طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب
1/5 - (1 امتیاز)

اگر از طرفداران کیک‌های میوه‌ای باشید، احتمالا کیک سیب و دارچین را حد اقل یک بار امتحان کرده اید و یا حتی طرز تهیه کیک سیب و دارچین را به خوبی یاد گرفته‌اید و اجرا می‌کنید. طرز تهیه کیک سیب یخچالی هم به همان میزان طرفدار داردو اما ما در این مقاله می‌خواهیم به اموزش یکی از ترکیب‌های بسیار خوشمزه با سیب یعنی طرز تهیه کیک سیب کاراملی بپردازیم.

کیک سیب کاراملی در زمره دسرهای لذیذ و مغذی به شمار می‌رود که در میان اغلب گروه‌های سنی پرطرفدار است. این دسر، سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌ها، لیپیدها و اسیدهای آمینه است. علاوه‌براین، منبعی بی‌نظیر برای جذب چربی‌های مفید و کربوهیدرات است.

کیک سیب با سس کارامل در منوی اغلب کافی شاپ‌ها دیده می‌شود؛ با وجود این، نوع خانگی آن که با رعایت تمام فوت و فن‌های مهم کیک‌پزی تهیه می‌شود؛ کیفیت و طعم منحصر به فردی دارد.

در ادامه این مطلب به طرز تهیه کیک سیب کاراملی می‌پردازیم. در صورتی‌که تمایل دارید این کیک سالم و مقوی را خودتان تهیه کنید؛ با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک سیب کاراملی چگونه است؟

کیک سیب کاراملی، دسری خوشمزه، مقوی و سیرکننده است که به عنوان صبحانه، میان وعده و پذیرایی در مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه همواره مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ماده اصلی این دسر، سیب است که خواص فراوانی دارد؛ از جمله خواص مصرف سیب می‌توان به تقویت مغز، کاهش درد مفاصل، تنظیم فشار خون و کمک به درمان بیماری نقرس اشاره نمود.

برخلاف سایر انواع کیک‌ها و شیرینی‌ها که چرب، سنگین و پرکالری هستند و در مناسبت‌های خاصی تهیه و مصرف می‌شوند؛ این دسر سبک، سالم و مغذی را می‌توانید هر روز نیز مورد استفاده قرار دهید. همچنین می‌توانید از آن به عنوان تغذیه برای مدرسه فرزندان خود استفاده کنید. در ادامه به طرز تهیه کیک سیب و کارامل و مواد اولیه آن اشاره می‌کنیم.

مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه کیک سیب ساده با سس کارامل

  • 2 پیمانه آرد
  • 1 پیمانه شکر
  • 2 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • یک دوم پیمانه روغن
  • 3 عدد تخم مرغ
  • یک چهارم پیمانه ماست
  • وانیل به مقدار لازم
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کیک سیب با سس کارامل

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  • 8 قاشق سوپخوری شکر
  • 1 قاشق سوپخوری عسل
  • 2 قاشق سوپخوری خامه
  • 170 گرم گردوی خرد شده
  • وانیل و نمک به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم

طرز تهیه کیک سیب لایه‌ای کاراملی

  • ابتدا لازم است که زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید و هر یک را در ظرفی جداگانه بریزید، سفیده تخم مرغ‌ها را با استفاده از همزن برقی آنقدر هم بزنید تا حجم آن‌ها 2 برابر شود سپس آن را داخل یخچال بگذارید.
  • به زرده تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود.
  • روغن را به مواد اضافه کنید و دوباره به‌هم بزنید، سپس شیر را به آن اضافه نمایید.
  • آرد الک شده و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  • در مرحله بعدی از طرز تهیه کیک سیب کاراملی، سفیده تخم مرغ‌ها را از یخچال خارج کرده و به مواد اضافه کنید، سپس به آرامی به‌هم بزنید.
  • سیب‌ها را پوست کنده و هسته آن‌ها را جدا نمایید، سپس آن‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و در قالب کیک بچینید. سپس مایع کیک را که قبلاً آماده کرده‌اید در قالب کیک بریزید. قالب را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید و درجه حرارت آن را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید، پس از آن، کیک سیب شما آماده خواهد بود.
طرز تهیه کیک سیب کاراملی

طرز تهیه سس کارامل

  • شکر، عسل و 2 قاشق سوپخوری آب را مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا تیره شود و کارامل قهوه‌ای رنگی حاصل شود.
  • سپس مواد کارامل را از روی حرارت بردارید و خامه، گردوی خرد شده، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • پس از آنکه کارامل خنک شد، آن را روی کیک بریزید و کیک را در یخچال قرار دهید تا سطح آن به خوبی با کارامل ترکیب شود و ظاهر جذاب‌تری پیدا کند.

طرز تهیه کیک سیب کاراملی لایه لایه

کیک سیب کاراملی را می‌توانید به صورت لایه لایه نیز تهیه کنید؛ به این صورت که بخشی از مخلوط سیب و پای سیب را کف قالب بریزید و بخش دیگر آن را نیز به صورت لایه‌هایی به خمیر کیک اضافه کنید. در این صورت پس از پخت، هنگام برش زدن کیک، سیب و پای سیب در بافت آن مشاهده می‌شود که محرک و اشتهاآور است.

نکات مهم طرز تهیه کیک سیب کاراملی

  • در صورتی‌که تمایل داشته باشید می‌توانید برای تهیه این کیک، از پای سیب هم استفاده کنید؛ برای این کار، هنگام قرار دادن سیب در کف قالب، پای سیب را نیز اضافه کنید. استفاده از پای سیب در این دسر، عطر و طعم بهتری به آن می‌بخشد.
  • اگر به عطر دارچین علاقه دارید، می‌توانید کمی پودر دارچین به مخلوط سیب و پای سیب اضافه کنید سپس مایع کیک را به آن اضافه کنید؛ در صورت انجام این کار، کیک سیب کاراملی شما طعم بهتری خواهد داشت.
  • لازم به ذکر است که گردو را می‌توانید در تهیه کارامل استفاده نمایید یا اینکه پس از آماده شدن کیک، برای تزئین سطح روی آن مورد استفاده قرار دهید.
  • هرگز برای اینکه کیکتان بیشتر پف کند، مقدار بیکینگ پودر آن را افزایش ندهید؛ چرا که منافذ بزرگی در کیکتان ایجاد می‌شود و ظاهر آن خراب می‌شود.
  • بهتر است تخم مرغ‌ها را از قبل بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند سپس از آن‌ها برای تهیه کیک استفاده کنید؛ انجام این کار در طعم نهایی کیک بسیار اثرگذار است.
  • در طرز تهیه کیک سیب کاراملی، بهتر است از سیب‌های رسیده و شیرین استفاده کنید؛ استفاده از سیب قرمز، طعم منحصر به فردی به این دسر می‌بخشد.
  • اگر می‌خواهید سیب‌هایی که روی سطح کیک قرار می‌گیرند، تغییر رنگ ندهند می‌توانید هنگام تهیه کیک، مقداری آبلیمو به مخلوط سیب و پای سیب اضافه کنید.
  • هرگز 20 دقیقه اول پس از قرار دادن قالب در فر، درب فر را باز نکنید. پس از طی شدن زمان لازم برای آماده‌سازی کیک سیب کاراملی، می‌توانید درب فر را باز کنید و یک چنگال را کمی در سطح کیک فرو کنید؛ در صورتی که مواد کیک به چنگال نچسبد یعنی کیک شما آماده است.
نکات مهم طرز تهیه کیک سیب کاراملی

کیک سیب کاراملی چقدر کالری دارد؟

کیک سیب کاراملی در زمره دسرهای کم کالری به شمار می‌رود؛ به همین دلیل جایگاه ویژه و ثابتی در سفره میان وعده اغلب خانواده‌ها دارد. این دسر دارای مقادیر قابل توجهی از مواد مغذی نظیر ویتامین A، ویتامین C، کلسیم و آهن است.

هر برش 100 گرمی از این کیک، 280 کالری دارد. همچنین در هر تکه از این کیک، 42 گرم کربوهیدرات، 11 گرم چربی و 4 گرم پروتئین وجود دارد. شایان ذکر است که این 280 کالری را می‌توانید تنها با 28 دقیقه دویدن ملایم یا 43 دقیقه دوچرخه سواری جبران نمایید.

سخن آخر طرز تهیه کیک سیب کاراملی

کیک سیب با کارامل نوعی دسر چهار فصل به حساب می‌آید و همیشه می‌تواند زینت بخش سفره‌ صبحانه، عصرانه یا میان وعده‌تان باشد. میل کردن این دسر خوشمزه که طبعی گرم دارد، همراه با یک فنجان چای یا قهوه در روزهای سرد پاییزی، انرژی مضاعفی به شما می‌دهد و بدنتان را گرم می‌کند.

در روزهای گرم تابستان نیز، مصرف این دسر به همراه بستنی بسیار لذت بخش و دلپذیر است. سفارش اینترنتی شیرینی هم یکی از راه‌هایی است که خیلی سریع و بدون اتلاف انرژی می‌تواند به شما در جهت رسیدن به شیرینی مورد علاقه‌تان کمک کند.

با توجه به محبوبیت فراوان کیک سیب با سس کارامل، در این مطلب به ارائه طرز تهیه‌ و نکات مهم طبخ آن پرداختیم.

طرز تهیه کیک سیب و دارچین با ماست و طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر هم بسیار طرفدار دارد. ضمنا اگر از تهیه شیرینی و کیک در خانه لذت می‌برید، پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه رولت شکلاتی را هم حتما بخوانید و در خانه درست کنید.

امیدواریم که از مطالعه طرز تهیه کیک سیب کاراملی بهره کافی برده باشید و حتماً پخت آن را در منزل امتحان کنید. در صورتی‌که درباره این مطلب دیدگاهی دارید می‌توانید با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.

سوالات متداول

چه موادی برای تهیه کیک سیب با سس کارامل نیاز داریم؟

برای درست‌کردن کیک سیب کاراملی نیاز به آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، روغن، تخم‌مرغ، ماست و وانیل داریم. برای تهیه سس کارامل نیز به شکر، عسل، خامه، گردوی خرد شده، وانیل، نمک و آب نیاز داریم.

ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده، سفیده را هم بزنید سپس در یخچال بگذارید. زرده را با شکر و وانیل ترکیب کرده به آن روغن و شیر اضافه می‌کنیم. در نهایت آرد الک شده و بیکینگ‌پودر را اضافه کرده، هم می‌زنیم. حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم. سیب‌های پوست‌کنده و ورقه‌ای شده را در قالب کیک چیده، مایع کیک را در آن می‌ریزید. قالب را در فر قرار می‌دهیم. بعد از پخت، کارامل را روی کیک ریخته، در یخچال می‌گذاریم.

شکر، عسل و آب را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا تیره شود. سپس از روی حرارت برمی‌داریم. خامه، گردوی خرد شده، وانیل و نمک را به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم. پس از آنکه کارامل خنک شد، آن را روی کیک می‌ریزیم.

شکر، عسل و آب را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا تیره شود. سپس از روی حرارت برمی‌داریم. خامه، گردوی خرد شده، وانیل و نمک را به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم. پس از آنکه کارامل خنک شد، آن را روی کیک می‌ریزیم.

هر برش ۱۰۰ گرمی از این کیک، ۲۸۰ کالری دارد. این ۲۸۰ کالری را می‌توانید تنها با ۲۸ دقیقه دویدن ملایم یا ۴۳ دقیقه دوچرخه‌سواری جبران نمایید.

نظرات کاربران

ب دانیال
13.بهمن.1401

نکاتی که آخرش مینویسد تو مقاله هاتون بهتر خود آموزشه. خیلی چیز یاد گرفتم تو این دو روز

شمیم خ
13.بهمن.1401

به نظرم دارچین علاقه ای نیست، باید دارچین بزنی ب کیک و پای سیب