انواع دسر فوری و ساده برای پذیرایی از مهمانان
دسرها یکی از جذابترین و هیجانانگیزترین بخشهای خوشمزه از خوراکیها، در سفرههای بین المللی هستند. انواع دسرها به سفره، رنگ و جلوه خاص و زیبایی میبخشند و معمولا بیش از هر چیزی مورد توجه افرادی قرار میگیرند که دور میز غذا، جمع شدهاند. در این مقاله به معرفی انواع دسر ساده و کم هزینه میپردازیم، با ما همراه باشید و با استفاده از دستور پخت دسرهای آسان و سریع، انواع دسر فوری و راحت را برای خود و عزیزانتان در دورهمیهای دوستانه یا جمعهای خانوادگی سرو کنید.
انواع دسر فوری و آسان
در ادامه چند دستور پخت دسر ساده را توضیح خواهیم داد. هر یک از این دسرها، طعم خاص خود را دارند که البته شما ممکن است با تغییراتی، آنها را تا حدودی متفاوت آماده کنید.
دسر سریع و راحت شله زرد برای 4 نفر
یکی از بهترین دسرهای خوشمزه و فوری، دسر شله زرد است. شله زرد دسری فوق العاده شیرین و خوشمزه است که بیشتر در مراسمات مذهبی، طبخ میشود. برای درست کردن این دسر فوری و خوشمزه کافی است سری به بلاگ اسنپ فود بزنید و طرز تهیه شله زرد نذری برای 20 نفر را بخوانید.
شله زرد |
|
تعداد نفرات | 4 |
زمان آماده سازی | 4 دقیقه |
زمان پخت غذا | 60 تا 80 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
مواد لازم برای تهیه شله زرد
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه شله زرد، این دسر ساده به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
برنج نیم دانه | 2 پیمانه |
شکر | 4 پیمانه |
کره گیاهی یا کره حیوانی | 50 گرم |
زعفران | 1 مثقال |
گلاب | 1 پیمانه |
خلال بادام | به مقدار کافی |
خلال پسته | به مقدار کافی |
پودر دارچین | به مقدار دلخواه |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
طرز پخت شله زرد، دسر لذیذ و خوشمزه
برای آنکه بتوانید این دسر آسان و راحت را در منزل خوشمزه و لذیذ در منزل، آماده کنید؛ این مراحل را با دقت در نظر داشته باشید:
- مرحله اول: در مرحله اول از دستور پخت دسر ساده شله زرد، برنج را از قبل به مدت 3 ساعت در آب و مقداری نمک، خیس کنید.
- مرحله دوم: سپس در قابلمه مناسبی مقداری آب ریخته و بگذارید به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب، برنج را داخل آن بریزید و منتظر بمانید.
- مرحله سوم: در ادامه تهیه این دسر راحت، بعد از اینکه برنج حالت شفتگی و شل پیدا کرد، حرارت را کم کرده و برنج را هم بزنید.
- مرحله چهارم: بعد از اینکه برنج پخته و وارفته شد، شکر را به برنج اضافه کنید، برنج را همراه با شکر هم بزنید تا ته نگیرد.
- مرحله پنجم: سپس در مرحله بعد زعفران سابیده شده و دم کشیده را به مواد اضافه کرده تا رنگ برنج تغییر کرده و خوش رنگ شود.
- مرحله ششم: خلال بادام را در گلاب خیس کنید تا خلالها مزه گلاب بگیرند و خوش طعمتر شوند.
- مرحله هفتم: سپس گلاب و خلال بادامها را به مواد شله زرد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شده و خلالها پخته شوند.
- مرحله هشتم: کره گیاهی یا کره حیوانی را در این مرحله به شله زرد اضافه کنید تا دسر خوش رنگتر شود.
- مرحله نهم: در ادامه اجازه دهید مواد چند دقیقه با هم بجوشند و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
- مرحله دهم: دسر فوری شله زرد را در ظرف زیبایی ریخته و همراه با خلال بادام، خلال پسته و پودر دارچین تزئین کنید.
تا اینجا طرز تهیه یک دسر ساده را آموختیم، اگر به دسرهای ساده و خوشمزه زعفرانی علاقه مند هستید، توصیه میکنیم که حتما مطلب طرز تهیه دسر زعفرانی، دسری ایرانی یا ایتالیایی؟ را در مجله اسنپ فود، دنبال کنید
دسر ساده با شیر و پودر کاکائو
معمولا شیر و پودر کاکائو را همیشه در منزل داریم و اگر به دنبال تهیه یک دسر ساده و خوشمزه باشید؛ این مواد به شما کمک میکنند.
دسر ساده با شیر و پودر کاکائو |
|
تعداد نفرات | 4 |
زمان آماده سازی | 5 تا 7 دقیقه |
زمان پخت غذا | 15 تا 20 دقیقه |
میزان سختی | کم |
مواد اولیه برای دسر با شیر و پودر کاکائو
در زیر مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این دسر ساده و خوشمزه را مشاهده میکنیم:
مواد اولیه | میزان لازم |
شیر | 3 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
پودر ژلاتین | 3 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 150 گرم |
مراحل تهیه دسر شیر و کاکائو ساده
برای تهیه این دسر ساده و سریع، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: لازم است که پیش از هر کاری، ژلاتین را در مقداری آب سرد بریزید و اجازه دهید برای چند دقیقه در آن غوطه ور بماند.
- مرحله دوم: پس از آن به روش بن ماری، ظرف حاوی ژلاتین و آب را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین حل شده و مایع یکدستی حاصل شود.
- مرحله سوم: حالا نوبت آن است که شیر را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. دقت داشته باشید که نمیخواهیم شیر جوشیده و کف کند. تنها گرم کردن آن به حدی که کاکائو به راحتی در شیر حل شود، کفایت میکند.
- مرحله چهارم: حالا کاکائو را در شیر ریخته و شکر را نیز اضافه کنید. این مواد را با هم روی همان حرارت ملایم هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
- مرحله پنجم: سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و ژلاتین ذوب شده را نیز به آنها اضافه کنید.
- مرحله ششم: در ظرفی دیگر خامه را بزنید تا نرم و پف کرده شود.
- مرحله هفتم: خامه را به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا بافتی یکدست حاصل شود.
- مرحله هشتم: قالب مورد نظر خود را به کمک کمی روغن چرب کرده و مخلوط آماده شده را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید.
- مرحله نهم: پس از سپری شدن چیزی در حدود 3 ساعت، دسر راحت شیر و کاکائو شما آماده است. میتوانید این دسر را پس از خارج کردن از قالب، با چیپس شکلات یا کمی خامه، تزئین کنید.
دسر فوری و آسان پودینگ کاراملی
در ادامه دستور تهیه دسر فوری و آسان پودینگ کاراملی خوشمزه را توضیح خواهیم داد. این دسر راحت با نشاسته بسیار خوشمزه بوده و کودکان نیز به آن علاقه زیادی دارند.
پودینگ کاراملی |
|
تعداد نفرات | 4 |
زمان آماده سازی | 5 دقیقه |
زمان پخت غذا | 20 تا 25 دقیقه |
میزان سختی | کم |
مواد لازم برای تهیه پودینگ کاراملی
مواد اولیه برای تهیه این دسر خوشمزه ساده نشاسته در جدول زیر آورده شدهاند
مواد اولیه | میزان لازم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 3 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
نشاسته | 2 قاشق سوپ خوری |
شکلات | 80 گرم |
خامه صبحانه | نصف پیمانه |
وانیل | به مقدار لازم |
طرز تهیه پودینگ کاراملی به صورت مرحله به مرحله
مراحل تهیه پودینگ کاراملی، دسر ساده و سریع یخچالی کم هزینه را در زیر دنبال کنید:
- مرحله اول: برای تهیه پودینگ، ابتدا شکر را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا شکر به شکل کاراملی دربیاید.
- مرحله دوم: سپس دو پیمانه از شیر را به شکر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا بجوشد و دانههای شکر در شیر حل شوند.
- مرحله سوم: در ظرف دیگری وانیل، یک پیمانه شیر، خامه صبحانه، تخم مرغ و نشاسته را بریزید و به خوبی باهم هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
- مرحله چهارم: سپس نیمی از مواد پودینگ کاراملی را به شکر و شیر اضافه کنید و نیم دیگر مواد را در قابلمهای دیگر بریزید و شکلات را به مواد پودینگ اضافه کنید.
- مرحله پنجم: ظرف دلخواهتان را انتخاب کرده و بعد از غلیظ شدن پودینگ، ابتدا رنگ کاراملی را درون ظرف ریخته و اجازه دهید تا کمی خودش را بگیرد، سپس رنگ بعدی را اضافه کنید.
- مرحله ششم: بعد از اینکه ظرفها را پر کردید، آنها را داخل یخچال بگذارید و منتظر بمانید تا خنک و کمی سفت شوند.
- مرحله هفتم: سپس با استفاده از خامه قنادی زده شده و شکلات خرد شده روی پودینگها را تزئین کرده و دسر راحت خود را سرو کنید.
دسر پاناکوتا شکلاتی، از بهترین دسرهای فوری
دسر پاناکوتا شکلاتی، یک دسر فوری ساده و بسیار خوشمزه است که حتما همه عاشق آن میشوند.
دسر پاناکوتا شکلاتی |
|
تعداد نفرات | 4 |
زمان آماده سازی | 5 تا 7 دقیقه |
زمان پخت غذا | 15 تا 20 دقیقه |
میزان سختی | کم |
مواد اولیه دسر پاناکوتا شکلاتی
برای تهیه این دسر ساده خوشمزه، پیش ازهر چیزی باید مواد اولیه زیر را آماده کرده باشید.
مواد اولیه | میزان لازم |
شیر | 5/2 پیمانه |
شکر | 3/1 پیمانه |
خامه صبحانه | 200 گرم |
پودر ژلاتین | 5/1 قاشق غذاخوری |
شکلات رنده شده | 100 گرم |
وانیل | 4/1 قاشق چای خوری |
مراحل تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی
مراحل طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی، ساده ترین دسر ممکن به قرار زیر هستند:
- مرحله اول: ابتدا نصف پیمانه از شیر را به همراه پودر ژلاتین روی بخار آب قرار داده و به هم بزنید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.
- مرحله دوم: مابقی شیر را به همراه شکر و مقداری از خامه صبحانه، به ژلاتین اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید و به خوبی هم بزنید.
- مرحله سوم: سپس مواد را از روی حرارت بردارید و باقی مانده خامه و شکلات را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
- مرحله چهارم: در ادامه بعد از مخلوط شدن شکلات و خامه، وانیل را هم به مواد اضافه کنید.
- مرحله پنجم: در این مرحله دسر پاناکوتا شکلاتی را داخل ظرف مورد نظر خود بریزید و اجازه دهید چند ساعت در یخچال استراحت کند.
- مرحله ششم: سپس دسر فوری و آسان پاناکوتای شکلاتی را با انواع میوه نظیر موز، شاتوت و توت فرنگی تزئین کنید.
همین طور پیشنهاد میکنیم که برای آشنایی بیشتر با این دسر، طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوبترین دسر ایتالیا را مطالعه نمایید.
دسر سریع و راحت ژله رنگین کمان
ژله رنگین کمان، به سفره شما رنگ و رونق زیادی بخشیده و درست کردن آن نیز برخلاف چیزی که به نظر میرسد، کار چندان سختی نیست.
ژله رنگین کمان |
|
تعداد نفرات | 4 |
زمان آماده سازی | 3 تا 4 دقیقه |
زمان پخت غذا | 10 دقیقه |
میزان سختی | کم |
مواد اولیه برای تهیه ژله رنگین کمان
مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه دسر آسان و کم هزینه ژله رنگین کمان، به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان مورد نیاز |
پودر ژله با رنگها و طعمهای مختلف | 4 بسته |
شیر یا بستنی ساده | 2 پیمانه |
طرز تهیه ژله رنگین کمان با شیر و بستنی
برای تهیه ژله رنگین کمانی، به عنوان یک دسر ساده و سریع یخچالی بدون شیر و ساده ترین دسر ممکن مراحل زیر را به دنبال هم، اجرا کنید:
- مرحله اول: برای تهیه کردن هر بسته از پودرهای ژله با طعمهای مختلف ابتدا نصف پودر ژله را داخل کاسهای بریزید ونصف پیمانه آب جوش به پودر ژله اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا ژله شفاف شود.
- مرحله دوم: سپس نصف پیمانه آب سرد به ژله اضافه کرده و به خوبی باهم مخلوط کنید.
- مرحله سوم: سپس ژلهها را به همین ترتیب درست کرده و درون قالب بریزید و 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. به این نکته توجه کنید که ژله در فریزر سفت نشود.
- مرحله چهارم: در ادامه نصف باقی مانده پودر ژله را با نصف پیمانه آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ژله شفاف شود.
- مرحله پنجم: سپس ژله را با نصف لیوان بستنی یا شیر مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید.
- مرحله ششم: ژله را از فریزر خارج کرده و ژله حل شده با بستنی را روی آن بریزید و دوباره در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد، به همین صورت تمام ژلهها را حاضر کنید و به شکل لایهلایه ژله ساده و ژله بستنی را روی هم بریزید تا به شکل رنگین کمانی دربیاید.
- مرحله هفتم: بعد از این که لایه آخر را اضافه کردید ژله را داخل یخچال قرار دهید تا دسر فوری خودش را بگیرد و سفت شود.
- مرحله هشتم: در مرحله آخر، قالب ژله را چند ثانیه در آب داغ قرار دهید تا ژله از قالب به راحتی جدا شود. سپس ژله رنگین کمان خوشمزه و رنگارنگ را در ظرف زیبایی قرار داده و دسر راحت خود را نوش جان کنید.
تا اینجا طرز تهیه دسر ساده با ژله را یاد گرفتیم. برای یادگیری طرز تهیه انواع دسر ساده و کم هزینه یخچالی با ما همراه باشید.
دسر ساده زعفرانی، دسر فوری و آسان
اگر به طعم و بوی زعفران علاقهمند باشید؛ دسر ساده و فوری زعفرانی نیز گزینه خوبی برای شما است که بسیار زود آماده شده و مواد اولیه سادهای نیز دارد.
دسر ساده زعفرانی |
|
تعداد نفرات | 4 |
زمان آماده سازی | 4 دقیقه |
زمان پخت غذا | 25 تا 30 دقیقه |
میزان سختی | کم |
مواد اولیه مورد نیاز دسر ساده زعفرانی
برای تهیه این دسر آسون زعفرانی خوشمزه، مواد زیر را آماده کنید:
مواد اولیه | میزان لازم |
شیر | 3 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
آب | نصف پیمانه |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به اندازه لازم |
خامه صبحانه | 100 گرم |
خلال بادام و خلال پسته | به مقدار کافی |
مراحل تهیه دسر زعفرانی ساده
برای تهیه این دسر کم هزینه زعفرانی، مراحل زیر را یکبهیک، دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا آب را داخل کاسهای بریزید و پودر ژلاتین را اضافه کنید و 15 دقیقه این ترکیب را کنار بگذارید تا ژلاتین تغییر فرم داده و بافت اسفنجی پیدا کند.
- مرحله دوم: در ادامه ترکیب آب و پودر ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار داده تا دانههای ژلاتین در آب حل شده و سپس ترکیب را کنار بگذارید تا خنک شود.
- مرحله سوم: شیر را داخل قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید، شکر را به شیر اضافه کرده و هم بزنید تا دانههای شکر در شیر حل شود.
- مرحله چهارم: در ادامه گلاب و زعفران را به مواد اضافه کرده و کمی هم بزنید. مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
- مرحله پنجم: در این مرحله خامه را به مواد دسر زعفرانی اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب کنید تا خامه در مواد حل شود.
- مرحله ششم: در مرحله آخر ژلاتین آماده شده را به مواد دسر فوری اضافه کرده و به خوبی هم بزنید و در یخچال نگهدارید.
- مرحله هفتم: بعد از آماده شدن دسر سریع و راحت زعفرانی، روی آن را با استفاده از خلال بادام و خلال پسته تزئین کرده و نوش جان کنید.
دسر شکلاتی کوکی نوتلا، دسر سریع و راحت
اگر به طعم نوتلا علاقهمند هستید، دسر شکلاتی کوکی نوتلا، قطعا برای شما هیجانانگیز خواهد بود.
دسر شکلاتی کوکی نوتلا |
|
تعداد نفرات | 4 |
زمان آماده سازی | 3 دقیقه |
زمان پخت غذا | 25 دقیقه |
میزان سختی | کم |
مواد اولیه مورد نیاز دسر شکلاتی کوکی نوتلا
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این دسر اسان و خوشمزه، به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
نوتلا | 1 پیمانه |
آرد نان فانتزی | 1 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
طرز تهیه دسر شکلاتی کوکی نوتلا
برای تهیه این دسر خیلی ساده شکلاتی کوکی نوتلا، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: برای تهیه این دسر فوری خوشمزه ابتدا نوتلا و تخم مرغ را به مدت چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید.
- مرحله دوم: سپس نوتلا را با تخم مرغ در ظرفی بریزید.
- مرحله سوم: با استفاده از همزن مواد را به خوبی مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست و صاف شود.
- مرحله چهارم: در ادامه آرد را به همراه بیکینگ پودر چند بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.
- مرحله پنجم: سپس در این مرحله لازم است مواد را به خوبی ترکیب کنید تا بافت کوکیها یکدست شده و آرد داخل آنها گلوله نشود.
- مرحله ششم: در مرحله بعد کف یک ظرف را با کاغذ روغنی پوشانده و با استفاده از قاشق مواد دسر را با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و داخل فریزر قرار دهید.
- مرحله هفتم: فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه دهید گرم شود.
- مرحله هشتم: سپس کوکیها را از فریزر خارج کرده و روی سینی که از قبل آماده کردهاید قرار دهید.
- مرحله نهم: سینی دسر را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بپزند.
- مرحله دهم: در ادامه کوکیها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
- مرحله یازدهم: به آرامی کوکیهای نوتلا را از روی کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف زیبایی قرار دهید و سپس نوش جان کنید.
دسر آسان و خوشمزه شما آماده است، نوش جان.
دسر تارت بستنی، از بهترین دسرهای فوری و بی دردسر
تارت بستنی با طعم وانیلی، میتواند یک دسر بسیار خوشمزه باشد که حتما به عنوان یک دسر سرد مورد توجه همه قرار میگیرد
دسر تارت بستنی |
|
تعداد نفرات | 4 |
زمان آماده سازی | 5 تا 7 دقیقه |
زمان پخت غذا | 20 تا 30 دقیقه |
میزان سختی | کم |
مواد اولیه دسر تارت بستنی
در زیر مواد اولیه این دسر ساده خانگی و خوشمزه را مشاهده میکنید:
مواد اولیه | میزان لازم |
بیسکوییت شکلاتی کرمدار | 20 عدد |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
بستنی وانیلی | 2 پیمانه |
مراحل تهیه دسر تارت بستنی
مراحل تهیه این دسر سرد، فوری و راحت را در زیر دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا 5 عدد از بیسکوئیتها را در ظرفی خرد کنید. شما ممکن است در انواع دسر ساده و کم هزینه با بیسکویت پتی بور نیز بتوانید این دسر خوشمزه را با تغییراتی آماده کنید.
- مرحله دوم: 10 عدد دیگر از بیسکوئیتها را در مخلوط کن بریزید و کاملاً له کنید.
- مرحله سوم: کره را در ادامه به بیسکوئیتهای له شده اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب کنید.
- مرحله چهارم: در این مرحله مواد را درون یک قالب کمربندی بریزید و با استفاده از یک لیوان بیسکوئیت را فشار دهید تا در قالب به فشرده شود.
- مرحله پنجم: بستنی وانیلی را باید از قبل در محیط قرار دهید تا نرم شود. سپس بستنی را با کمک لیسک روی مواد درون قالب بریزید و پخش کنید.
- مرحله ششم: در ادامه بیسکوئیتهای خرد شده را روی بستنی قرار دهید.
- مرحله هفتم: سپس روی قالب را با استفاده از سلفون بپوشانید و مواد را چند ساعت در یخچال قرار دهید.
- مرحله هشتم: سپس قالب را از یخچال خارج کرده و دسر آسان و راحت تارت بستنی را در ظرف مناسبی قرار داده و سرو کنید.
دسر موچی، دسر پرطرفدار و آسان
موچی یک دسر شگفتانگیز ژاپنی است که میتواند شما را به دنیای طعم و بافتهای متفاوت ببرد. این شیرینی نرم و محبوب، از خمیر برنج چسبناک و فیلینگهای دلخواه شما تهیه میشود و بسیار لطیف و کشدار است. اما جادوی موچی فقط در بافت آن نیست؛ هر موچی ممکن است با طعمهای شگفتانگیزی مثل توت فرنگی، بستنی یا حتی شکلات پر شده باشد. در مقالهی طرز تهیه موچی در بلاگ اسنپ فود به طور کامل طرز تهیه انواع مختلف این دسر ژاپنی را برای شما توضیح دادهایم.
دستور پخت دسر ساده، راهی برای غافلگیر کردن مهمانان…
بنابر آنچه در مقاله گفته شد،طرز تهیه انواع دسر را به شما آموختیم. دسرها در طعمها و مزههای متنوع تهیه میشوند که برخی از این دسرها چاق کننده و برخی دیگر به کاهش وزن کمک میکنند. بنابراین افرادی که رژیم غذایی لاغری دارند، بهتر است برخی از بهترین دسرهای فوری و بی دردسر را در برنامه غذایی خود بگنجانند. دسرهایی نظیر دسر آناناس، دسر سیب و سس کره بادام زمینی و نان آجیل و میوه به کاهش وزن کمک کرده و موجب تناسب اندام در افراد میشوند.
در پایان، اگر تمایل داشتید تا دستور پخت دسرهای سریع و آسان را کنار گذاشته و برای مهمانیها، یک دسرساده و خوشمزه را از بیرون تهیه کنید، میتوانید روی کمک اسنپ فود حساب کنید. به این منظور، کافی است به سفارش آنلاین شیرینی مراجعه کرده و موارد دلخواه خود را آنلاین سفارش دهید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402