شکر | 2/1 پیمانه |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی
برای طرز تهیه دسر برای تولد، دسر پاناکوتا زعفرانی که یکی از انواع دسر مخصوص تولد است مراحل زیر را به ترتیب رعایت کنید:
- مرحله اول: برای تهیه این دسر ساده و البته بسیار خوشمزه ابتدا خامه و شیر را از حدود 30 دقیقه قبل به بیرون از یخچال انتقال دهید تا با محیط هم دما شوند.
- مرحله دوم: در ادامه باید پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید.
- مرحله سوم: قالب مورد نظر خود را چرب کنید. برای قالب زدن پاناکوتا هم میتوانید از قالب کیک سیلیکونی استفاده کنید و هم از قالبهای تک نفره کمک بگیرید.
- مرحله چهارم: در این مرحله باید شیر را درون ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم و کم قرار دهید. سپس خامه و شکر را به صورت کم کم به شیر اضافه کنید و هم زمان مخلوط را خوب هم بزنید.
- مرحله پنجم: هم زدن مواد را تا جایی ادامه دهید که دانههای شکر به خوبی در شیر حل شوند. در این مرحله از تهیه پاناکوتا به عنوان یکی از بهترین دسرهای تولد باید ژلاتین ذوب شده را به مخلوط شیر اضافه کنید.
- مرحله ششم: حالا نوبت اضافه کردن زعفران است. برای خوش عطر شدن دسر حتی می توانید مقدار کمی گلاب به ترکیب اضافه کنید. در نهایت باید طبخ را تا جایی ادامه دهید که دسر شما قوام بیاید. فقط حتماً در نظر داشته باشید که حرارت گاز کم باشد.
- مرحله هفتم: بعد از غلیظ شدن پاناکوتا باید مایع را به درون قالب منتقل کنید. پس از اینکه حرارت دسر گرفته شد، برای مدت زمان حداقل 12 ساعت قالب را درون یخچال قرار دهید تا پاناکوتا ببندد و خودش را بگیرد.
بعد از خواندن این مقاله، پیشنهاد میکنیم که حتما طرز تهیه دسر پان اسپانیا را نیز دنبال کنید.
چیز کیک اسنیکرز دسر محبوب جشن تولد
در میان بهترین دسر های شکلاتی برای تولدها، چیز کیک اسنیکرز طرفداران بیشماری دارد. برای تهیه این دسر لذیذ و شیرین باید اول یک کیک شکلاتی تهیه کنید. دقت کنید که ارتفاع کیک شما زیاد نباشد. همچنین، برروی کیک باید فضای کافی برای مواد تافی و کرم وسط وجود داشته باشید.
برای تهیه این دسر، کیک را آماده کنید و بعد از خنک شدن کیک، به سراغ درست کردن کرم پنیری بروید. با پنیر خامهای و خامه صبحانه، به همراه پودر کرم کارامل کرم را تهیه کنید. در ظرف دیگری، ژلاتین را برروی بخار کتری حل و با شیر سرد مخلوط کنید. بعد از خنک شدن مخلوط ژلاتین، کرم پنیری را به آن اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید. حال کافی است که برروی سطح کیک خنک شده را با شیر مرطوب کنید. سپس، مخلوط کرم پنیری و ژلاتین را بر روی آن بریزید. این کیک باید چند ساعت در یخچال بماند تا خود را گرفته و آماده سرو شود.
برای تهیه تافی نیز شکر سفید یا قهوهای را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا با حرارت ملایم آب شود. بعد از ذوب شدن یک پاکت خامه صبحانه را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا سس تافی شما کاملا منسجم باشد. همین که سس غلیظ شد، از روی حرارت برداشته و بادام زمینیها را به آن اضافه کنید. 1 ساعت در یخچال بماند تا غلیظ شده و سپس برروی کیک پخش کنید.
دسر بیسکویت بستنی
رای تهیه دسر بیسکویت بستنی در یک کاسه مناسب بیسکویتها را خرد کرده و با کره از قبل ذوب شده مخلوط کنید. بعد از آن مخلوط را با یک وسیله مثل چنگال یا قاشق صاف کرده و بستنی را بصورت تکههای کوچک و بریده شده برروی این مخلوط قرار دهید. روی ظرف سلیفون آشپزخانه کشیده و آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید. در زمان استراحت مخلوط بیسکویت بستنی، سس شکلاتی را تهیه کنید.
شکر ،کره شیر و شکلات صبحانه را درون یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت قرارداده، مرتباً هم بزنید. بعد از بجوش آمدن این مخلوط شعله را خاموش کرده و اجازه دهید سرد شود. در زمان سرد شدن چند بار این مخلوط را هم بزنید. ظرف بیسکویت و بستنی را از یخچال خارج کرده و شکلات سرد شده را بر روی آن پخش کنید. در ادامه میتوانید بر روی شکلات پسته یا گردوی خرد شده بریزید. مجددا سطح ظرف را سلیفون آشپزخانه بکشید. کافیست 1 ساعت در یخچال استراحت کند تا آماده سرو شود.
دسر با نان تست و کارامل
در میان آموزش طرز تهیه انواع دسر های شیک و جدید ایرانی و خارجی ، دسر با نان تست راحتترین است. ابتدا پودر کارامل و شیر را درون ظرفی ریخته و حرارت دهید. بعد از بجوش آمدن شیر، حرارت را خاموش کنید. اطراف نانهای تست را جدا کنید. سپس 2 لایه نان تست درون ظرفی بچینید. مخلوط پودر کارامل و شیر داغ را روی نانهای تست بریزید. سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
بعد از گذشت 1ساعت خامه صبحانه را با پودر خامه و پنیر خامهای، در ظرفی دیگر ریخته و مخلوط کنید. کرم خامه فرم گرفته را نیز در یخچال قرار دهید. نانهای تست و کرم را از یخچال خارج کرده و با لیسک کرم را بر روی نان تست پخش کنید. برای تزیین میتوانید از خلال بادام، پسته، پودر گردو، پودر گل محمدی و غیره استفاده کنید. دسر 1 الی 2 ساعت در یخچال استراحت کند تا آماده سرو شود. در کنار این دسر، اگر به دنبال دسرهای ساده و راحت هستید، مطالعه بهترین دسرهای فوری و بی دردسر را به شما پیشنهاد میکنیم.
دسر کافی جوی و کیندر
کیک شکلاتی را آماده کرده و در ظرف نهایی قرار دهید. در یک ظرف مناسب شیرعسلی، خامه صبحانه، پودر خامه و پنیر کیبی را مخلوط کنید. سپس شیر سرد را به این مخلوط اضافه کنید تا مایه شما رقیق شود. سپس یک سوم از مایه را برروی کیک ریخته و پخش کنید.
بعد از آن بیسکویت پتیبور را که در شیر خیس خورده روی کرم پنیری بچینید. باقیمانده مایه کرم پنیری را نیز روی سطح بیسکویتها پخش کنید.
خامه صبحانه را حرارت دهید، تا گرم شود. سپس شکلات کیندر شیری را بهمراه شکلات کاکائویی به این مخلوط اضافه کنید. شکلاتها باید ذوب شوند. بعد از خنک شدن، این مایه شکلاتی را بر روی دسر خود پخش کنید. کیک شما بعد از ۵ الی ۶ ساعت استراحت در یخچال، آماده سرو خواهد بود.
طرز تهیه دسر شکلاتی تاینی
این دسر یکی از دسر های مناسب جشن تولد است که عاشق آن خواهید شد. برای تهیه این دسر، کیکهای تاینی را 2 قسمت کنید و در ظرفی مناسب بچینید. روی آنها شیر نسکافه بریزید تا خیس شوند. بیسکویت پتیبور را در شیر مرطوب کنید و لایه دوم را با بیسکویت پر کنید. بعد خامه صبحانه، پودر قند، وانیل و پنیر خامهای را مخلوط کرده و روی بیسکویتها بریزید. البته، اگر دسرهای شکلاتی را دوست دارید، پیشنهاد میکنیم بهترین دسرهای شکلاتی برای مهمانی و مجالس را نیز در سایت اسنپ فود بخوانید.
در گام آخر 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه را در یک قابلمه روی حرارت قرار دهید. وقتی خامه روان شد قبل از بجوش آمدن، شکلاتهای تختهای را در آن ریخته اجازه دهید ذوب شوند. بعد از خنک شدن آنها را روی لایه آخر بریزید. این کیک بعد از ۵ ساعت استراحت در یخچال آماده سرو خواهد بود
طرز تهیه مشکوفی سه رنگ
برای تهیه این دسر بااصالت ایرانی، شکر را با شیر، زرده تخممرغ، گلاب، وانیل و نشاسته گندم در قابلمه ریخته و هم بزنید. بعد از مخلوط شدن قابلمه را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. بعد از غلیظ شدن آن را به 3 قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودر زعفران و به یک قسمت شکلات سکهای یا چیپسی اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. لیوان سرو را آماده کنید. اول از همه مشکوفی سفید ریخته و بعد مشکوفی زعفرانی و شکلاتی را اضافه کنید. مشکوفی باید 2 الی 3 ساعت در یخچال استراحت کند تا آماده شود.
جشن تولدهای خود را به ما بسپارید…
در این مقاله انواع دسر تولد و چند ایده دسر برای تولد را به شما معرفی کردیم و ایدههایی را با شما به اشتراک گذاشتیم که میتوانند فضای مهمانی را خاص و متمایز کنند. در کنار تمامی دسرهای معرفی شده میتوانید کمی خلاقیت به خرج دهید و با ذوق و هنر آشپزی خود خوراکیهای بیشتری را سرو کنید. سفارش آنلاین شیرینی از طریق اسنپ فود امکانپذیر است و میتوانید بهترین دسرها را در سریعترین زمان داشته باشید. به نظر شما دیگر چه دسرهایی می توانند جشنهای تولد یا مهمانیهای مشابه را جذابتر کند؟
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402