انواع کیک و شیرینی

8 دسر شگفت‌انگیز برای مهمانی‌های نوروزی؛ دسرهای خوشمزه برای پذیرایی

دسر مخصوص نوروز در کنار شیرینی‌های عید می‌تواند دیدوبازدیدهای نوروزی شما را خاطره‌انگیزتر کند. موس شکلاتی، چیزکرم انبه، بروله وانیلی، پودینگ وانیل، بستنی ساندویچی، بستنی سرخ‌شده، رنگینک و… از دسرهای بسیار خوشمزه برای عید نوروز هستند.

اگر می‌خواهید با طرز تهیه و روش‌های تزیین آن‌ها بیشتر آشنا شوید تا انتهای مطلب با ما همراه شوید. همچنین، اگر رژیم غذایی خاصی دارید، ما چندین روش پخت دسر برای نوروز بدون احتیاج به شکر را به شما آموزش خواهیم داد.

معرفی 8 دسر خوشمزه مخصوص نوروز

دسر خوشمزه مخصوص نوروز

در این بخش با انواع دستور پخت دسر نوروزی آشنا می‌شوید تا مهمانان خود را غافلگیر کنید. اگر شیرینی‌های عید را از شیرینی فروشی آنلاین  تهیه کردید، دسرهای زیر را می‌توانید به‌سرعت آماده کنید و در کنار آن‌ها برای پذیرایی قرار دهید.

موس شکلاتی

موس شکلاتی

موس شکلاتی یک دسر بسیار لذیذ است که برای تهیه آن احتیاجی به فر نخواهید داشت. کافی است مواد زیر را تهیه کنید و مراحل گفته‌شده را بادقت انجام دهید. شما می‌توانید متناسب با تعداد مهمان‌ها، مواد لازم را کمتر یا بیشتر کنید. نگران اضافه‌آمدن زرده‌های تخم‌مرغ هم نباشید. آن‌ها در دستور طرز تهیه تیرامیسو مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

مواد لازم مقدار
شکلات تلخ 100 گرم
شکلات تخته‌ای ساده 100 گرم
تخم‌مرغ 3 عدد
شیر ولرم 1\2 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
شکر 1\4 پیمانه
خامه صبحانه 100 گرم
وانیل 1 قاشق چای‌خوری
نمک 1 قاشق چای‌خوری
خامه 3\4 پیمانه
پودر کاکائو به مقدار لازم

طرز تهیه موس شکلاتی

  1. ابتدا شکلات تلخ و خامه را روی حرارت غیرمستقیم آب کنید.
  2. زرده تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کنید و آن را با دور تند همزن، بزنید.
  3. شیر ولرم را کم‌کم به آن اضافه و با هم خوب ترکیب کنید.
  4. شکلات و خامه را هم به مخلوط اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا یکدست شوند.
  5. سفیده تخم‌مرغ با نمک را در ظرفی جداگانه قرار دهید و با دور تند هم بزنید تا پف کند.
  6. سفیده را به ظرف موس اضافه کنید و با لیسک آن‌ها را هم بزنید.
  7. پودر ژلاتین را با آب مخلوط و بعد از بنماری‌کردن آن، به ظرف موس اضافه کنید.
  8. شکلات تخته‌ای ساده را پس از بنماری‌کردن درون قالب بریزید و در یخچال قرار دهید.
  9. پس از 15 دقیقه قالب را بیرون آورید و مواد موس را به آن اضافه کنید و دوباره در یخچال بگذارید.
  10. بعد از گذشت 4-3 ساعت موس شکلاتی را از یخچال بیرون بیاورید و آن را در ظرف مخصوص سرو کنید. نوش جان!

چیزکرم انبه

چیزکرم انبه

چیزکرم انبه یکی از خوشمزه‌ترین انواع دسر مخصوص نوروز است. در طرز تهیه دسر پاناکوتا و این چیزکرم از ژلاتین استفاده می‌شود تا فرم ژله‌ای پیدا کنند. برای تهیه چیزکرم انبه مواد زیر را تهیه کنید.

مواد لازم مقدار
انبه 1 عدد
شیر سه پیمانه
شکر 3\4 پیمانه
پودر ژلاتین 3 قاشق سوپ‌خوری
آب نصف پیمانه
وانیل به‌مقدار لازم
خامه 150 گرم

طرز تهیه چیز کرم انبه

  1. ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کنید و سپس روی حرارت به‌حالت بنماری درآورید.
  2. شیر و شکر را روی حرارت بگذارید و آن‌قدر هم بزنید تا شکر حل شود.
  3. خامه‌ای که به دمای محیط رسیده است را به‌همراه وانیل به شیر اضافه و آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
  4. هسته انبه را جدا کنید و آن را در غذاساز یا به‌صورت رنده‌شده به حالت پوره دربیاورید.
  5. ژلاتین را با انبه ترکیب و سپس آن‌ها را به ظرف شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  6. مخلوط کرم انبه را از صافی رد کنید و آن را درون قالب یا ظرف‌های مخصوص بریزد.
  7. کرم انبه را تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا این دسر مخصوص نوروز سرو شود.

کرم بروله وانیلی بدون فر

کرم بروله وانیلی

کرم بروله وانیلی، دسری فرانسوی است که بسیاری آن را با نام دسر سوخته می‌شناسند. آماده‌کردن کرم بروله مانند طرز تهیه دسر مگنولیا، راحت خواهد بود. کافی است مواد زیر را تهیه کنید و با مراحل زیر همراه شوید.

مواد لازم مقدار
زرده تخم‌مرغ 6 عدد
شکر سفید 6 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل 1\2 قاشق چای‌خوری
خامه پرچرب 2 و 1\2فنجان
شکر قهوه‌ای 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم بروله وانیلی بدون فر

  1. در یک ظرف زرده تخم‌مرغ، شکر سفید و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا بافت آن کرمی و ضخیم شود.
  2. خامه را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا به دمای جوش برسد و سپس آن را از روی گاز بردارید.
  3. تخم‌مرغ، شکر و عصاره وانیل را به خامه اضافه و آن‌ها را خوب ترکیب کنید تا یکدست شوند.
  4. داخل یک قابلمه آب بریزید و آن را روی گاز بگذارید و اجازه دهید به نقطه جوش برسد.
  5. مخلوط کرمی را در چند ظرف مخصوص به اسم رمکین قرار دهید و به‌آرامی درون قابلمه بچینید.
  6. دقت کنید که آب جوش باید تا نیمه ظرف رمکین باشد.
  7. کرم بروله را تا 30 دقیقه در قابلمه و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  8. سپس آن‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید و روی کرم بروله شکر قهوه‌ای بپاشید.
  9. شکر قهوه‌ای را با فندک یا بلوترچ آب کنید تا کاراملی شود.
  10. کرم بروله را تا 30 دقیقه در دمای محیط بگذارید تا سرد شود.
  11. روی ظرف‌ها را با سلفون بپوشانید و آن‌ها را بین 6-5 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شوند.

پودینگ وانیلی

پودینگ وانیلی

پودینگ وانیلی یکی از انواع دسر ساده و فوری است که به مواد زیادی هم احتیاج ندارد. اگر تا آمدن مهمان زمان زیادی باقی‌نمانده است، به‌سرعت مواد زیر را تهیه و دسر را آماده کنید.

مواد لازم مقدار
شیر 2 فنجان
شکر سفید 1\2 فنجان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
نمک 1\4 قاشق چای‌خوری
وانیل 1\3 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پودینگ وانیلی

  1. شیر را تا زمانی‌که حباب‌هایی ریز درون ظرف مشاهده کنید، روی حرارت قرار دهید.
  2. شکر، نمک و نشاسته ذرت را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  3. مخلوط شکر را ذره‌ذره به ظرف شیر اضافه کنید و آن را به‌آرامی هم بزنید تا غلیظ شوند.
  4. پودینگ را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید.
  5. سپس آن را در ظرف دلخواه خود بریزید و داخل یخچال بگذارید تا برای سرو آماده شود.

بستنی ساندویچی

بستنی ساندویچی

با ترکیب بستنی و بیسکوییت‌های نوروزی می‌توانید این دسر متفاوت را آماده کنید. درست‌کردن بستنی ساندویچی مانند طرز تهیه لوکوم پرتقال آسان و راحت است.

مواد لازم مقدار
بستنی 1 کیلوگرم
عسل 2 قاشق غذاخوری
مربای توت‌فرنگی 1\3 پیمانه
بیسکوییت شکلاتی 2 بسته 200 گرمی
نارگیل‌ خشک‌شده و برشته‌شده (دلخواه) 1\3 پیمانه

طرز تهیه بستنی ساندویچی

  1. بستنی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و اجازه دهید در دمای محیط نرم شود (بستنی نباید آب شود).
  2. عسل و مربای توت‌فرنگی را داخل ظرف بستنی بریزید و به‌آرامی باهم مخلوط کنید تا حالت مرمری پیدا کند (مخلوط را زیاد هم نزنید).
  3. بستنی را درون یک ظرف بگذارید و روی آن را با قاشق صاف کنید.
  4. سپس ظرف را به‌مدت شش ساعت یا یک شب در فریزر نگه دارید.
  5. پس از آن، یک اسکوپ بستنی را روی یک بیسکوییت شکلاتی قرار دهید و مقداری نارگیل روی آن بپاشید.
  6. یک بیسکوییت دیگر روی بستنی بگذارید و آن را کمی فشار دهید تا به‌حالت ساندویچی درآید.
  7. تمام بیسکوییت بستنی‌ها را در ظرف فر بچینید و آن‌ها را به‌مدت 5 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا آماده سرو شوند.

نکته: به‌جای مربای توت‌فرنگی می‌توانید از مربای دلخواه خود استفاده کنید.

بستنی سرخ‌شده

بستنی سرخ‌شده

اگر بارها طرز تهیه ژله بستنی را امتحان کرده‌اید و حالا می‌خواهید یک دسر متفاوت درست کنید، بستنی سرخ‌شده گزینه مناسبی خواهد بود. این دسر مخصوص نوروز بسیار خاص است و مهمانان را شگفت‌زده خواهد کرد.

مواد لازم مقدار
بستنی با طعم دلخواه 4 تا 6 اسکوپ
تخم‌مرغ 1 عدد
آرد نصف فنجان
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
آب یک‌سوم پیمانه
نوشابه گازدار یک‌سوم پیمانه
روغن گیاهی به‌مقدار لازم

طرز تهیه بستنی سرخ‌شده

  1. تخم‌مرغ، آرد، پودر کاکائو، نمک و آب را با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکنواخت به‌دست بیاید.
  2. نوشابه گازدار را به خمیر اضافه و آن را مخلوط کنید تا یک خمیر حلیمی‌شکل ایجاد شود.
  3. بستنی‌ها را به‌شکل توپ درآورید و هریک از آن‌ها را با خمیری که درست‌کرده‌اید، بپوشانید و در روغن داغ سرخ کنید.
  4. به‌سرعت بستنی را از روغن بیرون بیاورید. حالا این دسر مخصوص نوروز آماده سرو شده است.

کوکی پای شکلاتی

کوکی پای شکلاتی

اگر می‌خواهید دسری درست کنید که تا مدت‌ها طعم آن زبانزد مهمان‌ها باشد، می‌توانید کوکی پای شکلاتی را در نظر بگیرید. برخلاف طرز تهیه دسر کاسترد که با طعم‌های مختلفی آماده می‌شود، این نوع کوکی با شکلات طعم لذیذتری خواهد داشت.

مواد لازم مقدار
شکلات چیپسی 170 گرم
خامه غلیظ 1 فنجان
بیسکوییت شکلاتی 10 عدد
پودر کاکائو شیرین‌نشده 3 قاشق غذاخوری
آرد 240 گرم
بیکینگ‌پودر 1 قاشق چای‌خوری
جوش‌شیرین 1 قاشق چای‌خوری
نمک 1 قاشق چای‌خوری
کره ذوب‌شده 1 فنجان
شکر قهوه‌ای 110 گرم
شکر سفید 50 گرم
تخم‌مرغ 2 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوکی پای شکلاتی

  1. خامه و شکلات چیپسی را به‌صورت جداگانه روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. خامه را روی شکلات بریزید و بعد از 1 دقیقه آن‌ها را هم بزنید تا یکدست شوند.
  3. روی این گاناش را با پلاستیک بپوشانید و بین 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. بیسکوییت‌های شکلاتی را در غذاساز پودر کنید.
  5. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر و نمک را به پودر بیسکوییت اضافه و آن را با همزن مخلوط کنید.
  6. در ظرف دیگر کره، شکر قهوه‌ای و شکر سفید را با سرعت متوسط رو به‌ بالا به‌وسیله همزن باهم ترکیب کنید.
  7. تخم‌مرغ‌ها را به این ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید و در نهایت وانیل را هم داخل ظرف بریزید.
  8. ترکیب پودر بیسکوییت را آرام‌آرام به ظرف تخم‌مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
  9. حالا یک خمیر درست می‌شود که باید آن را به‌صورت اسکوپی روی سینی فر قرار دهید.
  10. پس از گذشت 12-14 دقیقه، کوکی‌های پخته‌شده را از فر بیرون بیاورید و با انتهای لیوان یک حفره در مرکز کوکی ایجاد کنید. سپس اجازه دهید خنک شوند.
  11. برای تهیه خامه ‌فرم‌گرفته باید ابتدا خامه، شکر قنادی، وانیل و نمک را با همزن برقی به‌مدت 5 دقیقه بزنید.
  12. گاناش خنک‌شده را با همزن برقی حدود 4 تا 5 دقیقه بزنید تا سبک و پف‌دار شود.
  13. روی هر کوکی ابتدا مقداری گاناش فرم‌گرفته قرار دهید.
  14. خامه فرم‌گرفته را هم به گاناش اضافه کنید. حالا کوکی‌ها آماده سرو شده‌اند.

رنگینک رولتی

رنگینک رولتی

رنگینک رولتی یک دسر شیرین و پرطرفدار جنوبی است که از خوردن آن لذت خواهید برد. برای آماده‌کردن این دسر مخصوص نوروز، مواد زیر را تهیه کنید.

مواد لازم مقدار
آرد 1 و 2\3 لیوان
روغن به مقدار لازم
خرمای بدون هسته 20 عدد
مغز گردو به مقدار لازم
پودر نارگیل، دارچین یا هل به مقدار لازم

طرز تهیه رنگینک رولتی

  1. آرد را در تابه تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. سپس آن را الک کنید.
  2. آرد الک‌شده را در تابه روی حرارت کم بگذارید. روغن را به آرد اضافه کنید و آن را هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
  3. خرماهای بدون هسته را در یک ظرف بریزید و آن‌ها را له کنید.
  4. یک پلاستیک فریزر را از هم باز کنید. روی آن کمی روغن بریزید و سپس خرما را بر سطح پلاستیک پهن کنید.
  5. روی خرما را با آرد و روغن بپوشانید و گردو، پودر هل و نارگیل را اضافه کنید.
  6. در نهایت، به‌آرامی خرما را رول کنید و پلاستیک را دور آن بکشید.
  7. رولت خرما را 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.
  8. پس از دو ساعت پلاستیک دور خرما را باز کنید و با یک چاقوی تیز به‌اندازه دلخواه برش دهید.
  9. این دسر مخصوص نوروز را با چایی میل کنید.

نکات ویژه برای تزئین دسرهای نوروزی

تزئین دسرهای نوروزی

در آموزش تهیه دسر برای مهمانی‌های نوروز، تزیین آن هم اهمیت بسیار زیادی دارد. برای تزیین می‌توان از شکلات، میوه و… استفاده کرد. در ادامه شما را با روش‌های تزیین دسر مخصوص نوروز آشنا خواهیم کرد.

  • روی بستنی سرخ‌شده را می‌توانید با شکلات آب‌شده تزیین کنید.
  • روی بستنی ساندویچی، پودر نارگیل و ترافل بریزید.
  • روی رنگینک را با پودر نارگیل و پودر گل سرخ تزیین کنید.
  • میوه‌ها را به‌صورت حبه‌ای خرد کنید و روی پودینگ یا موس شکلاتی بگذارید.
  • از مغزها و آجیل‌ها مانند فندق، پسته و… برای تزیین دسر مخصوص نوروز کمک بگیرد.
  • در طرز تهیه دسر پان اسپانیا توصیه می‌شود که آن را با پودر شکلات تزیین کنید.

دسرهای بدون شکر برای افرادی با رژیم‌های خاص

از مهمان‌هایی که رژیم‌های مخصوص دارند هم نباید غافل شویم. در این بخش شما را با انواع دسر مخصوص نوروز که بدون شکر تهیه می‌شوند، آشنا خواهیم کرد. همان‌طور که در طرز تهیه حریره بادام می‌توان به‌جای شکر از عسل استفاده کرد، دسرهای زیر هم بدون شکر و با جایگزین مناسب تهیه خواهند شد.

دسر جو دوسر و کره بادام‌زمینی

دسر جو دوسر و کره بادام‌زمینی

این دسر نه‌ به‌خاطر شکر بلکه به‌واسطه عسل شیرین و خوشمزه خواهد شد. مواد زیر را تهیه و از دستورات به‌خوبی پیروی کنید.

مواد لازم مقدار
جوی دوسر خردشده 4 فنجان
کره بادام‌زمینی 1 فنجان
عسل نصف فنجان
نمک نصف قاشق چای‌خوری
دارچین نصف قاشق چای‌خوری
شکلات تلخ اختیاری

طرز تهیه دسر جو دوسر و کره بادام‌زمینی

  1. کره، عسل، جو دوسر، دارچین و نمک را در ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید تا نرم و غیر چسبناک شوند.
  2. اگر مخلوط خشک است، می‌توانید مقداری عسل یا کره بادام‌زمینی به آن اضافه کنید.
  3. یک کاغذ روغنی روی ظرف قرار دهید و مواد را در آن بریزید.
  4. مواد را به‌خوبی روی ظرف فشار دهید و سپس با قاشق آن‌ را صاف کنید.
  5. ظرف یا قالب را به‌مدت 10 دقیقه در فریزر بگذارید.
  6. ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و مواد سردشده را از کاغذ روغنی جدا کنید.
  7. سپس مواد را به‌صورت دایره یا مربع برش دهید و آن را سرو کنید.
  8. در صورت تمایل می‌توانید شکلات تلخ آب‌شده را روی دسر بریزید و آن را میل کنید.

خرما شکلاتی با مغز بادام‌زمینی

خرما شکلاتی با مغز بادام‌زمینی

خرما یک جایگزین طبیعی برای قندهای مصنوعی و مضر است. حالا با یک دستور ساده به شما کمک می‌کنیم تا خرما را با ظاهری متفاوت و خوشمزه‌تر به مهمانان خود تعارف کنید.

مواد لازم مقدار دلخواه
خرمای بدون هسته 10 عدد
کره بادام‌زمینی 10 قاشق چای‌خوری
شکلات تلخ 70 تا 60 درصد 280 گرم
نمک به‌مقدار لازم

طرز تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام‌زمینی

  1. داخل خرما را با یک قاشق چای‌خوری از کره بادام‌زمینی پر کنید.
  2. شکلات را روی حرارت به‌صورت غیرمستقیم بنماری کنید.
  3. یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  4. خرماها را با چنگال در شکلات فرو کنید و و آن‌ها را روی سینی قرار دهید.
  5. در صورت تمایل، مقداری نمک روی خرما بپاشید.
  6. خرما را تا 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا این دسر مناسب شب عید آماده سرو است.

پای سیب بدون شکر

پای سیب بدون شکر

طرز تهیه کرم کارامل و دستور پخت پای سیب برای عید نوروز بسیار پرطرفدار است. خوشبختانه این دسر را می‌توانید بدون شکر هم تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم مقدار
خمیر پای خانگی 1 عدد
سیب 5 عدد
کشمش 1\2 فنجان
دارچین 1\2 قاشق چای‌خوری دارچین
جوز هندی (اختیاری) 1\4 قاشق چای‌خوری
آب سیب طبیعی بدون شکر 1\2 فنجان
نشاسته ذرت (اختیاری) 1 قاشق غذا خوری
عصاره وانیل 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پای سیب بدون شکر

  1. در یک کاسه بزرگ، سیب‌ها را خُرد و با کشمش، دارچین، جوز هندی و نشاسته ترکیب کنید.
  2. آب سیب و عصاره وانیل را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  3. یک لایه از خمیر پای را درون قالب مخصوص قرار دهید.
  4. مخلوط سیب را درون خمیر بریزید و سپس سطح آن را صاف کنید.
  5. یک لایه دیگر از خمیر را روی مواد قرار دهید و لبه‌های آن را به هم بچسبانید.
  6. روی خمیر، شیارهای کوچکی ایجاد کنید تا بخار از آن خارج شود.
  7. فر را روی دمای 190 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  8. پای سیب را به‌مدت 45 تا 50 دقیقه در فر بپزید تا روی آن طلایی و سیب هم نرم شود.
  9. پس از پخت پای، آن را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود.
  10. پای سیب را برش بزنید و از خوردن این دسر مخصوص نوروز لذت ببرید.

بری برست سوربت

بری برست سوربت

اگر می‌خواهید از مهمانان خود با یک دسر خنک و بدون شکر پذیرایی کنید، بری برست سوربت انتخاب مناسبی خواهد بود.

مواد لازم مقدار
انواع توت (توت‌فرنگی، تمشک، بلوبری، شاتوت) 4 فنجان
آب 1\2 پیمانه
عسل 1\2 پیمانه
آب‌لیمو تازه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه: بری برست سوربت

  1. تمام توت‌های تازه را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید تا پوره شوند.
  2. سپس آب، عسل و آب‌لیمو را به توت‌های پوره‌شده اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید تا یکدست شوند.
  3. می‌توانید مخلوط را از صافی رد کنید تا دانه‌های درشت آن جدا شوند. (اختیاری)
  4. پوره را در یک ظرف دربسته بریزید و آن را درون فریزر قرار دهید.
  5. برای جلوگیری از تشکیل بلورهای یخی، هر 30 دقیقه یک‌بار آن را هم بزنید.
  6. پس از گذشت 3 الی 4 ساعت، سوربت را در یک ظرف مخصوص بریزید و آن را برای پذیرایی از مهمان آماده کنید.

با دسر مخصوص نوروز مهمانی‌های عید را خاطره‌انگیز کنید

در این مطلب شما را با انواع دسرهای نوروزی و رژیمی آشنا کردیم. اکثر این دسرها به‌راحتی و در مدت‌زمان بسیار کم آماده خواهند شد. نکات تهیه دسر مخصوص نوروز را بادقت انجام دهید تا بتوانید از مهمانان خود به‌خوبی پذیرایی کنید. همین حالا مواد لازم برای تهیه دسر مورد علاقه خود را آماده و حسابی تمرین کنید تا در ایام نوروز مهمانان از دسرهایی بی‌نقص و خوشمزه شما لذت ببرند.

سوالات متداول

علت سفت‌شدن زیاد بستنی سرخ‌شده چیست؟

سرخ‌کردن طولانی‌مدت بستنی سبب سفت‌شدن آن خواهد شد.

آیا می‌توان روی پای سیب خمیر جداگانه نگذاریم؟

بله این امکان وجود دارد و می‌توان فقط محتویات درون پای را روی خمیر بگذارید.

آیا می‌توانم در تهیه بستنی ساندویچی به‌جای ورق‌های نارگیل از دیگر میوه‌ها استفاده کنم؟

بله شما می‌توانید از میوه‌های خشک دیگر هم استفاده کنید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا