انواع کیک و شیرینی

2 روش برای طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی در خانه (با فر و بدون فر)

در طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی، ابتدا باید بیسکوییت‌ها را با غذاساز پودر کنید. سپس، بیسکوییت پودر شده را با سفیده‌های تخم‌مرغ و پودر پسته در ظرفی مناسب بریزید و پودر قند را روی آن‌ها الک کنید تا خمیر شیرینی شکل بگیرد. در ادامه، از خمیر گلوله‌هایی به اندازه گردو درست کنید و به مدت 8 دقیقه در فر بپزید. روی شیرینی‌ها را با شکلات تخته‌ای ذوب‌شده، ترافل و خلال پسته تزئین کنید. البته پخت شیرینی بیسکوییتی خانگی در قالب کمربندی هم جذاب است، اما دستور پیچیده‌تری دارد که در این مقاله از اسنپ فود هر دو روش را توضیح می‌دهیم.

در ادامه، جدول مشخصات غذایی شیرینی بیسکوییتی را با هم می‌بینیم:

شیرینی بیسکوییتی
زمان آماده سازی حدود 10 دقیقه
زمان پخت شیرینی کمتر از 10 دقیقه
میزان سختی کم

طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی؛ یک دسر ساده و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی؛ یک دسر ساده و خوشمزه

اگر برای تهیه شیرینی‌های پرکاری مثل طرز تهیه شیرینی ناپلئونی وقت ندارید، شیرینی بیسکوییتی خانگی را امتحان کنید. این نوع طرز تهیه بیسکوییت خیلی راحت پیش می‌رود و مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی را با هم می‌بینیم:

مواد اولیه برای تهیه بیسکوییت خانگی

مواد مورد نیاز را مطابق جدول زیر آماده کنید. همان‌طور که می‌بینید برخلاف طرز تهیه شیرینی اسکار، نیازی به استفاده از تخم‌مرغ کامل نیست و برای انسجام خمیر این شیرینی فقط باید سفیده تخم‌مرغ را استفاده کرد.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بیسکوییت سبوس‌دار 2 لیوان
سفیده تخم‌مرغ 2 عدد
پودر قند 1 لیوان
پودر پسته 1 لیوان
شکلات تخته‌ای مقداری برای روی شیرینی
ترافل و خلال پسته مقداری برای تزئین

گام‌به‌گام طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی

گام‌به‌گام طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی

طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی به صورت مرحله به مرحله در ادامه آمده است:

مرحله اول

ابتدا بیسکوییت‌های سبوس‌دار را داخل غذاساز پودر  کرده و سپس، سفیده‌های تخم‌مرغ و پودر پسته را با بیسکوییت پودر‌شده در ظرفی مناسب مخلوط کنید.

مرحله دوم

فر را روشن کنید و حرارت آن را روی 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. در ادامه، پودر قند را روی ترکیب مواد شیرینی الک کنید و همزمان با قاشق هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد.

نکته: برخلاف طرز تهیه شیرینی تسمه ای، در این رسپی نیازی به استراحت خمیر نیست و می‌توانید بلافاصله به سراغ مرحله بعدی بروید.

مرحله سوم

حالا دست خود را مرطوب کنید. مقداری از خمیر شیرینی بردارید و با دست به شکل گردو فرم دهید. سپس روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی‌ها را روی آن بچینید.

مرحله چهارم

مرحله چهارم طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی

لازم است که شیرینی‌ها به مدت 8 دقیقه در طبقه وسط فر بپزند. پس از این مدت، سینی را بیرون بیاورید و بدون اینکه به شیرینی‌ها دست بزنید، سینی را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.

مرحله پنجم

در این فاصله، شکلات تخته‌ای را به روش بن‌ماری ذوب کنید و روی شیرینی‌های خنک‌شده بریزید. در ادامه، مقداری ترافل رنگی و خلال پسته هم روی شیرینی‌ها قرار دهید و صبر کنید تا شکلات سفت شود.

این شیرینی یکی از ساده‌ترین انتخاب‌ها در میان انواع شیرینی خشک است که در کنار چای واقعا می‌چسبد.

طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی با پنیر و خامه

طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی با پنیر و خامه

این رسپی هزینه زیادی روی دست شما نمی‌گذارد، اما واقعا زمان‌بر است و برای آماده شدن این شیرینی‌ها باید چیزی حدود 7 تا 8 ساعت زمان بگذارید. بنابراین، اگر به‌دنبال طرز تهیه انواع شیرینی ساده و کم هزینه بدون فر برای عید نوروز و مهمانی‌ها هستید و دوست دارید زودتر نتیجه کار را ببینید، به سراغ شیرینی‌هایی مثل شیرینی شکری یا مربایی بروید. البته، اگر می‌خواهید وقت کمتری بگذارید، می‌توانید از شیرینی فروشی آنلاین اسنپ فود هم کمک بگیرید. با شیرینی فروشی آنلاین، تنها با چند کلیلک، شیرینی دلخواه خود را درب منزل تحویل خواهید گرفت.

مواد لازم برای تهیه شیرینی بیسکوییتی

مواد مورد نیاز را به صورت جدول زیر آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بیسکوییت پتی‌بور ساده 1.5 بسته
پنیر ماسکارپونه یا خامه‌ای 200 گرم
خامه فرم گرفته 1 پیمانه
مغز گردو به مقدار لازم
شکلات تخته‌ای 280 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق سوپ‌خوری

مواد لازم برای رویه شیرینی بیسکوییتی

مواد اولیه برای رویه شیرینی به صورت زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
شیر 1.5 لیوان
خامه فرم گرفته 1 لیوان
آب سرد ½ لیوان
شکر 4 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه رویه شیرینی بیسکوییتی

دستور تهیه رویه شیرینی بیسکوییتی

شکلات را به روش بن‌ماری ذوب کنید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود. خامه را در همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد و  پنیر را هم در ظرف جداگانه با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس، خامه را به پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در ادامه، مقداری پودر کاکائو در شکلات آب شده بریزید و هم بزنید. سپس، این ترکیب را داخل مخلوط خامه و پنیر بریزید و همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید. در ادامه، بیسکوییت‌ها و مغز گردوی خرد‌شده را بیفزایید و مواد شیرینی را داخل یک قالب کمربندی که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بریزید.

 مراحل تهیه شیرینی بیسکوییتی با پنیر و خامه

مواد این شیرینی باید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند و در این فاصله، لایه رویی شیرینی را آماده کنید. برای این کار، پودر ژلاتین را به روش بن‌ماری حرارت دهید و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر، مخلوطی از شیر، شکر و پودر کاکائو را حرارت دهید و وقتی شکر حل شد، پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. بعد از سرد شدن این مواد، خامه فرم گرفته را در مخلوط بریزید و روی شیرینی بیسکوییتی را با لایه‌ایی یکدست از این مواد بپوشانید. شیرینی را مجددا به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال استراحت دهید و در نهایت به فرم دلخواه برش بزنید.

نکات کلیدی برای پخت بیسکوییت‌های نرم و خوشمزه

نکات کلیدی برای پخت بیسکوییت‌های نرم و خوشمزه

برای پخت این شیرینی دلچسب خانگی، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • اگر طرز تهیه شیرینی برشتوک و طرز تهیه شیرینی‌هایی که داخل خمیر آن‌ها از آرد استفاده می‌شود را پیش برده باشید، می‌دانید که انسجام این شیرینی‌ها بیشتر است. با‌این‌حال، اگر مراحل استراحت و خنک شدن شیرینی بیسکوییتی را به درستی رعایت کنید، با مشکل خرد شدن این شیرینی نیز مواجه نخواهید شد.
  • خمیر شیرینی بیسکوییتی باید خمیری نرم باشد و به دست نچسبد. بنابراین، اگر احساس کردید خمیر حالت چسبنده دارد، مقداری پودر بیسکوییت به آن اضافه کنید.
  • در رسپی دوم صبر کنید تا ترکیب مواد ژلاتینی کاملا خنک شود و پس از آن خامه فرم گرفته را اضافه کنید.
  • مانند طرز تهیه کوکی جو پرک که می‌توانید کوکی‌ها را با طعم‌های مختلفی مانند شکلاتی، موزی و … آماده کنید، تهیه شیرینی بیسکوییتی هم علاوه بر کاکائو با مواد دیگری مانند وانیل، نارگیل و … ممکن است.

چطور بیسکوییت‌های خانگی را تزئین کنیم؟

چطور بیسکوییت‌های خانگی را تزئین کنیم؟

تزئین رسپی اول و دوم شباهت زیادی به هم دارند اما در رسپی دوم دست شما بازتر است و می‌توانید شبیه طرز تهیه تارت میوه ای، از برش‌های میوه هم برای آخر کار استفاده کنید. پیشنهاد ما این است که دور تا دور مخلوط بیسکوییت ساده خوشمزه داخل قالب را کمی با چاقو بتراشید تا بیسکوییت‌ها کمی مشخص شوند. همچنین می‌توانید روی مخلوط ژلاتینی، پودر کاکائو بپاشید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید. در نهایت، استفاده از شکلات یا مغزیجات خرد‌شده و تکه‌های میوه، شیرینی شما را جذاب‌تر می‌کند. حتی می‌توانید شبیه طرز تهیه شیرینی مربایی، روی هر شیرینی مقداری مربای خانگی بریزید.

شیرینی بیسکوییتی خانگی؛ لذتی ساده و خاطره انگیز

این شیرینی با بافت ترد و طعم دلنشینی که دارد، یکی از محبوب‌ترین انواع شیرینی عید و مهمانی‌ها است که حس نوستالژیک خوردن بیسکوییت را برایتان زنده می‌کند. می‌توانید با اضافه کردن مغزهای مختلف، طعم‌های متنوعی به آن بدهید و لحظات شاد و دلپذیری را در کنار خانواده و دوستانتان تجربه کنید.

سوالات متداول

چگونه شیرینی بیسکوییتی را تزئین کنیم؟

با استفاده از شکلات ذوب‌شده، پودر قند یا مغزهای خردشده، شیرینی‌های خود را به زیباترین شکل تزئین کنید.

چطور شیرینی بیسکوییتی را برای مدت طولانی نگهداری کنیم؟

شیرینی‌ها را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا تردی و طعم آن‌ها حفظ شود. البته در صورت استفاده از خامه، حتما شیرینی‌ها را داخل یخچال بگذارید.

برای تهیه شیرینی بیسکوییتی کم شیرین چه کنیم؟

مقدار شکر را کاهش دهید و از طعم‌دهنده‌های طبیعی مثل وانیل یا دارچین برای تعادل طعم کمک بگیرید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا