طرز تهیه پاستا با سس قارچ به روشهای مختلف
تنوع سسهای ترکیبی پاستا بسیار زیاد است، اما در این بین، پاستا با سس قارچ یکی از سادهترین و پرطرفدارترین طعمها است که پیشنهاد میکنیم حتما برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید. این سس ترکیبی به خاطر وجود خامه و شیر، سفید رنگ است و زمانی که پاستا را با جعفریهای خرد شده ترکیب کنید، ظاهری جذاب و اشتهاآور خواهد داشت. برای دیدن طرز تهیه پاستا با سس قارچ ، ادامه مطلب را از دست ندهید.
طرز تهیه پاستا با سس قارچ | |
تعداد نفرات | 2 نفر |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت غذا | حدود 20 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه پاستا با سس قارچ
در طرز تهیه انواع پاستا و ماکارونی میتوان از سس قرمز یا سفید استفاده کرد. برای مثال، پاستا پنه با سس گوجه ، یک غذای ایتالیایی قرمز رنگ است. در حالی که رنگ و لعاب پاستا با سس قارچ، شباهت زیادی به پاستا آلفردو دارد و کاملا سفید است. البته در طرز تهیه پاستا آلفردو ، از مرغ هم استفاده میشود. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه پاستا با شیر و خامه و قارچ و مرغ را با هم میبینیم:
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس قارچ
برای تهیه پاستا با سس قارچ و خامه ، مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
پاستا | 250 گرم |
قارچ | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 1 حبه |
خامه | 200 گرم |
کره | 50 گرم |
شیر | نصف پیمانه |
جعفری خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | مقداری در صورت تمایل |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن | 3 قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه پاستا با سس قارچ
دستور پخت پاستا با سس قارچ مانند طرز تهیه ماکارونی با مرغ یا ماکارونی با گوشت ساده است. برای تهیه این پاستا خوشمزه مطابق مراحل زیر پیش بروید:
- مرحله اول: در تابهای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه روی حرارت ملایم قرار دهید. سیر و پیاز را به صورت ریز رنده کرده و آنها را در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
نکته: اول پیاز و بعد از آن سیر را اضافه کنید، زیرا سیر برای تفت خوردن به زمان کمتری نیاز دارد.
- مرحله دوم: قارچها را بشویید. به صورت ورقهای خرد کرده و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید.
- مرحله سوم: بلافاصله 1 قاشق غذاخوری آبلیمو به مواد تابه اضافه کنید. این کار باعث میشود که رنگ قارچها سیاه نشود. سپس، مقداری هم نمک و فلفل بریزید و همه مواد را به خوبی با هم تفت دهید.
نکته: حرارت شعله باید طوری باشد که قارچها آب نیندازند، یعنی حرارت باید نسبتا زیاد و زمان تفت دادن کوتاه باشد.
- مرحله چهارم: حالا خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کرده و آن را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. این ترکیب را در تابه بریزید و با بقیه مواد هم بزنید تا مخلوط غلیظی ایجاد شود.
- مرحله پنجم: در ادامه طرز تهیه پاستا با سس قارچ ، کره و جعفری خرد شده را هم در تابه بریزید و مخلوط کنید. زمانی که کره آب شد، شعله را خاموش کنید.
- مرحله ششم: در قابلمهای مقداری آب ریخته و آن را روی حرارت شعله قرار دهید تا بجوشد. سپس، مقداری هم نمک اضافه کنید و پاستاها را داخل آن بریزید.
- مرحله هفتم: وقتی پاستا پخت و نرم شد، آن را آبکش کرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط کنید. پاستا را در ظرف مناسبی بکشید و در صورت تمایل، مقداری پنیر پارمزان روی آن بریزید. طرز تهیه پاستا با قارچ و شیر به همین سادگی بود.
نکته: برخلاف طرز تهیه ماکارونی ، نیازی به دم گذاشتن پاستا نیست و همین اندازه که پاستاها حدود 5 تا 8 دقیقه در آب جوش بمانند و نرم شوند کافیست.
نکته: از جوشاندن زیاد پاستاها خودداری کنید و زمانی که نرم شد، آن را از روی شعله بردارید.
پاستا با سس قارچ بدون خامه
بدون خامه هم میتوان یک سس قارچ خوشمزه برای پاستا درست کرد. در این روش باید قارچهای ورقهای شده را با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید. سپس، در ظرفی دیگر کره را حرارت دهید و آرد حل شده در شیر را به کره اضافه کنید. مقداری هم نمک و فلفل بریزید و مدتی هم بزنید تا سس شما به غلظت مناسب برسد. در ادامه، قارچهای تفت خورده را به این سس سفید اضافه کرده و با پاستاهای آماده شده مخلوط کنید.
پاستا با سس قارچ و پنیر پیتزا
در قابلمهای مناسب 1 لیتر شیر بریزید. 2 قاشق غذاخوری خامه را به شیر اضافه کرده و مقداری هم بزنید تا غلیظتر شوند. در ادامه، ادویهجات لازم مانند فلفل، آویشن، پاپریکا، پودر سیر و نمک را اضافه کنید. پس از آن، قارچهای ورقهای شده و جعفری خرد را هم در مخلوط شیر بریزید. پس از چند دقیقه، پاستاها را هم با بقیه مواد مخلوط کنید. در نهایت، پنیر پیتزا را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا غذای شما به اصطلاح جا بیفتد.
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و ژامبون
در این رسپی، ابتدا پیاز، سیر و قارچ را در کره تفت داده و سپس ترکیب شیر و خامه را به آن اضافه کنید. پس از رسیدن به غلظت مناسب، ژامبونهای نگینی شده را همراه با مقداری نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید. حالا سس آماده است و میتوانید آن را با پاستاهای پخته و آبکش شده، مخلوط کرده و سرو کنید.
پاستا با سس قارچ و گوشت
در این روش باید گوشت و پیاز را به صورت جداگانه بپزید و ورقههای قارچ را هم جداگانه با سیر تفت دهید. وقتی گوشت پخت، قارچهای سرخ شده را به آن اضافه کرده و کنار بگذارید. در ادامه، در تابهای مناسب مقداری آرد را با کره تفت دهید و شیر ولرم را به آن اضافه کنید. سپس، مقداری آویشن، پودر سیر و خامه را هم در تابه بریزید و هم بزنید. وقتی سس به غلظت مناسب رسید، آن را با مخلوط قارچ و گوشت ترکیب کرده و با پاستاهای آبکش شده مخلوط کنید. در زمان سرو غذا، مقداری جعفری خرد شده و پنیر پارمزان روی آن بریزید.
پاستا با سس بشامل و قارچ
مقداری گوشت چرخ کرده یا سوسیس را با پیاز تفت دهید و قارچهای ورقهای را به آن اضافه کنید. سپس، مقداری نمک و فلفل ریخته و سس بشامل را به تابه اضافه کنید. تمام مواد را هم بزنید و پس از چند دقیقه، پاستاهای پخته شده را هم اضافه کنید. در ادامه، مخلوط پاستا را داخل ظرفی مناسب ریخته و به صورت لایه لایه با آن، مقداری هم پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا و پنیر پارمزان استفاده کنید. ظرف را برای 20 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتیگراد داخل فر بگذارید. البته، شما میتوانید در مرحله آخر، به جای فر از اجاق گاز هم استفاده کنید.
پاستا با سس قارچ را حتما دوست خواهید داشت…
طرز تهیه پاستا با سس قارچ را برای شما گفتیم. شما میتوانید بر اساس سلیقه و ذائقه خود، یکی از این دستور تهیهها را دنبال کرده و یک پاستا خوشمزه آماده کنید. البته، شما میتوانید انواع پاستا و ماکارونی خوشمزه را از اسنپ فود نیز سفارش دهید.
توصیه ما این است که این پاستا ساده را خودتان درست کنید و پاستا آلفردو یا فتوچینی و … را آنلاین سفارش دهید. سفارش غذا از اسنپ فود، راهی سریع و مطمئن برای صرفهجویی در وقت و انرژی است و میز پذیرایی شما را کاملتر میکند.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402