انواع سوپ مجلسی برای مهمانی های مهم

انواع سوپ مجلسی برای مهمانی های مهم
به این مقاله امتیاز دهید

درست است که سوپ یک پیش غذا محسوب می شود اما از خیلی جهات نسبت به غذای اصلی، مفیدتر است. در حقیقت، هیچ غذایی نمی تواند به مانند یک کاسه سوپ خانگی سرشار از مواد مغذی باشد. سوپ همچنین برای هضم بهتر و سلامت سیستم گوارشی و روده عالی است. از همه مهمتر، یک سوپ مجلسی می تواند همان چیزی باشد که در برای مهمانی های مهم و مراسم رسمی مورد توجه قرار می گیرد.

شما با تهیه انواع سوپ مجلسی می توانید مهارت آشپزی خود را نشان دهید که کاری کنید که دیگران به اصطلاح «نمک گیر» شما شوند. به همین دلیل است که در این بررسی به شما انواع سوپ مجلسی برای مهمانی های مهم را معرفی می کنیم.

انواع سوپ مجلسی خاص

چهار دسته اصلی سوپ وجود دارند که شامل رقیق، غلیظ، سرد و گرم هستند. این نوع سوپ ها به طور گسترده در جهان شناخته شده اند. از انواع سوپ مجلسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سوپ رشته مرغ

سوپ رشته مرغ

سوپ مرغ از زمان های بسیار قدیم وجود داشته است. فرهنگ های سراسر جهان نسخه مخصوص به خود را از این سوپ کلاسیک دارند. با این حال، وقتی صحبت از سوپ مرغ کلاسیک می شود، معمولاً می توانید روی یک کاسه بخارپز پر از آب مرغ خانگی، با طعم کرفس، هویج، رشته فرنگی و مرغ حساب کنید. تخم مرغ آب پز، همانطور که در بالا مشاهده می شود، یک افزودنی اختیاری است.

سوپ عروس ایتالیایی

سوپ عروس ایتالیایی

سوپ عروس ایتالیایی هیچ ربطی به ازدواج ندارد و در عروسی های ایتالیایی سرو نمی شود. اما این سوپ به نوع دیگری از همبستگی اشاره دارد، یعنی ازدواج طعم ها. با این حال، ترکیب کوفته های گوشت و سبزی های معطر در این غذای دلچسب طعم عشق واقعی را می دهند. پس خیلی راحت می توان گفت که سوپ عروس ایتالیایی می تواند یک بهانه برای تقویت عشق بین آدم ها باشد.

سوپ مینسترون

سوپ مینسترون

سوپ مینسترون یکی از انواع سوپ مجلسی که صدها سال است که وجود داشته اما دستور پخت این سوپ ایتالیایی به طور کامل مشخص نیست. در واقع، طبق تعریف سوپ مینسترون صرفاً مخلوطی از سبزیجات است که با استفاده از هر محصولی تهیه می شود. کرفس، گوجه  فرنگی، سیر، پیاز و هویج اغلب پایه اصلی سوپ را تشکیل می دهند، در حالی که مواد اضافی (مانند لوبیا و سبزی) را می توان بسته به هر چیزی که در تره بار وجود دارد به سوپ اضافه کرد.

سوپ عدس

سوپ عدس

اعتقاد بر این است که عدس اولین حبوباتی است که تا به حال کشت شده، بنابراین جای تعجب نیست که سوپ ها و خورش های تهیه از عدس هم تاریخچه ای زیادی داشته باشند. (سوپ عدس در سراسر خاورمیانه (محل تولد حبوبات)، اروپا و آمریکای لاتین محبوب است و دستور العمل های مختلف نشان دهنده فرهنگی است که از آن نشات گرفته است.

عدس های دلچسب به خوبی با انواع مختلف چاشنی ها مانند پودر کاری، زیره و آویشن ترکیب می شوند. این سوپ در کنار بسیاری از مواد غذایی دیگر از گوشت مرغ گرفته تا گوجه فرنگی لذیذ و خوشمزه خواهد شد.

سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی

یکی دیگر از انواع سوپ مجلسی و کلاسیک، سوپ گوجه فرنگی است، زمانی که شیمیدانی که در کمپبلز کار می کرد، در سال 1897 به این فکر افتاد که گوجه فرنگی را تغلیظ (فرآیندی برای تولید رب) کند که این امر باعث شد تا سوپ گوجه فرنگی به یک غذای اصیل خانواده های آمریکایی تبدیل شود. با یک کاسه خانگی از سوپ گوجه فرنگی شیرین یک وعده خوشمزه را تجربه کنید.

سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز از قدیم الایام به عنوان غذای فقیران شناخته می شد اما به لطف رستوران های بازار معروف Les Halles در پاریس بود که این غذای دهقانی به شکل گراتن تغییر شکل داد. این سوپ کهربایی غنی از آب گوشت گاو و پیاز کاراملی  شده است، ترکیبی که باعث دلچسب شدن سوپ پیاز فرانسوی می شود.

سوپ ترتیلا مرغ

سوپ ترتیلا مرغ

منشأ این سوپ سنتی مکزیکی (سوپا دتورتیلا در اسپانیایی) نامشخص است اما اعتقاد بر این بوده که این سوپ از مکزیکو سیتی می آید و تمام طعم های مورد علاقه منطقه را در خود دارد. آب مرغ با گوجه  فرنگی سرخ شده شیرین، پیاز، سیر و چیلی ترکیب می شود تا پایه این غذای خوشمزه را ایجاد کند. همچنین گوشت مرغ، لوبیا، ذرت و ترتیلای سرخ  شده نیز به آن اضافه خواهند شد. نتیجه نهایی، کاسه ای دل نشین و پر از طعم های لذیذ است.

سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی

یک از انواع سوپ مجلسی در پاییز، پوره کدو حلوایی بو داده با آب مرغ رقیق شده است. این بسیار سوپ نرم و لذیذ است. سایر مواد فصلی (سیب و سبزیجات ریشه دار) اغلب همراه با کدو حلوایی تفت داده می شوند تا طعم بیشتری ایجاد کنند. این سوپ کاملا گیاهی است اما دوستداران گوشت می توانند با خیال راحت کاسه خود را با بیکن ترد تزیین کنند تا این سوپ به طرز دلپذیری خوشمزه و گوشتی شود.

سوپ گوشت گاو و جو

سوپ گوشت گاو و جو

این سوپ سنتی اسکاتلندی که به عنوان آبگوشت اسکاتلندی نیز شناخته می شود، دارای ترکیبی دلچسب از جو، سبزیجات ریشه دار و گوشت خورشت مانند گوشت گاو یا بره (یا دنده کوتاه گوشت گاو) است. این سوپ را کم و آهسته بپزید تا گوشت لطیف ذوب شده، جو جویدنی و آبگوشتی سبک اما خوش طعم داشته باشید.

سوپ جو و ذرت

سوپ جو و ذرت

گاهی اوقات شما فقط می خواهید قاشق خود را در چیزی واقعاً غنی و خامه ای فرو ببرید. پس سوپ جو و ذرت را امتحان کنید. این غذای مورد علاقه آمریکایی ها از ذرت به عنوان ماده اصلی به همراه کرفس، خامه و کره تشکیل شده است. محصول نهایی سوپی ابریشمی و غلیظ خواهد بود که از انواع سوپ مجلسی محسوب می شود.

سوپ مرغ و برنج

سوپ مرغ و برنج

این غذا به اندازه سوپ رشته مرغ و بدون گلوتن، خوشمزه است. سوپ مرغ و برنج از همان فرمول اصلی سوپ رشته مرغ پیروی می کند؛ کرفس، هویج و پیاز که در کنار مرغ در آب مرغ مخلوط می شوند. تفاوت اصلی در این است که رشته سوپی با برنج جایگزین می شود تا نتیجه ای سالم تر و خوش طعم تر داشته باشد. اما بهتر است برنج قهوه ای را انتخاب کنید.

سوپ نخود فرنگی خرد شده

سوپ نخود فرنگی خرد شده

مسلماً نخود فرنگی حبوبات محبوبی نیست اما در سوپ می تواند معجزه کند. این غذای راحت وقتی به درستی تهیه شود (با سبزیجات تازه فراوان)، بسیار خوشمزه و مغذی خواهد بود. این سوپ ملایم است و بافتی دلچسب شبیه به سوپ عدس دارد. به شما توصیه می کنیم سوپ نخود فرنگی خرد شده در روزهای سرد زمستان تهیه کنید تا به گرم شدن افراد کمک کند.

سوپ بویلابیس

سوپ بویلابیس

این جواهر مدیترانه ای از شهر پروانسالی مارسی در فرانسه می آید. جشنی از ماهی های تازه صید شده که در آبگوشتی معطر می جوشند. وقتی گوجه  فرنگی شیرین با مواد معطری مانند سیر، رازیانه، آویشن و زعفران ترکیب می شود، پایه غنی این سوپ به سطح بالایی از طعم ارتقا می یابد. نتیجه نهایی شاهکاری از غذاهای دریایی و یکی از بهترین انواع سوپ مجلسی است.

سوپ قارچ و خامه

 سوپ قارچ و خامه

برای کسانی که از بافت گوشتی رضایت بخش لذت می برند، سوپ قارچ و خامه یک گزینه عالی در منوی هوای سرد است (در زمستان تهیه شود). سوپ قارچ و خامه خاصیت مجلسی و ابریشمی خود را از خامه و روکس (نسبت مساوی از آرد و کره که مواد را غلیظ می کند) و طعم عمیق خود را از قارچ بو داده، پیاز، سیر و آویشن می گیرد. نوع خانگی این سوپ را با مواد کنسرو شده اشتباه نگیرید زیرا نوع کنسروی همه مواد از هم جدا هستند.

سوپ میسو

سوپ میسو

این غذای ژاپنی با داشی آغاز می شود، مخمری از کلپ، آنچوی، قارچ و ماهی تن خشک تخمیر شده (کاتسووبوشی) که نقش مهمی در غذاهای ژاپنی دارد. وقتی به آبگوشت لطیف و اومامی معروف به داشی با میسو (یعنی خمیر سویای تخمیر شده) طعم بیشتری می دهید، سوپ میسو درست می شود. توفو و جلبک دریایی معمولاً به این سوپ سبک و خوش طعم اضافه می شوند اما همیشه می توانید سوپ را با نودل سوبا و قارچ برای داشتن یک کاسه خوشمزه تر تقویت کنید.

کلام آخر

از آنجایی که سوپ برای قرن ها بخشی از فرهنگ غذایی مردم بوده است، کشورهای مختلف انواع سوپ مجلسی مخصوص خود را تولید کرده اند. صدها سوپ مختلف از سراسر جهان وجود دارد و شما می توانید فقط با خوردن سوپ به دور دنیا سفر کنید. اما اگر امکان سفر ندارید، از خانه خود آشپزی را شروع کرده و سوپ های مختلف را تهیه کنید. ما به شما پیشنهاد می کنیم یک یا چندین سوپی که در این مقاله معرفی کردیم را درست کنید.

نظرات کاربران