انواع شیرینی خشک و تر

طرز تهیه شیرینی میکادو بدون نیاز به فر

شیرینی میکادو، شیرینی لایه لایه‌ای است که از نان میکادو و خمیری مانند حلوا به دست می‌آید. جالب است بدانید که طرز تهیه شیرینی میکادو بدون نیاز به فر هم امکان پذیر است. در تهیه این شیرینی علاوه بر استفاده از نان مخصوص میکادو، دو آرد سفید و آرد نخودچی باید مورد استفاده قرار گیرند. شیرینی میکادو را می‌توانید مانند طرز تهیه رولت شکلاتی به آسانی درست کنید.

برای تزئین شیرینی میکادو می‌توانید از مواد مختلفی استفاده کنید؛ هرچند اغلب شکلات آب شده به‌کار می‌رود. برای این کار لایه‌ای شکلات روی شیرینی می‌ریزید؛ سپس شکلاتی با رنگ دیگر (عموماً به صورت خطی) روی لایه اولی ریخته می‌شود. در این مقاله از اسنپ فود به شما طرز تهیه شیرینی میکادو را آموزش می‌دهیم. تا انتهای این مطلب همرا ما باشید.

شیرینی میکادو

تعداد نفرات 6 نفر
زمان آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان تهیه 20 دقیقه
میزان سختی کم

روش اول در تهیه شیرینی میکادو

روش اول در تهیه شیرینی میکادو

میکادو، شیرینی خوشمزه‌ای است که طرفداران زیادی دارد. این شیرین در مراسم‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. شیرینی میکادو مانند طرز تهیه حلوای خرما؛ مجلسی، رولتی و با بیسکوییت برای مراسم‌های یادبود نیز استفاده می‌شود. با توجه به اینکه طرز تهیه شیرین میکادو آسان است، اغلب افراد به درست کردن آن ترغیب می‌شوند.

مواد لازم برای طرز تهیه “شیرینی میکادو” در خانه بدون نیاز به فر

مواد لازم برای طرز تهیه “شیرینی میکادو” در خانه بدون نیاز به فر

برای تهیه این شیرینی خوش طعم به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد سفید قنادی ۳ لیوان
آرد نخودچی 5/1 لیوان
پودر قند 5/1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
کره یا روغن جامد ۱۵۰ گرم
پودر هل 1 قاشق چای‌خوری
دارچین 1 قاشق چای‌خوری
نان میکادو نصف بسته
شکلات شیری به مقدار کافی
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
شکلات تخته‌ای ۵۰ گرم

طرز تهیه شیرینی میکادو

برای طرز تهیه شیرینی میکادو بازاری مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: ابتدا آرد سفید قنادی را دو بار الک کنید، آن را روی حرارت کم قرار داده و هم بزنید. هم زدن آرد روی حرارت کم برای برطرف کردن خامی آرد انجام می‌شود و ممکن است در حدود 10 دقیقه زمان لازم داشته باشد.
  • مرحله دوم: برای طرز تهیه شیرینی میکادو با آرد نخودچی، زمانی که آرد خامی خود را از دست داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کرده و هم بزنید. به مدت 10 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  • مرحله سوم: وقتی خامی آردها از بین رفت، پودر کاکائو و پودر قند الک شده را اضافه کرده و ۲ دقیقه به هم زدن مشغول باشید. سپس حرارت را خاموش کرده و پس از اینکه مخلوط کمی خنک شد، آن را دو بار الک کنید.
  • مرحله چهارم: اکنون زمان آن است که مخلوط را در تابه بریزید و روغن جامد را اضافه کنید. مجددا مخلوط را روی حرارت کم به خوبی هم بزنید.
  • مرحله پنجم: روغن مایع را نیز آرام آرام اضافه کنید و به هم زدن ترکیب ادامه دهید. مقدار روغن مایع باید درحدی باشد که مخلوط به غلظت مناسب برسد؛ بدین صورت که در مقایسه با حلوا، باید غلظت کمتری داشته باشد.
  • مرحله ششم: هم زمان با حرارت دیدن مخلوط، پودر هل و دارچین را هم اضافه کرده و در نهایت شعله را خاموش کنید.
  • مرحله هفتم: ورقه‌ای نان میکادو را روی میز قرار داده و تا مخلوط داغ است، روی نان بریزید و با کمک پالت یا یک قاشق آن را صاف کنید؛ سپس ورق بعدی را بگذارید. هر ورق را که می‌گذارید، با دست کمی روی فشار دهید تا به‌خوبی به هم بچسبند. وقتی آخرین ورق نان میکادو را قرار دادید، جسمی سنگین روی آن بگذارید تا بچسبند.
  • مرحله هشتم: شکلات تخته‌ای را با حرارت کتری (به روش بن ماری) آب کرده و روی شیرینی میکادو بریزید. سپس با پالت، شکلات را روی تمام سطح میکادو پخش کنید.
  • مرحله نهم: اکنون نوبت به آن رسیده که با چاقویی تیز، شیرینی میکادو را برش بزنید. در انتها، تزئین میکادو را با شکلات شیری آب شده کامل کنید.

چند نکته در طرز تهیه شیرینی میکادو

چند نکته در طرز تهیه شیرینی میکادو

در طرز تهیه شیرینی میکادو، نکات زیر را مدنظر قرار دهید.

  • اگر هنگام افزودن روغن مایع دقت نکنید و روغن را بیشتر از حد مجاز بریزید؛ مخلوط شل می‌شود و چسبندگی لازم را نخواهد داشت.
  • مواد را روی نان میکادو به صورت یک‌دست پهن کنید تا چسبندگی خوبی داشته باشد. اگر در قسمت میانی خمیر بیشتری بریزید باعث می‌شود که لبه های نان به خوبی به هم نچسبند؛ در نتیجه شیرینی شما انسجام کافی را نخواهد داشت.
  • برای اینکه برش منظمی داشته باشید از چاقویی تیز استفاده کنید.
  • می‌توانید شکلات شیری را کامل روی شیرینی بریزید و تزئین لایه خطی را با شکلات تخته‌ای انجام دهید.
  • بهتر است از شکلات تلخ استفاده کنید، زیرا باتوجه به شیرینی کافی میکادو، روکش با شکلات تلخ به تعادل مزه آن کمک می‌کند.
  • شیرینی میکادو را در ظرفی در بسته و در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.

روش دوم تهیه شیرینی میکادو خانگی

روش دوم تهیه شیرینی میکادو خانگی

برای درست کردن میکادو می‌توانید روش دیگری را استفاده کنید تا شیرینی ساده‌ای برای سرو کردن داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه میکادو خانگی

در این روش برای طرز تهیه شیرینی میکادو به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد سفید قنادی 2 لیوان
آرد نخودچی نصف لیوان
پودر قند 1 لیوان
روغن مایع 5/1 لیوان
وانیل نصف قاشق چای‌خوری
پودر هل نصف قاشق چای‌خوری
نان میکادو 2 بسته
زعفران دم کرده به مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی میکادو ساده

در طرز تهیه شیرینی میکادو با شکر مراحل زیر را به دقت انجام دهید.

  • مرحله اول: آرد سفید قنادی را الک کنید و روی حرارت تفت دهید تا خامی آن از بین برود. هنگامی که روی حرارت است حتماً باید آرد را هم بزنید که حرارت زیاد باعث تلخی آن نشود.
  • مرحله دوم: آرد نخودچی را بعد از الک کردن به آرد سفید افزوده و هم بزنید تا خامی آن هم کامل از بین برود.
  • مرحله سوم: پودر هل و وانیل را به مخلوط آردها اضافه کرده و روی همان حرارت کم مخلوط کنید. پودر قند را نیز الک کرده و به مواد آردی بیفزایید.
  • مرحله چهارم: روغن را آرام آرام و همراه با مخلوط کردن آردها اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد. توجه کنید که غلظت کم مخلوط باعث می‌شود تا شیرینی منسجمی نداشته باشید.
  • مرحله پنجم: کمی تفت دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. در واقع خمیری که به دست می‌آید باید به اندازه کافی یک‌دست بوده و شل نباشد. این نکته باعث می‌شود تا پهن کردن آن روی ورق نان به‌خوبی انجام شود.
  • مرحله ششم: کمی زعفران دم کرده را در مخلوط اضافه کنید که طعم و رنگ بهتر و متفاوتی به خود بگیرد.
  • مرحله هفتم: روی ورقه نان خمیر را بریزید و با قاشق یا پالت صاف کنید. سپس ورق دوم را قرار داده و فشار دهید تا به هم بچسبند؛ لایه لایه آن‌ها را روی هم قرار دهید. هر ورق را که می گذارید، کمی با دست فشار دهید. نهایتاً جسمی سنگین روی شیرینی بگذارید تا مواد بین لایه‌ها خوب بچسبند.
  • مرحله هشتم: با شکلات شیری آب شده روی آن را یک لایه شکلات بریزید؛ می‌توانید روی شکلات را باز هم به دلخواه خود تزئین کنید. در نهایت با استفاده از یک چاقو تیز، شیرینی را برش بزنید. برای تزئین می‌توانید از پودر پسته و بادام هم استفاده کنید.

شیرینی میکادو طعمی جذاب و خاطره‌انگیز!

شیرینی میکادو طعمی جذاب و خاطره‌انگیز!

در این مقاله طرز تهیه شیرینی میکادو در خانه را به دو روش آموزش دادیم. شیرینی میکادو را می‌توانید در خانه بدون نیاز به فر آماده کنید. کافی است موادی که در دستور پخت مقاله اسنپ فود برای شما ارائه شد، تهیه کرده و قدم به قدم مراحل را انجام دهید. رعایت نکردن نکاتی که گفته شد، باعث کاهش کیفیت شیرینی میکادوهای خانگی می‌شود. بنابراین توصیه می‌کنیم تا گام به گام تمام اصول، روش‌ها و نکات را هنگام کار خود مورد توجه قرار دهید.

در پایان، پیشنهاد می‌کنیم که اگر به طعم‌های شیرین علاقه‌مند هستید طرز تهیه حلوای سیاه اردبیل + رازهای خوشمزه شدن آن را نیز دنبال کنید.

به علاوه، اگر هوس خوردن شیرینی میکادو یا هر نوع شیرینی دیگری را کرده‌اید اما زمان تهیه آن در منزل را ندارید، می‌توانید از اسنپ فود کمک بگیرید. با سفارش آنلاین شیرینی از اسنپ فود، شیرینی خوشمزه و دلخواه خود را سفارش داده و درب منزل یا محل کار خود، در کوتاه‌ترین زمان ممکن تحویل بگیرید.

نوشته های مرتبط

دکمه بازگشت به بالا