آموزش آشپزی

طرز تهیه بال مرغ کبابی + مزه دار کردن بال و کتف مرغ

بال مرغ کبابی به عنوان یک میان وعده خوشمزه، فوق‌العاده است! زمانی که کتف و بال کبابی را با سس‌های خانگی نوش جان کنید، می‌توانید یک روز خاطره انگیز را برای همیشه در ذهن خود و دیگران ثبت نمایید. درست است که به ظاهر کار ساده‌ای است، اما با دانستن برخی ترفندها می‌توان این خوراک اشتهاآور را به بهترین نحو ممکن تهیه کرد. با وبلاگ اسنپ فود همراه باشید  تا با طرز تهیه بال کبابی خوشمزه آشنا شوید.

بال مرغ کبابی

تعداد نفرات ۶ نفر
زمان آماده سازی ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
درجه سختی متوسط

طرز تهیه بال مرغ کبابی چگونه است؟

بال و کتف کبابی

بال مرغ کبابی مانند طرز تهیه کوبیده مرغ یکی از آن غذاهایی است که اغلب همه کسانی که دستی در آشپزی دارند، برای یکبار هم که شده آن را درست کرده‌اند. البته، برای آنکه این غذا را به صورت کاملا حرفه‌ای آماده کنید، باید به سس آن نیز توجه ویژه‌ای داشته باشید. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم اول از همه سس را درست کرده و سپس به تهیه بال کبابی بپردازید.

قبل از اینکه به دستور پخت بپردازیم توصیه می‌کنیم از صفحه طرز تهیه زرشک پلو مرغ در وبلاگ اسنپ فود نیز دیدن کنید تا با نحوه پخت زرشک پلو مرغ آشنا شوید.

مواد مورد نیاز برای تهیه کباب بال و کتف مرغ

برای آن که بال مرغ کبابی را درست کنید، این مواد اولیه را تهیه نمایید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بال و کتف مرغ ۲ کیلوگرم
روغن ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل ۱ قاشق چای‌خوری
زعفران به مقدار لازم

مواد اولیه برای سس بال کبابی

بال و کتف کبابی شما برای اینکه خوشمزه‌تر شود به سس مخصوص نیاز دارد. برای تهیه سس نیز مواد زیر را آماده کنید.

مواد لازم برای سس بوفالو مقدار مورد نیاز
سس بوفالو ¼ فنجان سس
سس رنچ ¼ فنجان
مواد لازم برای سس پارمسان و سیر مقدار مورد نیاز
سیر (خرد شده) ۱ حبه
کره (ذوب شده) ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان رنده شده ۳ قاشق غذاخوری
جعفری تازه (ریز خُرد شده) جعفری تازه (ریز خُرد شده)
مواد لازم برای سس باربیکیو عسلی مقدار مورد نیاز
سس گوجه فرنگی ۱ فنجان
شکر قهوه ای ½ فنجان
سرکه سیب ¼ فنجان
عسل عسل
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه بال کبابی خانگی

نحوه درست کردن بال کبابی

روش پخت بال کبابی به صورت زیر است:

  • مرحله اول: در اولین گام لازم است تا منقل را برای کباب کردن بال‌ها آماده کنید.
  • مرحله دوم: در این مرحله سس‌ها را درست کنید. برای تهیه سس بوفالو، سس بوفالو و سس گوجه فرنگی را در یک کاسه کوچکی مخلوط کنید. برای درست کردن سس پارمسان سیر، همه مواد را در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند و سپس به صورت گرم سرو کنید. تمام مواد لازم برای سس باربیکیو عسلی را در قابلمه متوسط ​​و روی حرارت متوسط ​مخلوط کنید. در این مرحله باید سس را بجوشانید. حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا جوش بیاید. سس را از روی حرارت برداشته و به صورت گرم سرو کنید.
  • مرحله سوم: بال‌ها و کتف‌هایی را که برای چند ساعت در زعفران خوابانیده‌اید را از یخچال بیرون بیاورید و به سیخ بکشید. سپس از هر طرف با نمک و فلفل بال‌ها را مزه‌دار کنید.
  • مرحله چهارم: بال‌های مرغ را مستقیما روی منقل قرار دهید و آن‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کباب کنید. هر ۳ تا ۵ دقیقه یک بار بال‌ها را زیر و رو کنید تا از سوختن آن‌ها جلوگیری شده و پوستشان به طور کامل ترد شود. آن‌قدر بال‌ها را کباب کنید تا پوست آن‌ها حالتی برشته و قهوه ای رنگ پیدا کند. سپس آن‌ها را از منقل بردارید و به همراه سس سرو کنید.

ارزش غذایی کباب بال مرغ زعفرانی

با طرز تهیه بال کبابی آشنا شدید. حال به این سوال پاسخ دهید که آیا با ارزش غذایی کباب بال مرغ زعفرانی آشنا هستید؟ در جدول زیر می‌توانید اطلاعات جامعی در این باره به دست آورید:

کالری ۳۸۴ کیلوکالری
کربوهیدرات ها ۱ گرم
پروتئین ۳0 گرم
چربی ۲۸ گرم
چربی اشباع شده ۸ گرم
کلسترول ۱۲۶ میلی‌گرم
سدیم ۵۰۷ میلی‌گرم
پتاسیم ۲۵۵ میلی‌گرم
فیبر ۱ گرم
شکر ۱ گرم
ویتامین سی ۱ میلی‌گرم
کلسیم: ۲۰ میلی‌گرم ۲۰ میلی‌گرم
آهن ۲ میلی‌گرم

نکات مهم در طرز تهیه بال کبابی و کتف

نکات مهم در تهیه بال کبابی

نکات زیادی برای پخت بال کبابی وجود دارند که شما به کمک آن‌ها می‌توانید این غذا را به صورت حرفه‌ای درست کنید:

  • یکی از نکات مهم، این است که باید بال‌ها را برای کباب شدن روی درجه حرارت متوسط قرار داده و مرتب پشت و رو کنید، تا به خوبی تمام قسمت‌های آن کباب شوند. برای پخت بال کبابی از منقل زغالی یا گازی استفاده کنید و مدام بال‌ها را باد بزنید.
  • اگر دوست دارید گوشت داخلی بال‌هایی که آماده می‌کنید، کمی بیشتر پخته شود؛ باید آن‌ها را روی دمای کم منقل و در مدت زمان بیشتری پخت تا بال‌ها به اصطلاح مغز پخت شوند. همچنین، پیشنهاد می‌کنیم سس مخصوص بال کبابی را از قبل درست کنید تا به محض اینکه بال‌ها از باربیکیو خارج شدند، سریع سرو نمایید.
  • گریل یا باربیکیو خود را روشن کنید. قبل از پخت بال مرغ، مطمئن شوید که تمام نقاط منقل دارای دمای ثابت است.
  • بال‌ها را در چاشنی مورد نظر برای مدتی بخوابانید، سپس بعد از آغشته کردن بال‌ها با روغن یا کره، آن‌ها را کباب کنید. دقت داشته باشید که باید گوشت بال‌ها به خوبی در مواد آغشته شده و طعم آن‌ها را به خود بگیرد.
  • در طرز تهیه بال کبابی، بال‌ها را مرتب زیر و رو کنید. برای جلوگیری از سوختن و داشتن پخت یکنواخت پوست بال‌ها، آن‌ها را هر ۳ تا ۵ دقیقه یک بار در حالی که روی کباب پز هستند، زیر و رو کنید.
  • اگر عاشق بال کبابی تند هستید، می‌توانید مقدار فلفل را بیشتر کنید. البته باید توجه داشته باشد که سعی کنید فلفل را به مقدار مورد نیاز اضافه کنید تا مزه دار کردن بال کبابی به نحوی انجام شود که برای همۀ افراد قابل مصرف باشد.
  • روش پخت بال کبابی در فر نیز بسیار ساده است و شما به جای منقل، می‌توانید آن را درون فر نیز درست کنید.

سس های مخصوص بال مرغ کبابی

سس های بال کبابی

طرز تهیه بال کبابی شامل سه سس شگفت انگیز است و هر سه این سس‌ها دارای طعم های متفاوت و خوشمزه‌ای هستند. تند و اسپایسی، ملایم و شیرین سه ترکیب مناسب برای این سس بال مرغ می‌باشند.

  • سس بوفالو خامه‌ای: این سس زمانی عالی است که بخواهید یک چاشنی از گوشت بوفالو روی بال‌هایتان داشته باشید. سس بوفالو و بال مرغ، دو ترکیب عالی هستند و یکی از موارد ضروری در سرو این غذای خوشمزه است.
  • سس پارمسان و سیر: یک گزینه مناسب دیگر سس پارمسان و سیر است. این سس مورد علاقه خانواده‌ها است و آن را می‌توان سسی خوب و خوش طعم برای بال مرغ کبابی دانست.
  • سس باربیکیو عسلی: در آخر می‌توانید از دستور تهیه سس باربیکیو عسلی را برای بال کبابی خود استفاده نمایید. این سس مورد علاقه کودکان است، اما بزرگ‌سالان نیز از خوردن آن نهایت لذت را می‌برند.

یکی دیگر از مزایای سرو سس در کنار بال مرغ کبابی این است که بال‌ها تردتر می‌مانند. اگر بال‌ها را کاملا در سس بغلتانید، پوست بال‌ها قطعا شروع به نرم شدن کرده و این باعث خواهد شد تا میل کردن آن‌ها به مراتب جذاب‌تر باشد.

بال مرغ کبابی با هر سسی که دوست داری رو آنلاین سفارش بده…

کباب کردن بال‌ها یکی از آسان‌ترین غذایی است که اغلب بسیاری از افراد می‌توانند آن را درست کنند؛ حتی کسانی که مهارت چندانی در آشپزی ندارند. اگر می‌خواهید این غذا را به بهترین شکل ممکن درست کنید، کافی است از این طرز تهیه غذا با بال مرغ که در بالا ارائه کردیم استفاده نمایید. البته اگر در هر زمان، وقت کافی برای تدارک دیدن این غذای خوشمزه را ندارید، می‌توانید به بخش سفارش آنلاین غذا  اسنپ فود مراجعه کرده و بال کبابی را سفارش دهید.

در پایان، پیشنهاد می‌کنیم که اگر به کباب و غذاهای کبابی علاقه‌مند هستید مطالب زیر را مطالعه کنید:

طرز تهیه مرغ ترش (جوجه کباب ترش) شمالی – گیلانی و مازندرانی

طرز تهیه جوجه کباب ناب رستورانی (طرز تهیه انواع جوجه کباب)

طرز تهیه کباب وزیری (چلوکباب وزیری)

بال کنجدی، ته‌دیگی منحصر به فرد برای انواع پلوها

نوشته های مرتبط

‫10 دیدگاه ها

  1. سلام از وقتی که با سایت شما آشنا شدم دیگه غذاهای تکراری نخوردم بال مرغ کبابی واقعا لذیذ هستش ممنون

  2. سلام توضیحهات خیلی خوبی برای درست کردن بال مرغ کبابی داده بودید این بار بال مرغ خوشمزه تری را دست کردم

    1. سلام خوشحالیم که تونستیم راحتی شما را فراهم کنیم اگر تمایل دارید غذاها با گوشت و مرغ درست کنید پیشنهاد میدم انواع غذاهای گوشت و مرغ ببیند از این زیرمجموع غذای قیمه ریزه امتحان کنید https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%82%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%87/ https://blog.snappfood.ir/category/cuisine/main-course/make-meat-chicken/

    1. سلام سس برای بال کبابی درست کنید سرو سس در کنار بال مرغ کبابی این است که بال‌ها تردتر می‌مانند. اگر بال‌ها را کاملا در سس بغلتانید، پوست بال‌ها قطعا شروع به نرم شدن کرده و این باعث خواهد شد تا میل کردن آن‌ها به مراتب جذاب‌تر باشد

  3. واقعا ممنون بلاگ همه چیز تمام هستش طرز تهیه انواع کباب ها و انواع جوجه کباب ها و طرز تهیه انواع بال مرغ نحوه ای مزه دار کردن بال و کتف مرغ با نکته های خوبش گفته و کار ما را برای آماده سازی غذاهای دورهمی ها راحت تر کرده و مزه ای کباب بال و کتف مرغ خوشمزه تر و خاص تری را تجربه کردیم

    1. سلام خواهش میکنیم بال کتف مرغ غذایی خوشمزه مورد پسند تمام مهمانی ها هستش خوشحالیم که طرز تهیه بال مرغ کبابی و مزه دار کردن بال و کتف مرغ را پسند کردید کباب مرغ را هم امتحان کنید https://blog.snappfood.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%BA/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا