طرز تهیه کباب چنجه رستورانی (گوسفندی و گوساله) + ترد و آبدار

طرز تهیه کباب چنجه

چنجه کباب یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که امروزه در مناطق آسیایی و به طور کلی خاورمیانه طرفداران بسیاری دارد. کباب چنجه در فرم اصیل خود با گوشت گوسفند تهیه شده و در مهمانی‌ها زیاد سرو می‌شود. البته این غذای سنتی را با گوشت گوساله نیز درست می‌کنند. در ادامه قصد داریم به طرز تهیه کباب چنجه بپردازیم. اگر شما برای اولین بار قصد درست کردن چنجه گوسفندی و چنجه گوساله  را دارید حتماً این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

تعداد نفرات 3  نفر
زمان آماده سازی 20  دقیقه
زمان لازم برای پخت 5 الی 6 ساعت
میزان کالری در هر 100 گرم 359 کالری

طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه

چنجه کباب، کبابی مخصوص طرفداران گوشت قرمز.

چنجه چیست ؟ کباب کنجه گوساله برای کسانی که مایل به خوردن گوشت قرمز باشند، بسیار لذیذ و خوشمزه است. این غذا را با هر دو نوع گوشت گوسفند و گوساله می‌توان تهیه کرد و تهیه غذای چنجه با گوشت گوسفندی یا گوساله به شما بستگی دارد. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوساله را برایتان توضیح می‌دهیم تا نحوه درست کردن یک غذای فوق‌العاده خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه گوسفندی و گوساله

مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه چنجه رستورانی به شرح زیر هستند. لازم به ذکر است که این میزان مواد برای 3 نفر در نظر گرفته شده است و در صورتی که بخواهید طرز تهیه چنجه گوسفندی برای ۶ نفر را دنبال کنید، لازم است که مواد اولیه را به اندازه 2 برابر در نظر بگیرید.

مواد اولیه مقدار لازم
فیله یا ران گوسفند یا گوساله 500 گرم
دنبه 200 گرم
فلفل دلمه‌ای 1 عدد
نمک و فلفل به میزان کافی
لیمو ترش متوسط 2 الی 3 عدد

مراحل طرز تهیه کباب چنجه مخصوص ایرانی

مراحل طرز تهیه کباب چنجه مخصوص ایرانی

پیاز، فلفل دلمه و قارچ در کنار چنجه یک غذای رژیمی و خوشمزه به شما می‌دهد.

برای تهیه کباب چنجه گوسفندی، لازم است که مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:

  • مرحله اول: در مرحله اول در طرز تهیه کباب چنجه در منقل باید گوشت را روی یک تخته قرار داده و آن را به قطعات مساوی ترجیحاً ۲ الی ۳ سانتی‌متر تقسیم کنید. توجه داشته باشید که تمام قطعات هم اندازه باشد. زیرا در غیر این صورت، هنگام کباب کردن تکه‌های کوچک‌تر می‌سوزد و قطعات بزرگ خام می‌ماند.
  • مرحله دومپس از تکه کردن گوشت، نوبت به پیازها می رسد. پیاز را با رنده ریز رنده کنید.
  • مرحله سومسپس پیازها را به همراه آب آن و آب لیموترش تازه و کمی روغن زیتون در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. اگر لیموی تازه در دسترس نبود، می‌توانید از آبلیمو نیز استفاده کنید.
  • مرحله چهارمدر ادامه فلفل را به مواد اضافه کنید. در این مرحله اصلاً به مواد و گوشت‌ها نمک اضافه نکنید، زیرا اضافه کردن نمک به گوشت کباب چنجه در این مرحله موجب سفت شدن آن خواهد شد.
  • مرحله پنجمگوشت‌های تکه شده را درون مواد بریزید و به آرامی مخلوط کنید. دقت داشته باشید که تمام گوشت‌ها باید به مواد آغشته شوند. روی کاسه سلفون بکشید و به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید. هرچقدر گوشت‌های مزه دار شده بیشتر در یخچال بمانند، مزه آن‌ها بهتر شده و پخت سریع‌تری خواهند داشت. مرینیت گوشت چنجه بسیار مهم است.
  • مرحله ششم: پس از گذشت حداقل ۵ ساعت کاسه را از یخچال خارج کنید. حال نوبت به سیخ زدن گوشت‌ها می‌رسد. هنگام سیخ زدن گوشت، وقت آن است که کمی نمک بزنید. همچنین برای طعم بهتر کباب چنچه، می‌توانید در بین گوشت‌ها کمی دنبه قرار دهید. البته اگر علاقه‌ای به دنبه ندارید می‌توانید آن را حذف کنید. اما به طور کلی در رستوران‌ها و طرز تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه همیشه مقداری دنبه وجود دارد.
  • مرحله هفتمبرایکباب کردن چنجه گوسفندی می‌توان از زغال، فر یا منقل‌های گازی استفاده کرد، اما کباب چنجه روی زغال طعم بسیار بهتری دارد. البته، اگر در خانه هستید یا به زغال دسترسی ندارید، می‌توانید این غذای محبوب را درون فر یا با استفاده از کباب پز آماده کنید. به همین شکل ممکن است که شما برای تهیه کباب ترش نیز به سراغ هر یک از این ابزار پخت و پز بروید.

در صورتی که از منقل زغالی برای تهیه کباب چنجه استفاده می‌کنید بهتر است که زغال را به یک میزان کف منقل پخش کنید و ابتدا اجازه دهید تا شعله و حرارات آن به خوبی ایجاد شود. البته به خاطر داشته باشید که در طرز تهیه کباب چنجه در منقل، کباب چنجه باید روی حرارت ملایم مغز پخت شود. در این مرحله می‌توانید کمی کره و زعفران دم شده را با استفاده از یک قلم مو دو طرف گوشت‌ها بمالید تا نتیجه نهایی بهتر شود.طرز تهیه چنجه رستورانی به همین سادگی بود، نوش جان.

طرز تهیه کباب چنجه گوسفندی در فر

طرز تهیه کباب چنجه گوسفندی در فر

تهیه چنجه گوسفندی در فر یکی از بهترین راه‌های موجود برای پخت این کباب خوشمزه است.

برای تهیه چنجه کباب گوسفندی در فر باید به همان روشی که گفته شد ابتدا گوشت را مزه‌دار کرد. سپس تکه‌های گوشت را ترجیحاً به سیخ‌های کوتاه فلزی یا چوبی کشید. حالا کمی سینی فر را چرب کرده و تعدادی فلفل و گوجه فرنگی کف سینی بچینید. در ادامه یک عدد پیاز را حلقه حلقه کرده و روی سیخ کباب قرار دهید. فر را از قبل روشن کرده و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. زمانی که فر داغ شد، سینی را درون آن قرار دهید. زمان پخت چنجه کباب در فر حدود یک ساعت است. به خاطر داشته باشید که در این زمان چند بار به آن سر بزنید و روی آن را با مخلوط کره و زعفران دم کرده چرب کنید تا چنجه گوشت‌ها سفت نشوند. به همین شکل می‌توانید در طرز تهیه چنجه در مایکروویو، از سیخ‌های چوبی کمک گرفته و کباب چنجه با ران گوسفندی را به همراه گوجه و فلفل کبابی در فر قرار دهید تا آماده شود.

طرز تهیه چنجه در ماهیتابه

طرز تهیه چنجه در ماهیتابه

چنجه غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است که به شکل‌های مختلف پخته می‌شود.

اگر می‌خواهید گوشت کنجه کباب را در ماهیتابه آماده کنید، لازم است که از سیخ‎‌های چوبی استفاده کرده و گوشت‌ها را به سیخ‌های چوبی بکشید. برای این منظور باید حتما برای مدت 4 ساعت سیخ‌های چوبی را در آب خیس کنید تا آماده قرار گرفتن در تابه و تحمل مراحل کباب شدن چنجه‌ها باشند. طرز پخت چنجه به سبک رستورانی آنقدر که به نظر می‌آید هم سخت نیست تنها کافی است همه نکات را با دقت مطالعه کنید.

نکاتی در مورد تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه

نکاتی در مورد تهیه کباب چنجه ترد و خوشمزه

در کنار کباب چنجه ترشی‌ و سالاد سرو کنید و از طعم بی‌نظیر این کباب لذت ببرید.

در طرز تهیه کباب چنجه  و کباب گوساله خوشمزه باید مراحل زیر را به یاد داشته باشید:

  1. حتماً نمک را هنگام سیخ زدن به کباب اضافه کنید.
  2. برای طرز تهیه چنجه ترد، می‌توانید از کیوی درون مواد کباب استفاده کنید. کیوی به مقدار زیادی باعث تردتر شدن کباب چنجه می‌شود. البته توجه داشته باشید که نباید از کیوی به میزان زیاد استفاده کرد. استفاده از کیوی یکی از نکات مهم و فوت و فن نرم شدن گوشت کباب چنجه است، اما باید در استفاده از آن میزان متعادل را رعایت کنید.
  3. در صورتی که تمایل داریدکباب چنجه ماستی درست کنید باید درون مواد کباب ماست اضافه کنید. ماست نیز مانند کیوی به ترد شدن کباب کمک خواهد کرد. در طرز تهیه کباب چنجه گیلانی نیز معمولا از ماست استفاده می‌شود. در تهیه کباب برگ نیز می‌توان به همین شکل از ماست استفاده کرد. طرز تهیه کباب پر با ماست نیز بسیار خوشمزه است.
  4. اگر به زغال دسترسی دارید بهتر است برای خوش طعم شدن چلو کباب چنجه از منقل زغالی استفاده کنید. یک نکته مهم قبل از شروع تهیه کباب چنجه این است که باید حتما در خصوص آماده کردن ذغال، تمهیدات لازم را اندیشیده باشید.
  5. استفاده از تکه‌های دنبه در بین گوشت‌ برای چنجه، باعث می‌شود در هنگام پخت دنبه کمی آب شود و از سوختن گوشت جلوگیری شود.
  6. هرچه قدر که گوشت مزه دار شده بیشتر در یخچال بماند، کباب ترد تر و نتیجه نهایی خوش طعم‌تر خواهد بود.
  7. اگر بوی گوشت را دوست ندارید، می‌توانید از تعداد بیشتری پیاز در مواد کباب استفاده کنید و زمان بیشتری آن را درون مواد مرینیت کباب چنجه قرار دهید.
  8. بهتر است قبل از سیخ زدن گوشت‌ها آن را با کنار چاقو بکوبید تا کمی نازک شوند.
  9. اگر می‌خواهید طرز تهیه چنجه زعفرانی را دنبال کنید، حتما یک استکان زعفران دم کرده آماده داشته و یک ساعت قبل از کباب کردن روی گوشت‌ها بریزید تا به خوبی طعم و عطر زعفران را به خود بگیرند.

اگر به تمام نکاتی که در این دستور پخت گفته شد، توجه کرده باشید؛ به راحتی می‌توانید خودتان یک چنجه کباب و کباب گوسفندی خوشمزه تهیه کنید. خوراک چنجه را هم به عنوان خوراک یعنی همراه نان و هم با برنج سرو می‌کنند. بهتر است که در کنار گوشت، فلفل و گوجه کبابی نیز قرار دهید.

همچنین می‌توان از انواع چاشنی‌ها مانند ترشی و زیتون پرورده نیز در کنار کباب پر، این غذای سنتی ایرانی استفاده کرد. لازم به ذکر است که اگر کباب چنجه را برای مهمانی آماده می‌کنید، بهتر است در نزدیک‌ترین زمان ممکن به سرو غذا آن را کباب کنید.

اگر به تمام نکاتی که در این دستور پخت گفته شد، توجه کرده باشید؛ به راحتی می‌توانید خودتان یک چنجه کباب و کباب گوسفندی خوشمزه تهیه کنید. خوراک چنجه را هم به عنوان خوراک یعنی همراه نان و هم با برنج سرو می‌کنند. بهتر است که در کنار گوشت، فلفل و گوجه کبابی نیز قرار دهید.

همچنین می‌توان از انواع چاشنی‌ها مانند ترشی و زیتون پرورده نیز در کنار کباب پر، این غذای سنتی ایرانی استفاده کرد. لازم به ذکر است که اگر کباب چنجه را برای مهمانی آماده می‌کنید، بهتر است در نزدیک‌ترین زمان ممکن به سرو غذا آن را کباب کنید.

کباب چنجه و طعمی که فراموش نمی شود…

در بالا مراحل تهیه کباب چنجه را در خانه دنبال کردیم، البته اگر وقت پخت این کباب بی‌نظیر را ندارید، نگران نباشید. با سفارش آنلاین غذا به راحتی برای مهمانی‌های خود آن را تهیه کنید. به این ترتیب دیگر نیازی نیست که برای آماده شدن گوشت کباب منتظر مانده و فرایند تهیه آن را با راه افتادن دود کباب در منزل، تحمل کنید.

سوالات متداول

1. برای ترد شدن کباب چنجه چی کار کنیم؟

می‌توانید برای ترد شدن کباب چنجه از کیوی داخل مواد کباب استفاده کنید. کیوی به شدت باعث ترد­­­­­­­­­­­­ترشدن کباب چنجه می‌شود. البته به این نکته توجه کنید که نباید از کیوی خیلی استفاده کرد.

استفاده از ماست هم داخل مواد کباب باعث ترد شدن کباب می‌شود.

برای پخت چنجه کباب بهتر است که از گوشت گوسفند استفاده کنید. به طور کلی گوشت گوسفند لذیذتر و خوشمزه‌تر است.

حواستان باشد که هرگز در مرحله مزه‌دار کردن گوشت‌ها نباید به آن نمک اضافه کرد. اگر این کار را بکنید گوشت خیلی زود سفت می‌شود. باید موقع سیخ‌زدن گوشت، کمی به آن نمک زد.

گوشت‌های مزه‌دار شده را به مدت ۵ ساعت داخل  یخچال می‌گذاریم ولی هرچقدر این گوشت‌ها را بیشتر در یخچال نگه داریم مزه آن بهتر و پخت آن سریع‌تر است.

در رستوران‌ها برای تهیۀ چنجه کباب ترد و خوشمزه همیشه به آن دنبه اضافه می‌کنند. استفاده از دنبه در بین گوشت‌های سیخ ­زده شده باعث می‌شود که کباب چنجه خوشمزه‌تر شود. البته اگر دنبه دوست ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.

نظرات کاربران

varanizadeh
23.خرداد.1402

سلام کباب چنجه چقدر سخت بود سری از کباب ها سوختن یک سری از کباب ها خام بودن اخرش از اسنپ فود کباب چنجه سفارش دادم

    snappfoodadmin
    24.خرداد.1402

    سلام در تهیه کباب چنجه باید گوشت را روی یک تخته قرار داده و آن را به قطعات مساوی ترجیحاً ۲ الی ۳ سانتی‌متر تقسیم کنید. توجه داشته باشید که تمام قطعات هم اندازه باشد. زیرا در غیر این صورت، هنگام کباب کردن تکه‌های کوچک‌تر می‌سوزد و قطعات بزرگ کباب چنجه خام می‌ماند

tabanyavariniya
23.خرداد.1402

سلام کباب چنجه چطوری میتونم ترد کنم داخل مواد کباب یا هنگام پخت کباب باید چیزی اضافه کنم ممنون از سایت خوبتون

    snappfoodadmin
    23.خرداد.1402

    سلام در طرز تهیه کباب چنجه با کیوی می‌توانید برای ترد شدن کباب چنجه از کیوی درون مواد کباب استفاده کنید. کیوی به مقدار زیادی باعث تردتر شدن کباب چنجه می‌شود. البته توجه داشته باشید که نباید از کیوی به میزان زیاد استفاده کرد. استفاده از کیوی یکی از نکات مهم و فوت و فن نرم شدن گوشت کباب چنجه است، اما باید در استفاده از آن میزان متعادل را رعایت کنید

yokabeh
23.خرداد.1402

کباب چنجه را حتما باید با گوشت گوسفند و گوساله درست کرد

    snappfoodadmin
    23.خرداد.1402

    سلام اصل کباب چنجه با گوشت گوسفند و گوساله درست میشه

شمس غلامینیا
23.خرداد.1402

کباب چنجه در فر درست کردم خوشمزه میشه اما واقعا مزه ی کباب چنجه روی زغال مزی دیگه داره

سایه هادی
25.خرداد.1402

سلام ویدیو اموزشی کباب چنجه واقعا عالی بود راحت تر ارتباط برقرار کردم توضیحات هم کامل بودن بلاگ اسنپ فود من آموزش انواع شیرینی و کیک ها دیدم تصمیم گرفتم که کسب و کار کوچیک راه بندازم سپاس از آموزش های خوبتون

مهلا مولایی
28.خرداد.1402

طرز تهیه چنجه در ماهیتابه واقعا عالی بود در درست کردن غذای کباب چنجه کارم راحت تر شد اینجوری دیگه لازم نیست کباب سیخ بزنم دیگه گاز کثیف نمیشه

ناصر رادمهری
29.خرداد.1402

کباب چنجه روی منقل‌های گازی درست کردم زیاد جالب درنیامد حیف وقتی که گذاشتم

    snappfoodadmin
    29.خرداد.1402

    سلام سپاس که وقت گذاشتید و مقاله طرز تهیه کباب چنجه رستورانی (گوسفندی و گوساله) + ترد و آبدار مطالعه کردید کباب چنجه روی منقل سلیقه ای شما نبوده یک بار دیگر کباب چنجه را روی ذغال یا در فر درست کنید

صومی گیلانی
24.تیر.1402

ویدیو کلیپ آموزشی کباب چنجه را دوست داشتم .آموزش سیخ زدن کباب خیلی خوب بود استفاده کردم
نکات مهم برای تهیه کباب چنجه خیلی برام جالب بود کلا انواع کباب و کباب چنجه و کباب کوبیده را دوست دارم

    snappfoodadmin
    25.تیر.1402

    سلام ویدئو آموزش کباب چنجه کنار توضیحات و عکس این کباب برای راحتی شما مخاطبین گرامی گذاشته ایم و خوشحالیم که مورد استقبال شما قرار گرفته نکاتی در مورد تهیه کباب چنجه برای ترد و خوشمزه شدن کباب : حتماً نمک را هنگام سیخ زدن به کباب اضافه کنید .در طرز تهیه کباب چنجه با کیوی می‌توانید برای ترد شدن کباب چنجه از کیوی درون مواد کباب استفاده کنید. کیوی به مقدار زیادی باعث تردتر شدن کباب چنجه می‌شود. البته توجه داشته باشید که نباید از کیوی به میزان زیاد استفاده کرد. استفاده از کیوی یکی
    از نکات مهم و فوت و فن نرم شدن گوشت کباب چنجه است، اما باید در استفاده از آن میزان متعادل را رعایت کنید.تمایل دارید کباب چنجه ماستی درست کنید
    باید درون مواد کباب ماست اضافه کنید.ماست نیز مانند کیوی به ترد شدن کباب کمک خواهد کرد.
    در طرز تهیه کباب چنجه گیلانی نیز معمولا از ماست استفاده می‌شود.در تهیه کباب برگ نیز می‌توان به همین شکل از ماست استفاده کرد.
    استفاده از تکه‌های دنبه در بین گوشت‌ها، باعث می‌شود در هنگام پخت دنبه کمی آب شود و از سوختن گوشت جلوگیری شود.
    هرچه قدر که گوشت مزه دار شده بیشتر در یخچال بماند، کباب ترد تر و نتیجه نهایی خوش طعم‌تر خواهد بود.

داود محمودی
24.تیر.1402

سلام من همیشه تایم نگه داری گوشت و کباب در یخچال اهمیت نمیدادم تا اینکه از این سایت طرز تهیه کباب چنجه را خوندم
زمان نگهداری در یخچال و حتی زمان زدن نمک به مواد اولیه کباب چنجه توجه ام را جلب کرد و تصمیم گرفتم برای اولین بار
دقیقا عین دستور عمل درست کردن کباب ها پیش برم به جدیت میتونم بگم که رعایت کردن تمام نکات و توضیحات این بلاگ طعم غذایی
کباب چنجه که درست کردم را عالی تر از همیشه کرد

    snappfoodadmin
    25.تیر.1402

    سلام یکی از نکته های مهم در آشپزی نحوه ای نگهداری غذاها هستش اگر زمان مصرف درست هر غذایی و حتی میوه ها را بدانیم صرفه جویی
    در هزینه و خوراک و نیازهای خانواده میکنیم .زمان نگهداری مواد اولیه کباب چنجه در یخچال : گوشت کباب چنجه را به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید.
    هرچقدر گوشت‌های مزه دار شده بیشتر در یخچال بمانند، مزه آن‌ها بهتر شده و پخت سریع‌تری خواهند داشت.

وحیدمسلم
31.تیر.1402

تفاوت طرز تهیه چنجه کباب رستورانی با چنجه خانگی خیلی خوب توضیح دادید مرسی

    snappfoodadmin
    07.مرداد.1402

    سلام تفاوت درست کردن چنجه کباب در خانه با کباب چنجه در رستوران در این است که در رستوران‌ها برای تهیۀ چنجه کباب ترد و خوشمزه همیشه به آن دنبه اضافه می‌کنند.
    استفاده از دنبه در بین گوشت‌های سیخ ­زده شده باعث می‌شود که کباب چنجه خوشمزه‌تر شود. البته اگر دنبه دوست ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.
    کیوی هم برای ترد شدن کباب به گوشت میزنند

خسرو قربانی
31.تیر.1402

کلیپ اموزشی کباب چنجه رو دوست داشتم ویدیو کامل با کیفیتی هستش مرسی

    snappfoodadmin
    07.مرداد.1402

    سلام کلیپ و ویدئو آموزشی طرز تهیه انواع کباب ها کباب وزری و کباب تابه ای و کباب ترش شمالی و جوجه کباب و جوجه ترش هم مثل
    ویدیو درست کردن کباب چنجه در سایت گذاشته ایم که در کنار محتوا متن های طرز تهیه کباب چنجه و بقیه کباب ها از کلیپ ها و ویدیوها استفاده کنید

ramintahora
12.مرداد.1402

سلام من طرفدار گوشت قرمز هستم و چنجه کباب،را کبابی مخصوص میدونم که با گوشت گوساله کباب چنجه خیلی خوشمزه تر میشه

    snappfoodadmin
    15.مرداد.1402

    سلام مواد اولیه تهیه چنجه کباب گوشت قرمز ،گوشت گوساله و گوسفند هستش کباب چنجه کباب مخصوص
    برای مهمانی ها و دورهمی ها و جشن ها مناسب هستش و تهیه کباب چنجه با گوشت گوساله هم با گوشت
    گوسفندی هر دو کباب خوشمزه و لذیذی میشوند

زاکانی
22.شهریور.1402

سلام در تهیه کباب چنجه گیلانی که تردد بشه از چی استفاده کنم

    snappfoodadmin
    26.شهریور.1402

    سلام در طرز تهیه کباب چنجه ماستی باید درون مواد کباب ماست اضافه کنید. ماست و کیوی به ترد شدن کباب کمک خواهد کرد.
    در طرز تهیه کباب چنجه گیلانی معمولا از ماست برای ترد شدن این غذایی گوشتی خوشمزه استفاده می‌شود

ساینا شهودی
18.مهر.1402

بهترین کباب چنجه هستش خیلی مزه شو دوست دارم