طرز تهیه کیک حلوای هویج خوشمزه در چند مرحله ساده و سریع
حلوا میانوعدهای شیرین است که میتوان در هر زمانی به تنهایی یا با نوشیدنیهای مختلف مانند قهوه و چای میل کرد. کیک نیز نوعی شیرینی است که با روشهای بسیار متفاوت پخته میشود. خاستگاه این شیرینی اروپا است و انواع مختلفی دارد و تقریبا موردعلاقه افراد بسیار زیادی است؛ تصور کنید این دو شیرینی خوشمزه با یکدیگر ترکیب شوند؛ قطعا دسر فوقالعادهای خواهد شد. کیک حلوای هویج نمونهای از آن دسته است که هویج نیز به آن افزوده شده است؛ برای اینکه این کیک خوشمزه را یاد بگیرید، تا انتها همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک حلوای هویج
میزان کالری موجود در هر 100 گرم | 865 کالری |
زمان آمادهسازی | 5 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 90 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
مواد لازم برای کیک حلوای هویج
از آنجایی که این دسر خوشمزه ترکیبی از کیک و حلوا است، بنابراین مواد لازم برای تهیه آن نیز از دو بخش مواد لازم برای کیک زیر حلوا و خود حلوا تشکیل شده است. در اینجا ما از دستور کیک ساده وانیلی استفاده خواهیم کرد.
مواد لازم برای حلوای هویج
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
هویج | نیم کیلو (متوسط) |
شکر | 2 پیمانه |
آرد | 1 پیمانه |
گلاب | 2/1 پیمانه |
روغن | 2/1 پیمانه |
زعفران | به مقدار لازم |
مواد لازم برای کیک زیر حلوا
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد | 5/2 پیمانه |
شکر | 5/1 پیمانه |
تخممرغ | 4 عدد (متوسط) |
شیر | 1 پیمانه |
روغن | 2/1 پیمانه |
وانیل | 2/1 قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق مربا خوری |
میتوانید بهجای وانیل، از هل نیز برای کیک استفاده کنید.
طرز تهیه حلوای هویج
مرحله اول: قبل از هر چیز هویج ها را شسته و پوست آن را میگیریم، آنها را به قطعات کوچک خرد میکنیم تا زودتر بپزند. آرد به همراه وانیل را الک میکنیم تا ذرات ریز و درشت جدا شوند.
مرحله دوم: در این مرحله، هویجها را در یک قابلمه ریخته و روی آن آب را بریزید، بهطوری که سطح آن را آب بپوشاند، آبی که استفاده میکنید بهتر است جوش باشد، زیر آن را روشن کنید و هنگامی که آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید هویج روی حرارت ملایم کاملا بپزد.
مرحله سوم: وقتی هویجها پختند، آنها را در مخلوطکن بریزید تا پوره شوند، اگر مخلوطکن ندارید، نگران نباشید؛ میتوانید به کمک گوشت کوب و حتی چنگال، هویج را له و پوره کنید.
مرحله چهارم: نوبت به تهیه شربت حلوا رسیده است. یک قابلمه کوچک تهیه کنید و گلاب و شکر را در آن مخلوط کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا دانههای شکر به خوبی در آن حل شوند. سپس زعفران را نیز به آن اضافه کنید. وقتی دانههای شکر حل شدند، حرارت را خاموش کنید. نیازی به جوشیدن شربت نیست.
مرحله پنجم: آرد الک شده را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم آن را تفت دهید تا خامی آن گرفته شده و کمی رنگ آن تغییر کند. وقتی خامی آن گرفته شد روغن را آرام آرام به آن اضافه کنید، به تفت دادن ادامه دهید تا مخلوط یکدستی به وجود آید و آرد گلوله گلوله نشود.
مرحله ششم: در مرحله آخر از تهیه حلوای هویج، پوره هویج تهیه شده از قبل را طی چند مرحله به آرد و روغن اضافه کنید و در هر مرحله آن را خوب هم بزنید، پس از آن، شربت را نیز به مخلوط اضافه میکنیم و آن را دوباره هم میزنیم تا ترکیب یکدست شود.
طرز تهیه کیک ساده وانیلی
مرحله اول: نوبت به تهیه کیک زیر حلوای هویج رسیده است. ابتدای کار، مواد لازم را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کنید، سپس در فضای آشپزخانه قرار دهید و اجازه دهید مواد دمای محیط را به خود بگیرد.
مرحله دوم: تخممرغهای به دمای محیط رسیده را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسب ریخته و به کمک دور تند همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا تخممرغ روشن و کش دار شود. اگر همزن برقی ندارید، به کمک همزن دستی به مدت 15 دقیقه آن را هم بزنید.
مرحله سوم: ابتدا روغن مایع و سپس شیر را به ترتیب به مخلوط تخممرغ و شکر و وانیل اضافه میکنیم، بار دیگربه مدت 1 دقیقه با همزن برقی در حد ترکیب شدن، آن را مخلوط کرده و کاسه مناسبی انتخاب میکنیم.
مرحله چهارم: در این مرحله آرد و بکینگپودر را مخلوط و دوبار آن را الک میکنیم. سپس مخلوط الک شده را بار دیگر در الک میریزیم و طی سه مرحله روی مخلوط تخممرغ الک میکنیم. بکینگ پودر در پف کردن کیک بسیار موثر است، بهطوری که در اغلب دستورالعملها، حتی طرز تهیه کیک لبو نیز آن را خواهید دید.
مرحله پنجم: فر را روی دمای 180 درجه تنظیم میکنیم و اجازه میدهیم گرم شود، سپس مایه آماده شده را به صورت دورانی و چرخشی به یک سمت مخلوط میکنیم تا بافت یکدستی پدید آید.
مرحله ششم: قالب مناسبی انتخاب کرده و کف آن را با روغن مایع چرب میکنیم و مایه آماده شده را آرام در آن میریزیم، برای اینکه هوای بین مایه از بین برود، قالب را چند بار محکم روی سطح کار میکوبیم.
مرحله هفتم: در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه میدهیم کیک به مدت 40 الی 50 دقیقه بپزد و بعد از این زمان، کیک را با خلال دندان تست میکنیم.
اگر در دسترس خود فر ندارید، میتوانید از قابلمه نیز استفاده کنید. به این صورت که قابلمه را از قبل روی حرارت بگذارید و پس از گرم شدن پایه فلزی را درون قابلمه میگذاریم و قالب را که از مایه کیک پر شده است روی پایه قرار میدهیم، سپس در قابلمه را با دم کنی میپوشانیم و روی قابلمه قرار میدهیم و 30 دقیقه اجازه پخت میدهیم. حواستان باشد که در طول پخت در قابلمه را جابهجا نکنید تا کیک پف کند.
مرحله هشتم: در مرحله تست، خلال دندان یا سیخ چوبی را چند بار در کیک و در جاهای مختلف فرو میکنیم، در صورتی که مایه به کیک نچسبیده باشد، کیک پخته است و آن را از فر خارج میکنیم.
مرحله نهم: در مرحله آخر کیک را در دمای محیط قرار میدهیم تا خنک شود، سپس آن را از قالب خارج میکنیم.
وقتی پخت و آماده کردن کیک و حلوای هویج به پایان رسید، نوبت به سرو آن میرسد. کیک خنک شده را به قطعات دلخواه برش میدهیم و حلوای هویج خوشمزه را روی قطعات کیک قرار میدهیم؛ به کمک قاشق حلوا را خوب روی کیک پخش میکنیم تا شکل یکدست و زیباتری به خود بگیرد.
میتوانید از خلال بادام، پسته و پودر نارگیل برای تزئین کردن آن استفاده کنید. کیک حلوای هویج شما آماده است. نوش جان!
از طرز تهیه کیک تختهای نیز میتوان برای زیر حلوای هویج استفاده کرد، چرا که دستور آن بسیار مشابه دستور گفته شده است. اگر طعم کیک حلوای هویج را دوست داشتید طرز تهیه کیک هویج و گردو نیز پیشنهاد بسیار جذابی برای شماست. با همه اینها، شما میتوانید با سفارش آنلاین شیرینی از اسنپفود، کیکها و شیرینیهای مورد علاقه خود را به سادگی دریافت کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402